А дано, ама надали
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Нищо против нямам, ама де го тоз политик Пак песимизъм....Не знам защо хората не искат да прогледнат, че реално затворения кръг все още си е затворен!Оптимистично би било нещо, някакво действие, което да не сме виждали, да не сме чували и да не сме преживявали до сега.... ама няма.Ето, например, СиБанк ще разпространява винетките от догодина - банката на премиершата -Какво съвпадение!Още не е завалял хубав сняг, ама хА на бас, че и тази година ще ни изненада - както и всяка друга!Мога много да изброявам, но мисля, че разбра идеята ми.....
Коментар
-
Лично за мен трябва малко да се повдигне стандарта на средностатистическия гражданин, за да може той да вдигне глава и да не си гледа само в краката и да почне да му пука за другите около него. Така да се създаде едно крехко, но все пак ОБЩЕСТВО, което да отстоява принципите си и да не допуска да бъде разпокъсвано и манипулирано по най-евтиния и плосък начин.Impossible is nothing !
Коментар
-
Подкрепям undermind, кратко и ясно го е написал.И е нужна да ни е такава държавата, че да не е нужно министъра, да излиза и половин час да се обяснява защо били застреляли няколко "крокодила".На никой не би трябвало да му прави впечатление, че има убити, когато е стреляно по полицаи, това би трябвало да не е новина..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Kuku написа:Да, добре би било да има истинска средна класа с истинско гражданско самосъзнание!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Аз не съм, признавам си. Но даже и колата още не съм изчистил да не говорим за снега пред блока. А аз лично не смятам че е много нормално Бойко Борисов да води Шоуто на Слави. Има далеч по-големи проблеми за решаване от това да го дават всеки ден по телевизията.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
за днес няма какво друго да се очакваизлезли са 2 пъти повече коли от нормалнотонякои не могат да карат, други нямат гумине разбирам какво е това черногледствоако не бяха ги заловили - мърморене, като ги хванаха - пак мърморенеслушам ги тука на работа старите комунисти какъв довод изкараха - "взех да им пада рейтинга и ги хванаха"...
Коментар
-
Sev написа:за днес няма какво друго да се очакваизлезли са 2 пъти повече коли от нормалнотонякои не могат да карат, други нямат гумине разбирам какво е това черногледствоако не бяха ги заловили - мърморене, като ги хванаха - пак мърморенеслушам ги тука на работа старите комунисти какъв довод изкараха - "взех да им пада рейтинга и ги хванаха"...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар