Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Придържайте се към темата и спазвайте правилата. Имате всички бутон "Докладвай".

Коментар

Доколкото си спомням преди още Бойко да спечели изборите някъде миналата година по това време прикани свестните лица от НДСВ да напуснат тройната коалия и да се отиде на предсрочни избори . Там той спомена лично Кунева че е добър специалист но тя няма работа там редом с тройната коалиция. Затова сега тя и Плугчиева която също минава за добър специалист ще трябва да гледат отстрани .За мен това е основния мотив да бъде махната Кунева от еврокомисар.
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

ls1 написа:
        Изобщо не казвам че царя шушне в ухото на Борисов. Но като политик Борисов започна при царя. Както казваш ’възпитаник на тоя университет’ на запад така е и сега. От къде е започнал Бойко? От кого се е учил? Нима царя не направи преди 8 години каквото направи Бойко сега? Погледни аналогията. Царя се появи като месия, даде една пресконференция, правеше метани колко честен е и как иска да служи на родината. Само дето Бойко не е казал 800 дни, но пък тъй като се замисля сроковете за магистрали които раздава са нещо подобно. Дотук не сме видели Борисов да е ревизирал връщането на царските имоти. Каза че ’Всичко което е взето незаконно ще се върне’, а всички знаем че закона е врата в полето. Нима Кунева откак е комисар не застава всеки път в поза ’Аз защитавам потребителите от злите производители’? И тримата в един или друг момент се разграничават от моментните политици, и тримата застават като борци за справедливост, и тримата създават впечатление че ’само аз съм ви изхода, другото са старите крадци’. Аз не бързам да съдя Борисов, но смятам че има въпроси които могат да се зададат преди да изтекат първите сто дни. Като например защо не работи Парламента? Това е изключително стряскащо! Какво, де юре парламентарна демокрация, дефакто премиерска република? Дотук не виждам прокуратурата да е свършила нещо. Разбирай - няма обвинения към предишните управляващи внесени в съда. След като розовите бмв-та са нарушение, престъпление, надопустимо - защо никой няма в съда? Че то във виц се превърна тая история.Аз няма да те моля да си слагаш ръка на сърцето и да кажеш с какво това правителство е по-добро от другото, изключая няколко реакции в кризисни ситуации, защото все пак е нужно време за да може една сменена (хм?) администрация да развие потенциала си. Но нямам намерение да си затварям очите и да ’стискам палци’ тоя път всичко да е ок. Сигурно аз като индивид няма какво да променя, но нямам намерение и да слагам розовите очила, защото после рухването е много болезнено. Когато направят грешка - ще я соча. Когато постъпят редно - ще ги аплодирам. Няма място за запалянковщина.Ако трябва да съм честен - не мисля че Борисов има шанс, дори да е искрен в намеренията си. Може би през 97-ма би могло да се направи нещо, но сега вече е късно. Колкото и да мрънка народа, в момента в който Борисов стегне дисциплината и масата ще се опълчи срещу него. Просто народа е счупен, в съзнанието си, в характера си. Я ми кажи ако утре Борисов сложи камери през 200 метра на всички пътища и завалят глоби даже с 5км да надвишиш позволеното какво ще се случи? Ами ако уволни 50% от ненужната държавна администрация? Ами ако няма тънта-мънта, нарушил си закона, бърз съд и затвор или солена глоба? Ако Борисов може утре да махне с ръка и да започнат да се спазват законите в тая държава - ами че то 80% от народа ще каже ’Мчи каква ми е далаверата на мене?! Не е демокрация това, да не ме остават да си правя каквото си ща. Диктатура е това, ако наруша закона да ме санкционират. Полицейски произвол. Чаветата гладни бате, как да не крадем....’. Истината е че ако Борисов оправи държавата - народа ще го намрази. Всички искат тези горе да не крадат - ама иска и той като крадне да не го дърпат. Народа иска всичко да си е както сега, ама да има кинти.
        Споделям на 100%.И малко мои мисли да споделя - гледам от време на време граничещите с безумие (проекто)решения на новите управляващи и си мисля, че правят основна грешка. Ако искат хората да им повярват и да имат някакъв успех занапред, не трябва да се захващат първо с дребните нарушители (вж.например предложението неплатилите няколко здравни вноски да не могат да напускат страната)... Какво си мисля аз, като обикновен човек - подгониха пак кокошкарите, а лъвовете - никой не ги пипа. Сещам се за една чалгаджийска песен - "за милиони - няма закони, за кокошка - няма прошка"...Дайте пример на обикновения човек, като одрънголите няколко десетки (не един-двама) "играчи на едро", пък обикновения човек сам ще се сети че и неговия ред иде...А те и тия почнаха отзад-напред...

Коментар

А Кунева е долно мекере. Разбрах го и писах още тогава, когато подмени вота на избирателите... За Европейските избори говоря.Никъде по рекламите нямаше "Гласувайте за НДСВ", а беше "Гласувайте за Меглена Кунева". Е, хората гласуваха, пък тя после си подви опашката и не стана евродепутат.

Коментар

Immortal написа:
            Сещам се за една чалгаджийска песен - "за милиони - няма закони, за кокошка - няма прошка"...Дайте пример на обикновения човек, като одрънголите няколко десетки (не един-двама) "играчи на едро", пък обикновения човек сам ще се сети че и неговия ред иде...А те и тия почнаха отзад-напред...
            Ранната чалга крие много изстрадана народна мъдрост, а хората незаслужено я подценяват :D Конкретно този рефрен важи навсякъде по света, така че няма какво да драматизираме
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Immortal написа:
              ls1 написа:
              Изобщо не казвам че царя шушне в ухото на Борисов. Но като политик Борисов започна при царя. Както казваш ’възпитаник на тоя университет’ на запад така е и сега. От къде е започнал Бойко? От кого се е учил? Нима царя не направи преди 8 години каквото направи Бойко сега? Погледни аналогията. Царя се появи като месия, даде една пресконференция, правеше метани колко честен е и как иска да служи на родината. Само дето Бойко не е казал 800 дни, но пък тъй като се замисля сроковете за магистрали които раздава са нещо подобно. Дотук не сме видели Борисов да е ревизирал връщането на царските имоти. Каза че ’Всичко което е взето незаконно ще се върне’, а всички знаем че закона е врата в полето. Нима Кунева откак е комисар не застава всеки път в поза ’Аз защитавам потребителите от злите производители’? И тримата в един или друг момент се разграничават от моментните политици, и тримата застават като борци за справедливост, и тримата създават впечатление че ’само аз съм ви изхода, другото са старите крадци’. Аз не бързам да съдя Борисов, но смятам че има въпроси които могат да се зададат преди да изтекат първите сто дни. Като например защо не работи Парламента? Това е изключително стряскащо! Какво, де юре парламентарна демокрация, дефакто премиерска република? Дотук не виждам прокуратурата да е свършила нещо. Разбирай - няма обвинения към предишните управляващи внесени в съда. След като розовите бмв-та са нарушение, престъпление, надопустимо - защо никой няма в съда? Че то във виц се превърна тая история.Аз няма да те моля да си слагаш ръка на сърцето и да кажеш с какво това правителство е по-добро от другото, изключая няколко реакции в кризисни ситуации, защото все пак е нужно време за да може една сменена (хм?) администрация да развие потенциала си. Но нямам намерение да си затварям очите и да ’стискам палци’ тоя път всичко да е ок. Сигурно аз като индивид няма какво да променя, но нямам намерение и да слагам розовите очила, защото после рухването е много болезнено. Когато направят грешка - ще я соча. Когато постъпят редно - ще ги аплодирам. Няма място за запалянковщина.Ако трябва да съм честен - не мисля че Борисов има шанс, дори да е искрен в намеренията си. Може би през 97-ма би могло да се направи нещо, но сега вече е късно. Колкото и да мрънка народа, в момента в който Борисов стегне дисциплината и масата ще се опълчи срещу него. Просто народа е счупен, в съзнанието си, в характера си. Я ми кажи ако утре Борисов сложи камери през 200 метра на всички пътища и завалят глоби даже с 5км да надвишиш позволеното какво ще се случи? Ами ако уволни 50% от ненужната държавна администрация? Ами ако няма тънта-мънта, нарушил си закона, бърз съд и затвор или солена глоба? Ако Борисов може утре да махне с ръка и да започнат да се спазват законите в тая държава - ами че то 80% от народа ще каже ’Мчи каква ми е далаверата на мене?! Не е демокрация това, да не ме остават да си правя каквото си ща. Диктатура е това, ако наруша закона да ме санкционират. Полицейски произвол. Чаветата гладни бате, как да не крадем....’. Истината е че ако Борисов оправи държавата - народа ще го намрази. Всички искат тези горе да не крадат - ама иска и той като крадне да не го дърпат. Народа иска всичко да си е както сега, ама да има кинти.
              Споделям на 100%.И малко мои мисли да споделя - гледам от време на време граничещите с безумие (проекто)решения на новите управляващи и си мисля, че правят основна грешка. Ако искат хората да им повярват и да имат някакъв успех занапред, не трябва да се захващат първо с дребните нарушители (вж.например предложението неплатилите няколко здравни вноски да не могат да напускат страната)... Какво си мисля аз, като обикновен човек - подгониха пак кокошкарите, а лъвовете - никой не ги пипа. Сещам се за една чалгаджийска песен - "за милиони - няма закони, за кокошка - няма прошка"...Дайте пример на обикновения човек, като одрънголите няколко десетки (не един-двама) "играчи на едро", пък обикновения човек сам ще се сети че и неговия ред иде...А те и тия почнаха отзад-напред...
              Дидо, нещо не си разбрал. няма да пускат извън страната работодателите, които не са плащали здравните вноски на работниците. щото има един такъв филм - удържа ти синковеца от заплатата здравна вноска и не я внася в бюджета.. и като отидеш при чичо доктор - опаааа... изненада /неприятна/.подкрепям и решението за възстановяване на здравноосигурителните права - 36 месечни вноски - и чак тогава... колкото до буля ви Меглена Кунева - поровете се Кунева - фамилно име ли е или бащино!??!?! и ако е бащино, кое е фамилното й име и що не го ползва...
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Да не се цитирам, писал съм го.В темата "България е свободна", страница пета:
                Меглена Пръмова и е моминското име. От там нататък всеки да си прави изводите сам.Аз лично на масони, бивши червено-жълти доверие не мога да дам.Ударението е на бивши червено-жълти. Иначе срещу масоните нямам нищо против. Но масони с потекло и с чувство за чест.style34 ви го написа, но никой не обърна внимание.ББ е болезнено честолюбив и трудно ще допусне някой да го обвини в лъжа или задкулисни шмекерии.На това се надявам и аз. Един негов недостатък да помогне на управлението му, респективно на българите.
                и
                Е ... ще ни оправи МЕглена Кунева [Пръмова].Само че дали нас.ЦЪК
                Повече по темата Пръмова: ЦЪК
                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                www.cyxap.com

Коментар

Баш съм разбрал аз, освен за работодатели важи и за самоосигуряващи се, какъвто съм и аз...Интересно ми е как ще налагат тази забрана, като (ако) влезем след година и половина в Шенген (2011) и премахнем границите с ЕС...

Коментар

Immortal написа:
                    Интересно ми е как ще налагат тази забрана, като (ако) влезем след година и половина в Шенген (2011) и премахнем границите с ЕС...
                    Важното е да се хвърлят кьорфишеци през 10 минути и простолюдието да си вика:"Браво!Браво! Бойко ще им покаже на тия..." Без да се уточнява кои са "тия" естественно... Пък реализацията - тя иска време и не се отразява по медиите, особенно ако е неуспешна.
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      Immortal написа:
                      Интересно ми е как ще налагат тази забрана, като (ако) влезем след година и половина в Шенген (2011) и премахнем границите с ЕС...
                      Важното е да се хвърлят кьорфишеци през 10 минути и простолюдието да си вика:"Браво!Браво! Бойко ще им покаже на тия..." Без да се уточнява кои са "тия" естественно... Пък реализацията - тя иска време и не се отразява по медиите, особенно ако е неуспешна.
                      Градски, Кириле, имам усещането, че ти си бил назначен или от НДСВ, или от БСП. Такава омраза от твоя страна струи на талази спрямо Борисов. Две забележки, няма такова понятие като "особенно", има "особено", както и няма "естественно", а има "естествено". Или сега ще кажеш, че това е маловажно на фона на това, което ти считаш за издънки на хора, които не познаваш. Самият факт, че ти си пуснал темата, те издава, драги, че ти е било много АРНО (знаеш какво значи по нашенски) положението преди да дойде ГЕРБ, а сега ти пари на гЪзо. Ами ще си опичаш акъла, другарю. А в молитвите си насън никой не може да ти забрани да споменУваш другарите ти от партията.

Коментар

Хахахаха... Бате Бойко, а?Преди време като дойде царя народа като... хммм... народ се юрна да гласува за него. След като царя се усра в заведението в което ходех питам на висок глас: "-Кой гласува за царя да го питам сега каква стана?" И половината заведение гледат в земята и си мълчат като... хммм... народ.Защо ли имам неприятното чувство, че нещата ще се повторят?Както се пее в една песен на АББА: ’The history book on the shelf Is always repeating itself’ Не че имам нещо против ББ да реши проблемите на България. А дано, ама надали.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          То не е необходимо да се уточнява кои са тия,и децата ги знаят кои са естествено.Реализацията може и да не се отрази по медиите,НО първо не по всички медии и второ народа много добре си отчита реализацията като за това си има собствени сензори.Е,по някой път може да се излъже в началото,но не забравя и го връща тъпкано.

Коментар

ExGANDI написа:
                            Не че имам нещо против ББ да реши проблемите на България. А дано, ама надали.
                            То да се решът проблемите на BG от един човек и в рамките на един мандат то и магьосник да е пак няма да стане.Не е възможно 65 години да разваляш нещо и сега един човек да го оправи за 3-4.Въпроса с оправянето е проект за поколенията напред.Ако Бойко постави само началото на правилния път към това оправяне ще му се признаят заслугите и ще остане с добро в историята.А за да е успешен и бърз проекта с оправянето то първо трябва нас си да оправиме-гражданите,което като че ли е най трудния въпрос за решаване.

Коментар

Мдааам... И аз това исках да кажа. Ние все чакаме някой да дойде и да ни "оправи". И дано този път хората разберат, че така не става.Трябва гражданско общество, което гласува за социални програми и икономически платформи, а не за "месията пък той си знае работата".Ще се наложи да изстрадаме и тези 4 години, пък дано на следващите избори избирателите се заинтересуват коя партия какво предлага/обещава, а не кой е начело. Понеже това гласуване за лидери говори единствено за това, че народа има нужда от култ към личността. В този смисъл ББ по нищо не се различава от Бай Тошо. Това е просто поредния човек възползващ се от нуждата на народа да има кой да му сочи правилната посока.

Коментар

Orcinus написа:
                                kiro_of_the_day написа:
                                Immortal написа:
                                Градски, Кириле, имам усещането, че ти си бил назначен или от НДСВ, или от БСП. Такава омраза от твоя страна струи на талази спрямо Борисов. Две забележки, няма такова понятие като "особенно", има "особено", както и няма "естественно", а има "естествено". Или сега ще кажеш, че това е маловажно на фона на това, което ти считаш за издънки на хора, които не познаваш. Самият факт, че ти си пуснал темата, те издава, драги, че ти е било много АРНО (знаеш какво значи по нашенски) положението преди да дойде ГЕРБ, а сега ти пари на гЪзо. Ами ще си опичаш акъла, другарю. А в молитвите си насън никой не може да ти забрани да споменУваш другарите ти от партията.
                                бОли ме сайдеро какво усещаш и какви тъпотии си мислишпреставам да коментирам провокациите ти на повечето хора тук си им ясен що за стока сиА ама модераторо защо не слага препинателни знаци
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X