Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    Твърде много ми стават вече приликите между ГЕРБ и БКП и между Б.Б. и Тато...
    Тато не го намесвай. По негово време нямаше гладен българин, и на тия, дето бяха от кол и въже се даваше по 160-170 лв заплата/стигаха и се спестяваше по 40-50 лв/ за да няма безработни - гладни, та да не се краде.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Ще се опитам да се вмъкна между постовете на 3-4 колеги, които редовно си пишат тука и плюят Бойко и ГЕРБ. Станал гаф. Брех. Ми сега? Е, да, само вие никога не грешите, как е възможно други хора да си го позволяват??? Да, вярно, че при тройната коалиция нямаше гафове, които да ни злепоставят в Европа. Не, не, нямаше такова нещо. Те и несправедливо ни спряха парите тогава. После пък при ГЕРБ взеха да ги пускат. Много са заблудени тези хора. А и "Наглите", за малко щяха да ги хванат предното правителство ама на, точно тогава им свърши мандата. И магистралата щяха да направят. Сега поне се предприемат някакви действия. Аз все още не виждам алтернатива на ГЕРБ. И ако сега имаше избори, пак за тях щях да гласувам, защото няма за кой друг. И защото който и да е друг, е почти сигурно, че Доган пак щеше да е на власт. Сега, ясно, че е национална черта да критикуваме и да даваме акъли, да си мислим, че сме най и другите са много тъпи около нас, ама като се говори за магистралата, че ще се прави - мълчите, като разбиват престъпни банди - мълчите, като отпускат пари от еврофондовете - мълчите, и когато се допусне грешка - то радост, радост..... баси нацията сме.... ужас.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        Заглавие от днешния брой на "24 часа" във връзка с награждаване на "Пожарникар на годината": Б.Б със 7 дупки от пирони - пръв влизал в огъняПодобни наколенки не се правеха дори и пред Тато...
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Plastex написа:
          kiro_of_the_day написа:
          Тато не го намесвай. По негово време нямаше гладен българин, и на тия, дето бяха от кол и въже се даваше по 160-170 лв заплата/стигаха и се спестяваше по 40-50 лв/ за да няма безработни - гладни, та да не се краде.
          Ами то не е имало бедни,защото всички бяха бедни и равни.Е,имаше там едни по-равни ама не бяха много.То понеже и на тия от кол и въже,и на кой работил,кой не даваха по160-170 лв,то за това фалира системата.Не ми хвали тато,защопто ми се повръща.По негово време умните и кадърните работеха за мързеливите и бездарниците-за да сме равни.И това боло спреведливо??

Коментар

@style34 неколкократно съм казвал, че с радост ще споделям и положителни неща свършени от това правителство, и го правя! Ако става въпрос за мрънкане виж темата за снега и София. А що се отнася до Наглите... за заведено дело срещу някой да си чул? Така, че по тази тема работата е свършена наполовина и не вижда смисъл да я коментираме. Е... вярно е, че е единственото свястно нещо свършено от това правителство, но виж... може да добавим и гласуването с отпечатъци в Парламента! :D Пари от еврофондове ли? Я питай земеделците дали има такива пари! А за магистрали се "говори" добре си го написал, но за съжаление само с говорене не се получава.А за Румяна Зелева не му бяха виновни БСП (не че Първанова се държа адекватно) нито индивиди от Европарламента! Факт е, че изпратиха неподготвена кандидатура. Бойко се пъчи, като голям мъж а едновременно с това все някой друг му е виновен, той е безгрешен!
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

snake написа:
              Подобни наколенки не се правеха дори и пред Тато...
              Подобни наколенки не само се правеха пред твоя Тато,но и такива които в днешно време не можеш да си ги представиш.И освен невероятни наколенки,имаше и неверовтен страх насаждан с десетилетия,защото за такива писаници които сега си ги позволяваме къде ли не тогава щеше да стане днес те има-утре те няма.Но къса е памета на народа................

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                snake написа:
                Подобни наколенки не само се правеха пред твоя Тато,но и такива които в днешно време не можеш да си ги представиш.И освен невероятни наколенки,имаше и неверовтен страх насаждан с десетилетия,защото за такива писаници които сега си ги позволяваме къде ли не тогава щеше да стане днес те има-утре те няма.Но къса е памета на народа................
                Ама колега, ти нещо много лично ги приемаш критиките към ББ :D . Това заглавие не е ли наколенка, честно ? Или да си затваряме очите пред тези неща ? На теб харесва ли ти да има такива заглавия ? Отговори ми по същество, не ме препращай към миналото. Иначе ще стане като оная приказка за краставицата...

Коментар

Vladim написа:
                  Бойко се пъчи, като голям мъж а едновременно с това все някой друг му е виновен, той е безгрешен!
                  Безгрешни хора няма.Но хубавото на Бойко е че не върви с рогата напред,а когато сгреши тутакси се усеща и се коригира.И се вслушва в чуждо мнение.Това качество е също за уважение.А ако беше обратното???Ето в случая Костов му каза :Бойко вади вариант "Б" и той веднага се коригира-извади го навреме.Добре че Костов е до него и за сега го подкрепя.Това ми е надеждата.................

Коментар

@VladimТова казвам - Румяна Желева беше неподготвена, беше грешка изпращането й. Но от грешки никой не е застрахован. Колкото до "Наглите" - има време за повдигане на обвинения, но нали Станишев дори коментира, че правителството, премиера, не бива по никакъв начин да се меси в работата на прокуратурата. Дори техния бюджет е отделен, както се разбра. Все пак, не всичко зависи от Бойко. За магистралата - от тук се почва. След година-две ще видим само приказки ли са били. Но при предишните изобщо имаше ли планове за завършването й? Сега поне казват срок. Дори и да не го спазят с няколко месеца, мисля, че няма да е проблем, стига да се направи.
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

snake написа:
                      Stefan Hadjov написа:
                      snake написа:
                      Ама колега, ти нещо много лично ги приемаш критиките към ББ :D . Това заглавие не е ли наколенка, честно ? Или да си затваряме очите пред тези неща ? На теб харесва ли ти да има такива заглавия ? Отговори ми по същество, не ме препращай към миналото. Иначе ще стане като оная приказка за краставицата...
                      Ти ни препращаш към миналото като жалиш за твоя Тато-нямало наколенки.Заглавия може да има всякакви.Живееш в свободно общество и е хубаво че сега може точно да различиш кой какъв е ,а не всички еднакви както беше.Даже еднакви и по убеждение, привидно,въпреки че реално не беше така.А снощи чу ли Слави Трифонов на какво го направи Бойко.Защо не цитираш тези наколенки".При твоя Тато ако това се случеше днес нямаше да го има Слави.

Коментар

Vladim написа:
                        @style34 неколкократно съм казвал, че с радост ще споделям и положителни неща свършени от това правителство, и го правя! Ако става въпрос за мрънкане виж темата за снега и София. А що се отнася до Наглите... за заведено дело срещу някой да си чул? Така, че по тази тема работата е свършена наполовина и не вижда смисъл да я коментираме. Е... вярно е, че е единственото свястно нещо свършено от това правителство, но виж... може да добавим и гласуването с отпечатъци в Парламента! :D Пари от еврофондове ли? Я питай земеделците дали има такива пари! А за магистрали се "говори" добре си го написал, но за съжаление само с говорене не се получава.А за Румяна Зелева не му бяха виновни БСП (не че Първанова се държа адекватно) нито индивиди от Европарламента! Факт е, че изпратиха неподготвена кандидатура. Бойко се пъчи, като голям мъж а едновременно с това все някой друг му е виновен, той е безгрешен!
                        Абе колега не вярвам да има някой дето за 6 месеца ще направи чудеса,например може да си го плюеш ББ след година или две.Ама сега е малко тъпо немислиш ли?И това че все някой му е виновен,не използвай фрази от Дългия,снощи го гледах и точно това каза навярно и ти си го гледал като час от БиТв.Не го защитавам ама е малко тъпо да си мислиш че за 6 месеца ББ ще ти направи живота чудесен.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                          snake написа:
                          Stefan Hadjov написа:
                          snake написа:
                          Ти ни препращаш към миналото като жалиш за твоя Тато-нямало наколенки.Заглавия може да има всякакви.Живееш в свободно общество и е хубаво че сега може точно да различиш кой какъв е ,а не всички еднакви както беше.Даже еднакви и по убеждение, привидно,въпреки че реално не беше така.А снощи чу ли Слави Трифонов на какво го направи Бойко.Защо не цитираш тези наколенки".При твоя Тато ако това се случеше днес нямаше да го има Слави.
                          Успокой се бе, мен . Дръж се естествено. Извинявай, че допуснах да падне перце върху нашия премиер. Какъв мой Тато, какво жалене ? Къде го прочете, халюцинации ли имаш ?

Коментар

snake написа:
                            ?????????????

Коментар

Като споменахте Слави... Аз не съм го гледал снощи, но чета това: http://dnes.dir.bg/2010/01/20/news5726479.html и по-специално следния цитат: "Той заяви, че премиерът тероризирал медиите. "Защо медиите се срамуват да си кажат, че той се обажда и пише SMS-и на всеки един почти, във всеки един вестник и ги тероризира ежедневно. Аз го знам със сигурност това нещо. И това го знаят всички, на които им пише есемеси. Защо се страхуват да го кажат? Да не говорим пък какви есемеси пише на главни редактори и на всякакви други. Защо са се навели всички и са притихнали? Защо се срамуват или се страхуват да го кажат? Той ги тероризира. Докога ще ги тероризира и ще управлява в медиите като им пише есемеси и като им се обажда?", попита Слави Трифонов".Хора! Тръпки ме побиват! Ако е вярно това е цензура! ЦЕНЗУРА! И то налагана от първия държавен и партиен ръководител!
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Plastex написа:
                                kiro_of_the_day написа:
                                Пич, аз съм сигурен, че ако иска и ако реши Б.Б. ще вземе 3 хляба и 3 риби и ще нахрани гладните...
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X