Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Евала, че спестили на държавата 10 милиона, а голяма работа, че откраднали 100 милиона
    ААААА да си дойдем на думата дет’се вика !! :D Я да питам аз колко от вас карат с фалшива винетка сканирана на фолио ! :D или с една винетка 3-4 коли ??? А ся нека си пълнят джобовете !Как да им плащам винетка като постоянно давам пари за части по окачването !Нека оправят пътищата А НЕ ДА КРАДАТ ПАРИТЕ ПОМИЯРИТЕ !! Пък тогаз ще си плащам винетка ако ще и 100 лв и нагоре !Но докато има дупки никаква винетка няма да си купя !Да духат супата !!! :D :D :D
    LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.

Коментар

Kuku написа:
      ЗаклЕам се, понякога се чудя на кой свят се намирате Евала, че спестили на държавата 10 милиона, а голяма работа, че откраднали 100 милиона То бива, бива да сте заслепени, ама вие направо ме изумявате!Операциите срещу организираната престъпност подобрявали нам-си-кво.... къде го това подобряване, че нещо ми убягва от 20 години насам?!Те били по петите на престъпниците - шЕ падна Естествено, че са по петите им, нали работят заедно с "изобретателното правителството"
      Кой, викаш, не крадеше до сега....? Може би Костов? Или Станишев? Царя и Ко?И друг път съм го казвал - не вярвам, че нещо скоро може да се оправи у нас. Но защо, примерно, предишното правителство не хвана т.нар. Нагли? Само не казвайте, че това е PR. Защо предишните не си го направиха и те ако е толкова лесно?И аз не виждам нищо чудно ако някой има мнение различно от твоето.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Колега Kuku,от всичко коети си написал за ББ става ясно че не харесваш тази личност.Според теб има ли някой дето става за поста на ББ?Видяхме Костов,видяхме Виденов,видяхме и Царя и Станишев.Кой аджеба става?

Коментар

Е как кой-Доган бе.Него никой май не го слага в сметката.
          PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
          Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

nai7 написа:
            Колега Kuku,от всичко коети си написал за ББ става ясно че не харесваш тази личност.Според теб има ли някой дето става за поста на ББ?Видяхме Костов,видяхме Виденов,видяхме и Царя и Станишев.Кой аджеба става?
            Да не ставам банален, ама явно гледате, но не виждате.Много бързо забравихте времето, когато един долар беше 3000 лв. Много бързо забравихте кой управляваше, когато пенсиите от по 10 долара възвърнаха що годе нормални стойности.Забравихте благодарение на кой оцеляхме след Виденов.Твърдя, и мога да го докажа, че най-успешното правителство от 1989 год. насам е това на Иван Костов. Какъвто и да беше, колкото и да крадеше, нещата вървяха на добре...Съжалявам да го кажа, но Българският народ е изключително късопаметен.Кой става ли? Не знам кой става, но знам, че ние не ставаме.Затова и в голям завод, с над 4000 работещи, 30 % от работниците са чужденци, работещи за 5 пъти по-високи заплати от българските си колеги.И за съжаление, броят на българите в завода намалява, а броят на чужденците се увеличава...Мога да цитирам имена, точни цифри и т.н., не говоря непроверени неща.Затова и традиционно български стоки, като маргарин Калиакра, Шуменско пиво (в кутийки) и други, се произвеждат в Румъния, в Сърбия и къде ли не, само не и в България.... Дори българските фирми започнаха да бягат от България, а ние чакаме да дойдат чужди инвестиции. Да, идват, и си водят с тях работниците...До тук с мита за евтината ни работна ръка. Явно хората знаят, че евтиното накрая излиза скъпо (и прескъпо).

Коментар

Immortal нищо лично ама..... не немога просто да реагирам без да кажа нещо не по правилата на форума !!!Това е напълно недупустимо да даваш за пример тоя МРЪСЕН КРАДЕЦ И НАГАЛ ***нин , който отдавна трябваше да виси някаде и да си хапват гаргите от него !!! Както и редица други !!!Sorry Immortal ама за мене това не е нормално , не е нормално да си крал толкова много и още да си жив ... !

Коментар

Я ми кажи кой от досега управляващите ни не е крал? Според народния фолклор, разбира се, защото няма нищо доказано и никой осъден.Като си платя на вестниците и напишат, че сестра ти е курва, после иди доказвай, че нямаш сестра... това нали го знаеш.Не казвам дали е крал или не, аз лично не съм видял. Но виждах по джоба си, по джоба на приятелите си и на роднините си, че нещата вървят на добре.А сега? Докога ще се оправдаваме с "наследството на Сергей" или със "Световната криза"???Малко грамотен човек трябва да си, за да разбереш, че световната криза отдавна отмина. Поне в нормалните държави.

Коментар

Immortal написа:
                  nai7 написа:
                  Да не ставам банален, ама явно гледате, но не виждате.Много бързо забравихте времето, когато един долар беше 3000 лв. Много бързо забравихте кой управляваше, когато пенсиите от по 10 долара възвърнаха що годе нормални стойности.Забравихте благодарение на кой оцеляхме след Виденов.Твърдя, и мога да го докажа, че най-успешното правителство от 1989 год. насам е това на Иван Костов. Какъвто и да беше, колкото и да крадеше, нещата вървяха на добре...Съжалявам да го кажа, но Българският народ е изключително късопаметен.Кой става ли? Не знам кой става, но знам, че ние не ставаме.Затова и в голям завод, с над 4000 работещи, 30 % от работниците са чужденци, работещи за 5 пъти по-високи заплати от българските си колеги.И за съжаление, броят на българите в завода намалява, а броят на чужденците се увеличава...Мога да цитирам имена, точни цифри и т.н., не говоря непроверени неща.Затова и традиционно български стоки, като маргарин Калиакра, Шуменско пиво (в кутийки) и други, се произвеждат в Румъния, в Сърбия и къде ли не, само не и в България.... Дори българските фирми започнаха да бягат от България, а ние чакаме да дойдат чужди инвестиции. Да, идват, и си водят с тях работниците...До тук с мита за евтината ни работна ръка. Явно хората знаят, че евтиното накрая излиза скъпо (и прескъпо).
                  Казваш късопаметен,а аз бих добавил и лесно манипуларуем,наивен а и злобарски настроен и не знае да си цени държавниците.Казваш Костов крадял.Би ли казал какво точно е откраднал-конкретно.Откраднал е точно толкова колкото АлБож е взимал по 10%.Костов беше демонизиран от същите които измислиха 10-те%.

Коментар

Immortal написа:
                    Я ми кажи кой от досега управляващите ни не е крал? Според народния фолклор, разбира се, защото няма нищо доказано и никой осъден.Като си платя на вестниците и напишат, че сестра ти е курва, после иди доказвай, че нямаш сестра... това нали го знаеш.Не казвам дали е крал или не, аз лично не съм видял. Но виждах по джоба си, по джоба на приятелите си и на роднините си, че нещата вървят на добре.А сега? Докога ще се оправдаваме с "наследството на Сергей" или със "Световната криза"???Малко грамотен човек трябва да си, за да разбереш, че световната криза отдавна отмина. Поне в нормалните държави.
                    Кризата при нас дойде по-късно и ще си отиде по-късно. Но малко е рано да правим кардинални заключения за управлението на ГЕРБ, не мислиш ли? Костов за 6 месеца ли успя да стабилизира страната?Чувам нещо за магистралата днес. Барем това правителство я завърши. Какво ще правим после? Ще признаем ли успеха?
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Immortal написа:
                      Отмина в икономически развитите държави - то е ясно , че при нас се усеща трудно , защото сме от 20 години в криза.... сега ако излезем от кризата значи най - после да направим прехода То ние ако усетим , че излизаме от криза .... аз купон ще вдигна !Незнам какво очаквате от това правителство .... другите са мазали , мазали , мазали 20 години и сега те идват и следват репликите : "Дайте да видиме кво сте направили за 100дни " , " Ами за 6 месеца " какво направихте ?" Вече всичко наред ли е ? " За 6 месеца очаквате те да засадят една нива с дървета от които падат стотарки и да стабилизират всичко .... е не става ! Къде са икономистите във форума да кажат , че така икономика за 6 месеца не се поправя , както и реформи както и 1000 други неща...Достатъчно е , че парите от ЕС отново тръгнаха по повечето програми и че ставаме свидетели на санкций към хората , които не си вършат работата !Незнам дали вече приеха закон за изборите така , че да могат да гасуват истински Българи , а не рейсове от еди къде си ! Айде да не избивам на расизъм , че ще бъда санкциониран и то с право !Просто нека бъдем търпеливи да видим след година , две , три ако трябва , ако трябва целия мандат и да си дадем равносметка за нещата ! Това да говорим на 6 месец какво е направено е пълен абсурд !

Коментар

Предполагам никой не е изненадан, но от мен още един глас в подкрепа на Иван Костов, който, по мое мнение е най-класният политик на България за целия ни преход! Умее да действа като западен политик - направи каквото можа за себе си (предполагам), но и държавата вървеше.
                        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Jivko Georgiev написа:
                          Къде са икономистите във форума да кажат , че така икономика за 6 месеца не се поправя
                          Всеки средно споучлив "икономист" може да превърне от българската хазна много печеливша институция. Но се обзалагам, че няма да си доволен.Отделно държавата не прави икономика, тя оправлява финанси и отоваря те да са повече след разходите за собствената си издръжка.Държавата отговаря за много важен рейтинг, който определя дали може да се разчита на стабилна среда и до колко анализите, които правиш ще са представителни. Това кара хората да си влагат мангизите в твоята икономика, при твоите правила.Икономиката сама по себеси е една проста и доста елементарна математика, но като наука спрямо това, колко искаш да се покажеш на знаещ си измисляш разни малки и големи колби, които разместваш, подреждаш, а някой път и чупиш без реално да им променяш съдържанието... микро-макро икономика...Нямам идея за какво ти ги пиша тия работи, но май днес изперках от глупости ... Бе не вярвай на всичко, което ти говорят възпитаниците на УНСС

Коментар

Сега в криза ли сме ??????? Щото на мен ми се струва че след промените не сме излизали от криза и къде- къде по-тежки кризи сме изкарвали та това сега не е нищо !! :D
                            LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.

Коментар

maxuel82 написа:
                              Сега в криза ли сме ??????? Щото на мен ми се струва че след промените не сме излизали от криза и къде- къде по-тежки кризи сме изкарвали та това сега не е нищо !! :D
                              Как криза след промените.Ще изкарате че преди промените всичко е било ОК.Ами то ако е било така нямаше да има никакви промени.Разсъждавайте логично.Съветвам всички,които смятат че разрухата е започнала след промените да прочетете много внимателно книгата:"ИМПЕРИЯТА НА ЗАДГРАНИЧНИТЕ ФИРМИ"-Създаване,дейност и източване на дружествата с българско участие зад граница 1961-2007 год. Издателство Siela-2009 god.За да разберете кога е започнала,от кого е започнала и защо е започнала разрухата на BG

Коментар

Премиерът: Има и по-трагични кандидат-комисари от Желева

Премиерът Бойко Борисов продължава да си харесва кандидатурата на Румяна Желева за еврокомисар. На въпрос дали е допуснал кадрова грешка с номинирането й за поста в Еврокомисията, министър-председателят отговори, че не е. Коментарът на Борисов за снощното представяне на Желева в Европарламента е, че е имало и по-трагични кандидат-комисари. Въпреки въпроса кои са те, Борисов се въздържа да спомене имена. Премиерът смята, че Желева се е представила нормално, предвид ситуацията на напрежение седмици и месеци преди изслушването, в която била поставена. Никой кандидат-комисар не бил поставян под такъв натиск. Самият премиер не е правил проверка по документи дали Желева попада в конфликт на интереси, но имал личното устно уверение от нея, че няма такова нещо. За това, което се случи във вторник вечерта пред очите на евродепутатите и европейската общественост, Бойко Борисов обвини БСП. Знаел защо го правят - заради успехите на правителството в борбата с престъпността. В тази връзка пред репортерите Борисов припомни вица, че няма пазач при казана с българите в ада, защото ако някои си подаде главата, другите ще го дръпнат надолу. Борисов имал план Б, но засега не искал да говори за резервни варианти. dnes.bgПрехвърлихме си цирка и в Европарламента! Не знам, защо тази жена не ми вдъхва доверие още от първият път, когато я видях. А някои хулихте Меглена Кунева...
                                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                                X