Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Vladim написа:
    ... А пък в парламента се наричат гейове, а им отговарят, че са безплодни... това, ако не е гавра-здраве му кажи!...
    И се оказа, че няма да бъдат наказани... само така!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

коцев написа:
      И аз да попитам дали някой от нас стана по рано и излезе да почисти тротоара от снега пред блока ??? Ако има такъв да си вдигне ръката . :D :D :D
      Аз.Изчистих снега, отидох до Бриколаж, купих една торба сол и една торба пясък, наръсих със сол, после с пясък.Изчистих не тротоара, защото на него има няколко кенефа, които и през лятото не могат да запалят, камо ли сега.Изчистих стълбите и пътеката до входа.Със снега махнах и лайната на кучетата на комшиите, които смятам за супер тъпи гъзове [комшиите], щом не си прибират фекалиите на кучетата, когато пецкат на пътеката.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

По-важно е да се изчистят висулките от стрехите. От снега всеки се пази, но много малко хора поглеждат какво е надвиснало над главите им.

Коментар

Аз днес пък като никога спазвах всички ограничения. Всъщност на повечето места карах с 30 км/ч. Затова не почистват - да не превишаваме скоростта, ама че не разбирате
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Malone написа:
            Със снега махнах и лайната на кучетата на комшиите, които смятам за супер тъпи гъзове [комшиите], щом не си прибират фекалиите на кучетата, когато пецкат на пътеката.
            В едно пликче и вместо в кофата - пред вратата му!

Коментар

Така ги отучих да си хвърлят фасовете в коридора.Селяните ги мързи ... една консервена кутия да вземат като пушат в коридора.Около една седмица, ако щете вярвайте, събирах с една метла и лопатка фасовете под балконите и стълбището и ги изсипвах пред вратите на тримата малоумника, които хвърлят през балкона.Единия му казах, че може да ме бие когато и както си поиска, само да се съберат тримата и да ми се обадят 5 минути преди сбирката.Досега не са се обадили, "бият ме" само като седнат тримата на ракии с кисело зеле в общата маза.Но фасове вече няма.Сега обаче ще направя превъзпитанието и за ако-то на кучетата, както ме подсети Кuku.Единия малоумник е от биячите, другите са едни дърти кукумявки.Пак цирк, голям кеф ще е.
              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
              www.cyxap.com

Коментар

fiatmaniak написа:
                нормално Бойко Борисов да води Шоуто на Слави.
                ? Toва сериозно ли?
                Браво 1.6 16v 1996
                Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

svilens написа:
                  fiatmaniak написа:
                  нормално Бойко Борисов да води Шоуто на Слави.
                  ? Toва сериозно ли?
                  Не! :D

Коментар

Поздравявам с този линк: http://www.dnes.bg/politika/2009/12/...-sledene.83014 Понеже хванаха всички наркоразпространители и мутри, че дойде ред и на интернет следенето! :D

Коментар

Vladim написа:
                      Поздравявам с този линк: http://www.dnes.bg/politika/2009/12/...-sledene.83014 Понеже хванаха всички наркоразпространители и мутри, че дойде ред и на интернет следенето! :D
                      В коя държава не се практикува това Даже американците пропищяха преди година , но при тях се оказа че е незаконно и ЦРУ е правило интернет следене. Аз мисля че в почити всяка държава уважаваща държавната си сигурност се прави такова следене. Това че ще е уредено със закон е добре , лошо ще е ако не е законно а те го правят. На какви неща трябваше да обръщаме внимание през последните години , но не сега всичко под "лупа".
                      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                        В коя държава не се практикува това Даже американците пропищяха преди година , но при тях се оказа че е незаконно и ЦРУ е правило интернет следене. Аз мисля че в почити всяка държава уважаваща държавната си сигурност се прави такова следене. Това че ще е уредено със закон е добре , лошо ще е ако не е законно а те го правят. На какви неща трябваше да обръщаме внимание през последните години , но не сега всичко под "лупа".
                        Ако става въпрос за предотврятяване на терористични атаки, ОК! Но мислиш ли, че няма да се злоупотребява с тази информация? Например аз пускам донос по интернет против полицай и след малко получавам обаждане в което учтив глас ме призовава да внимавам, защото иначе ще подхвърли разговорът по скайп с любовницата на жена ми! :DА иначе браво на полицията за акциите напоследък! Сега ако и съда си свърши добре работатата цена няма да имат! А межсу другото се оказа, че в парламента не са гласувани промените в закона касаещи наказанието към лица свързани с отвличания... Някога за Ванко 1 можеше да се промени закона, а сега не...

Коментар

Vladim написа:
                          Atanas71 написа:
                          Ако става въпрос за предотврятяване на терористични атаки, ОК! Но мислиш ли, че няма да се злоупотребява с тази информация? Например аз пускам донос по интернет против полицай и след малко получавам обаждане в което учтив глас ме призовава да внимавам, защото иначе ще подхвърли разговорът по скайп с любовницата на жена ми! :DА иначе браво на полицията за акциите напоследък! Сега ако и съда си свърши добре работатата цена няма да имат! А межсу другото се оказа, че в парламента не са гласувани промените в закона касаещи наказанието към лица свързани с отвличания... Някога за Ванко 1 можеше да се промени закона, а сега не...
                          За тези неща трябва да се внимава :D От днес край на такива разговори по скайп с нежни половинки в "сянка" Пък и има хиляди други начини да пуснеш донос против полицай. Като стана въпрос за полицаи , при нас редовно почити всички патрулки си прекарваха два-три часа в едно кафене като криеха колите отзад па паркинга. След изпращане на фото сесия на шефа на РПУ Карлово спряха да идват и стоят в кафенето , а само вземат в ПВС чашка и марш в колата на работа Лентяи харчат данъците на държавата , поне при нас е така : пазаруват с служебните коли возят децата си на училище с пуснат "буркан" не ми се говори. Хайде че много се отплеснах от темата
                          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Vladim написа:
                            ... с любовницата на жена ми!
                            Жена ти си има любовница?! Щастливец Аз ще кажа само - честито на всички Гойковци с успешното настъпване на полицейската държавност

Коментар

Kuku написа:
                              Vladim написа:
                              ... с любовницата на жена ми!
                              Жена ти си има любовница?! Щастливец Аз ще кажа само - честито на всички Гойковци с успешното настъпване на полицейската държавност
                              Благодарство

Коментар

Немога да не се намеся по темата за интернет сигурността.... хора вие мислите ли с главите си ? Знаете ли каква инфраструктурна промяна ще изисква това напълно излишни пари похарчени в условие на криза и то даже държавата няма да ги харчи , а ще принуди ISP-тата ( доставчиците ) да го направят от където ще ни ударят нас тоест те трябва да си избият парите някъкси .... излишно е да коментирам от какво има нужда за да се извърши подобен тип записване на действията на потребителите , но това несъмнено ще доведе до влошаване на услугите както и до тяхното оскъпяване....Нека погледнем и от другата страна какво става ако това се реализира.. Ами много просто преди няколко месеца ГДБОБ бяха унижени като хакнаха сайтът им .... като знам на какво ниво е сигурността в тази хаотично построена държава , някой недобросъвестен мой колега без абсолютно никакви затруднения ще се добере до цялата лична информация на масата потребители и тогава ще настане ХАУС ! Хората в тази държава не се научиха , че преди да правят нещо трябва да го обмислят... П.П Сега и по темата Аз много силно искам Бойко да успее понеже смятам , че ако той не успее никой друг няма да го направи .... но не мисля , че за един мандат ще направи чудеса пожене долните хора управляващи през прехода са нанесли много сериозни щети по държавата и за тяхното отстраняване е нужно време...

Коментар

Working...
                                X