Vladim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:И аз да попитам дали някой от нас стана по рано и излезе да почисти тротоара от снега пред блока ??? Ако има такъв да си вдигне ръката . :D :D :D.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Така ги отучих да си хвърлят фасовете в коридора.Селяните ги мързи ... една консервена кутия да вземат като пушат в коридора.Около една седмица, ако щете вярвайте, събирах с една метла и лопатка фасовете под балконите и стълбището и ги изсипвах пред вратите на тримата малоумника, които хвърлят през балкона.Единия му казах, че може да ме бие когато и както си поиска, само да се съберат тримата и да ми се обадят 5 минути преди сбирката.Досега не са се обадили, "бият ме" само като седнат тримата на ракии с кисело зеле в общата маза.Но фасове вече няма.Сега обаче ще направя превъзпитанието и за ако-то на кучетата, както ме подсети Кuku.Единия малоумник е от биячите, другите са едни дърти кукумявки.Пак цирк, голям кеф ще е..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Поздравявам с този линк: http://www.dnes.bg/politika/2009/12/...-sledene.83014 Понеже хванаха всички наркоразпространители и мутри, че дойде ред и на интернет следенето! :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Поздравявам с този линк: http://www.dnes.bg/politika/2009/12/...-sledene.83014 Понеже хванаха всички наркоразпространители и мутри, че дойде ред и на интернет следенето! :DФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:В коя държава не се практикува това Даже американците пропищяха преди година , но при тях се оказа че е незаконно и ЦРУ е правило интернет следене. Аз мисля че в почити всяка държава уважаваща държавната си сигурност се прави такова следене. Това че ще е уредено със закон е добре , лошо ще е ако не е законно а те го правят. На какви неща трябваше да обръщаме внимание през последните години , но не сега всичко под "лупа".Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Atanas71 написа:В коя държава не се практикува това Даже американците пропищяха преди година , но при тях се оказа че е незаконно и ЦРУ е правило интернет следене. Аз мисля че в почити всяка държава уважаваща държавната си сигурност се прави такова следене. Това че ще е уредено със закон е добре , лошо ще е ако не е законно а те го правят. На какви неща трябваше да обръщаме внимание през последните години , но не сега всичко под "лупа".Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Kuku написа:Vladim написа:... с любовницата на жена ми!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Немога да не се намеся по темата за интернет сигурността.... хора вие мислите ли с главите си ? Знаете ли каква инфраструктурна промяна ще изисква това напълно излишни пари похарчени в условие на криза и то даже държавата няма да ги харчи , а ще принуди ISP-тата ( доставчиците ) да го направят от където ще ни ударят нас тоест те трябва да си избият парите някъкси .... излишно е да коментирам от какво има нужда за да се извърши подобен тип записване на действията на потребителите , но това несъмнено ще доведе до влошаване на услугите както и до тяхното оскъпяване....Нека погледнем и от другата страна какво става ако това се реализира.. Ами много просто преди няколко месеца ГДБОБ бяха унижени като хакнаха сайтът им .... като знам на какво ниво е сигурността в тази хаотично построена държава , някой недобросъвестен мой колега без абсолютно никакви затруднения ще се добере до цялата лична информация на масата потребители и тогава ще настане ХАУС ! Хората в тази държава не се научиха , че преди да правят нещо трябва да го обмислят... П.П Сега и по темата Аз много силно искам Бойко да успее понеже смятам , че ако той не успее никой друг няма да го направи .... но не мисля , че за един мандат ще направи чудеса пожене долните хора управляващи през прехода са нанесли много сериозни щети по държавата и за тяхното отстраняване е нужно време...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар