Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
-
Kuku написа:ЗаклЕам се, понякога се чудя на кой свят се намирате Евала, че спестили на държавата 10 милиона, а голяма работа, че откраднали 100 милиона То бива, бива да сте заслепени, ама вие направо ме изумявате!Операциите срещу организираната престъпност подобрявали нам-си-кво.... къде го това подобряване, че нещо ми убягва от 20 години насам?!Те били по петите на престъпниците - шЕ падна Естествено, че са по петите им, нали работят заедно с "изобретателното правителството"The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
nai7 написа:Колега Kuku,от всичко коети си написал за ББ става ясно че не харесваш тази личност.Според теб има ли някой дето става за поста на ББ?Видяхме Костов,видяхме Виденов,видяхме и Царя и Станишев.Кой аджеба става?
Коментар
-
Immortal нищо лично ама..... не немога просто да реагирам без да кажа нещо не по правилата на форума !!!Това е напълно недупустимо да даваш за пример тоя МРЪСЕН КРАДЕЦ И НАГАЛ ***нин , който отдавна трябваше да виси някаде и да си хапват гаргите от него !!! Както и редица други !!!Sorry Immortal ама за мене това не е нормално , не е нормално да си крал толкова много и още да си жив ... !
Коментар
-
Я ми кажи кой от досега управляващите ни не е крал? Според народния фолклор, разбира се, защото няма нищо доказано и никой осъден.Като си платя на вестниците и напишат, че сестра ти е курва, после иди доказвай, че нямаш сестра... това нали го знаеш.Не казвам дали е крал или не, аз лично не съм видял. Но виждах по джоба си, по джоба на приятелите си и на роднините си, че нещата вървят на добре.А сега? Докога ще се оправдаваме с "наследството на Сергей" или със "Световната криза"???Малко грамотен човек трябва да си, за да разбереш, че световната криза отдавна отмина. Поне в нормалните държави.
Коментар
-
Immortal написа:nai7 написа:Колега Kuku,от всичко коети си написал за ББ става ясно че не харесваш тази личност.Според теб има ли някой дето става за поста на ББ?Видяхме Костов,видяхме Виденов,видяхме и Царя и Станишев.Кой аджеба става?
Коментар
-
Immortal написа:Я ми кажи кой от досега управляващите ни не е крал? Според народния фолклор, разбира се, защото няма нищо доказано и никой осъден.Като си платя на вестниците и напишат, че сестра ти е курва, после иди доказвай, че нямаш сестра... това нали го знаеш.Не казвам дали е крал или не, аз лично не съм видял. Но виждах по джоба си, по джоба на приятелите си и на роднините си, че нещата вървят на добре.А сега? Докога ще се оправдаваме с "наследството на Сергей" или със "Световната криза"???Малко грамотен човек трябва да си, за да разбереш, че световната криза отдавна отмина. Поне в нормалните държави.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Immortal написа:Я ми кажи кой от досега управляващите ни не е крал? Според народния фолклор, разбира се, защото няма нищо доказано и никой осъден.Като си платя на вестниците и напишат, че сестра ти е курва, после иди доказвай, че нямаш сестра... това нали го знаеш.Не казвам дали е крал или не, аз лично не съм видял. Но виждах по джоба си, по джоба на приятелите си и на роднините си, че нещата вървят на добре.А сега? Докога ще се оправдаваме с "наследството на Сергей" или със "Световната криза"???Малко грамотен човек трябва да си, за да разбереш, че световната криза отдавна отмина. Поне в нормалните държави.
Коментар
-
Предполагам никой не е изненадан, но от мен още един глас в подкрепа на Иван Костов, който, по мое мнение е най-класният политик на България за целия ни преход! Умее да действа като западен политик - направи каквото можа за себе си (предполагам), но и държавата вървеше.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Jivko Georgiev написа:Къде са икономистите във форума да кажат , че така икономика за 6 месеца не се поправя
Коментар
-
maxuel82 написа:Сега в криза ли сме ??????? Щото на мен ми се струва че след промените не сме излизали от криза и къде- къде по-тежки кризи сме изкарвали та това сега не е нищо !! :D
Коментар
-
Премиерът: Има и по-трагични кандидат-комисари от Желева
Премиерът Бойко Борисов продължава да си харесва кандидатурата на Румяна Желева за еврокомисар. На въпрос дали е допуснал кадрова грешка с номинирането й за поста в Еврокомисията, министър-председателят отговори, че не е. Коментарът на Борисов за снощното представяне на Желева в Европарламента е, че е имало и по-трагични кандидат-комисари. Въпреки въпроса кои са те, Борисов се въздържа да спомене имена. Премиерът смята, че Желева се е представила нормално, предвид ситуацията на напрежение седмици и месеци преди изслушването, в която била поставена. Никой кандидат-комисар не бил поставян под такъв натиск. Самият премиер не е правил проверка по документи дали Желева попада в конфликт на интереси, но имал личното устно уверение от нея, че няма такова нещо. За това, което се случи във вторник вечерта пред очите на евродепутатите и европейската общественост, Бойко Борисов обвини БСП. Знаел защо го правят - заради успехите на правителството в борбата с престъпността. В тази връзка пред репортерите Борисов припомни вица, че няма пазач при казана с българите в ада, защото ако някои си подаде главата, другите ще го дръпнат надолу. Борисов имал план Б, но засега не искал да говори за резервни варианти. dnes.bgПрехвърлихме си цирка и в Европарламента! Не знам, защо тази жена не ми вдъхва доверие още от първият път, когато я видях. А някои хулихте Меглена Кунева...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар