Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Vladim написа:
    Интересно, какво ми пречи сега Меглена Кунева? Един от малкото кадърни политици, която е възприемана с висока оценка в Европарламента!
    @Vladim Може би ще ти е интересен този материял от "Новинар"Кунева в собствено реалити ,,Сървайвър

Коментар

Stefan Hadjov написа:
      [quote:110025f9ec="Vladim"]Интересно, какво ми пречи сега Меглена Кунева? Един от малкото кадърни политици, която е възприемана с висока оценка в Европарламента!
      @Vladim Може би ще ти е интересен този материял от "Новинар"Кунева в собствено реалити ,,Сървайвър
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Stefan Hadjov написа:
        Vladim написа:
        Интересно, какво ми пречи сега Меглена Кунева? Един от малкото кадърни политици, която е възприемана с висока оценка в Европарламента!
        @Vladim Може би ще ти е интересен този материял от "Новинар".....
        Виж сега...Аз самият работя в медия и всекидневно се информирам за новините. От всичко, което съм чул и видял относно Меглена Кунева мога да обобщя една висока оценка, като професионалист! Оценяващ не е Царя, или БРойко, а сериозни политици работещи в Европарламента. Това, че на някой Сульо са му бутнали двеста лева да напише статия с отрицателен отенък по повод Кунева е друг въпрос. Интересно е, че статията, която си цитирал не е подписана... значи може да става въпрос за 2000лв. в джоба на главния редактор! :D А между другото "материял" се пише - материал!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
          Stefan Hadjov написа:
          Vladim написа:
          @Vladim Може би ще ти е интересен този материял от "Новинар".....
          Виж сега...Аз самият работя в медия и всекидневно се информирам за новините. От всичко, което съм чул и видял относно Меглена Кунева мога да обобщя една висока оценка, като професионалист! Оценяващ не е Царя, или БРойко, а сериозни политици работещи в Европарламента. Това, че на някой Сульо са му бутнали двеста лева да напише статия с отрицателен отенък по повод Кунева е друг въпрос. Интересно е, че статията, която си цитирал не е подписана... значи може да става въпрос за 2000лв. в джоба на главния редактор! :D А между другото "материял" се пише - материал!
          Статията не съм я писъл аз, а и аз имам подобно мнение за Кунева на твоето.Вероятно предполагам че при последното му посещение на Бойко в Брюксел са му подсказали,че трябва да я разкара защото е защитничка на Станишевата коалиция по време на неговото управление,а допускам че и след това в момента.Нормално е когато се сменя така кардинално едно държавно управление с друго да си отиде и всичката стара държавна администрация.Всеки си слага хора с които може да работи.

Коментар

Аз пък мисля че ставаме свидетели на зараждането на новия месия. Сега се ’наливат основите’ и се подготвя следващото управление. След 4 години, когато пак видим че промяна няма, ще ни трябва някой в който да повярваме. И тогава на бял кон ще дойде Кунева. А ако вземе и да се кандидатира за кмет на София дали сега, дали след две години...смятам че схемата става ясна.Аз лично съм предпазлив към Кунева заради тоталната липса на прозрачност по времето когато води преговори за присъединяване към ЕС. Тогава се разписаха едни дебели томове в които още не знаем какво има.Прави ми впечатление, че двамата които сега се изправят един срещу друг са бивши ’кадри’ на царя и то не просто ’кадри’, а направо ’царедворци’. Очертават се още 8 години влияние на царя в българската политика, след 8 години вече зад гърба ни.

Коментар

Vladim написа:
              Виж сега...Аз самият работя в медия и всекидневно се информирам за новините.
              Вече всеки втори пост ти започва така. Добре де, всички знаем вече къде работиш. И ние, които не работим в медия следим новините, представяш ли си? И остави дали статията е поръчкова, но в нея има доста верни моменти.Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Подобни на горното изказвания може да си разменяте на лични, но не и тук.Това да се счита за неофициално предупреждение. Модераторски екип на fiat-bg.org
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

ls1 написа:
                Аз пък мисля че ставаме свидетели на зараждането на новия месия. Сега се ’наливат основите’ и се подготвя следващото управление. След 4 години, когато пак видим че промяна няма, ще ни трябва някой в който да повярваме. И тогава на бял кон ще дойде Кунева. А ако вземе и да се кандидатира за кмет на София дали сега, дали след две години...смятам че схемата става ясна.Аз лично съм предпазлив към Кунева заради тоталната липса на прозрачност по времето когато води преговори за присъединяване към ЕС. Тогава се разписаха едни дебели томове в които още не знаем какво има.Прави ми впечатление, че двамата които сега се изправят един срещу друг са бивши ’кадри’ на царя и то не просто ’кадри’, а направо ’царедворци’. Очертават се още 8 години влияние на царя в българската политика, след 8 години вече зад гърба ни.
                Добре бе хора - Бойко е работил за Симеон. Ок. Това означава ли, че в момента го подкрепя? Когато двама души за женени и се развеждат, можем ли да кажем, че все още са щастливи заедно и се обичат? Не твърдя, че тук е точно така, говоря принципно. В нощта на изборната победа, Борисов каза едно нещо, което запомних, а мисля, че действително го мисли. А то беше горе-долу това "Ако се проваля ще отида там, където е Царя в момента. Аз не мога да си позволя такова нещо." Пак казвам - ако се издъни ще го намразя и него, както всички крадливи копелета досега, но сега сме длъжни да му дадем шанс, после да сравним най-малкото с предишните правителства и да се надяваме, че ще успее да промени нещо към добро, защото ние ще сме облагодетелствани от това. А дори и да има добри намерения, знаете, че има не малко хора, които ще искат да го спрат и да му пречат.
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Изобщо не казвам че царя шушне в ухото на Борисов. Но като политик Борисов започна при царя. Както казваш ’възпитаник на тоя университет’ на запад така е и сега. От къде е започнал Бойко? От кого се е учил? Нима царя не направи преди 8 години каквото направи Бойко сега? Погледни аналогията. Царя се появи като месия, даде една пресконференция, правеше метани колко честен е и как иска да служи на родината. Само дето Бойко не е казал 800 дни, но пък тъй като се замисля сроковете за магистрали които раздава са нещо подобно. Дотук не сме видели Борисов да е ревизирал връщането на царските имоти. Каза че ’Всичко което е взето незаконно ще се върне’, а всички знаем че закона е врата в полето. Нима Кунева откак е комисар не застава всеки път в поза ’Аз защитавам потребителите от злите производители’? И тримата в един или друг момент се разграничават от моментните политици, и тримата застават като борци за справедливост, и тримата създават впечатление че ’само аз съм ви изхода, другото са старите крадци’. Аз не бързам да съдя Борисов, но смятам че има въпроси които могат да се зададат преди да изтекат първите сто дни. Като например защо не работи Парламента? Това е изключително стряскащо! Какво, де юре парламентарна демокрация, дефакто премиерска република? Дотук не виждам прокуратурата да е свършила нещо. Разбирай - няма обвинения към предишните управляващи внесени в съда. След като розовите бмв-та са нарушение, престъпление, надопустимо - защо никой няма в съда? Че то във виц се превърна тая история.Аз няма да те моля да си слагаш ръка на сърцето и да кажеш с какво това правителство е по-добро от другото, изключая няколко реакции в кризисни ситуации, защото все пак е нужно време за да може една сменена (хм?) администрация да развие потенциала си. Но нямам намерение да си затварям очите и да ’стискам палци’ тоя път всичко да е ок. Сигурно аз като индивид няма какво да променя, но нямам намерение и да слагам розовите очила, защото после рухването е много болезнено. Когато направят грешка - ще я соча. Когато постъпят редно - ще ги аплодирам. Няма място за запалянковщина.Ако трябва да съм честен - не мисля че Борисов има шанс, дори да е искрен в намеренията си. Може би през 97-ма би могло да се направи нещо, но сега вече е късно. Колкото и да мрънка народа, в момента в който Борисов стегне дисциплината и масата ще се опълчи срещу него. Просто народа е счупен, в съзнанието си, в характера си. Я ми кажи ако утре Борисов сложи камери през 200 метра на всички пътища и завалят глоби даже с 5км да надвишиш позволеното какво ще се случи? Ами ако уволни 50% от ненужната държавна администрация? Ами ако няма тънта-мънта, нарушил си закона, бърз съд и затвор или солена глоба? Ако Борисов може утре да махне с ръка и да започнат да се спазват законите в тая държава - ами че то 80% от народа ще каже ’Мчи каква ми е далаверата на мене?! Не е демокрация това, да не ме остават да си правя каквото си ща. Диктатура е това, ако наруша закона да ме санкционират. Полицейски произвол. Чаветата гладни бате, как да не крадем....’. Истината е че ако Борисов оправи държавата - народа ще го намрази. Всички искат тези горе да не крадат - ама иска и той като крадне да не го дърпат. Народа иска всичко да си е както сега, ама да има кинти.

Коментар

style34 написа:
                    Vladim написа:
                    Виж сега...Аз самият работя в медия и всекидневно се информирам за новините.
                    Вече всеки втори пост ти започва така. Добре де, всички знаем вече къде работиш. И ние, които не работим в медия следим новините, представяш ли си? И остави дали статията е поръчкова, но в нея има доста верни моменти.
                    1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани. Би ли спрял с личните нападки, ако обичаш? Тук водим някаква дискусия, ако не умееш да го правиш недей!Би ли ми казал, кои са "верните моменти" в статията? Ако някой ме убеди, че Кунева вреди по някакъв начин на България, или не върши никаква работа и затова трябва да бъде сменена, ще си сменя пола! :D Тук става въпрос за политическа чистка. Потребителите не би трябвало да се държат като "модератори в сянка". Ако някой потребител забележи нещо нередно би могъл да се свърже с някой от Модераторите. Потребители, които се правят на модератори ще бъдат предупреждавани.С това отправям неофициално предупреждение, което следващия път ще стане официално.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Добре де Владим, хайде да погледнем от друга страна. Кунева допринесе ли за България? Та кой ако не тя трябваше да каже на Станишев и сие ’Ей хора! Не сте прави! Вършите престъпления, крадете!’. Когато критиките идваха от ЕС правителството или се правеше на ощипана мома, или намираше доклада за ’окуражителен’, па ако ще и да са ни казали в очите че се краде като за световно и лев няма да видим. Защо Кунева не зае позиция тогава? Защо по време на изборите за евродепутати тя застана от позицията на ’нашето управление си свърши работата, искаме да продължим’? Откъде-накъде се отказа да става евродепутат и заради нея влезе друг човек? Според мен това е измама, да накараш народа да гласува за теб, пък после да дадеш длъжността на друг. Не е противозаконно, но е адски НЕМОРАЛНО. И в името на истината - и Бойко направи така на миналите парламентарни избори. Според мен няма значение кой прав кой крив. Комисар трябва да е човек, който перфектно да се сработва с българското правителство. Колкото и професионалист да е Кунева (хм?), ако ще бие ЕС-балтии на правителството (понеже тя се е клела да защитава интересите на ЕС) - кой е луд да я прати в Брюксел?! Искаш да ми кажеш че примерно английския комисар ще каже на кралицата ’Аааа, моля моля, аз защитавам ЕС интересите, приемайте еврото или ще ви глобяваме!’? Само с едно повдигане на вежда ще иде посланик в Барбаландия. Това че за Кунева лобира кой ли не в Брюксел само и само да остане мен не ме интересува. Ако те ще избират кой да е наш представител в ЕС - това значи че сме автономна република, пък последно като четох Конституцията май не сме. Между другото, с цялото ми уважение към теб - добре е и ти да прочетеш внимателно 1.2

Коментар

ls1 написа:
                        ...Между другото, с цялото ми уважение към теб - добре е и ти да прочетеш внимателно 1.2
                        Виж... Не съм сигурен дали въобще задачата на Кунева в Европарламента е да се занимава с българските бакии. Във всеки случай винаги е лобирала за доброто име на България и всичките и действия относно работата на Европарламента са винаги оценавани високо от колегите и там. Приключвам с темата, защото политиката ми е гнусно занимане! А точка 1.2 съм я прочел няколко пъти!

Коментар

Преди: Помните ли навремето при царо как Лучано стана спортен министър?Промениха нормативната уредба за да може и без висше образование да стане министър. Сега:Знаете ли как един гребец стана шеф на Българския спортен тотализатор? Промениха нормативната уредба. Някой ще ме светне ли какво се е променило от Преди до Сега?
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                            Преди: Помните ли навремето при царо как Лучано стана спортен министър?Промениха нормативната уредба за да може и без висше образование да стане министър. Сега:Знаете ли как един гребец стана шеф на Българския спортен тотализатор? Промениха нормативната уредба. Някой ще ме светне ли какво се е променило от Преди до Сега?
                            От кое "преди" имаш в пред вид?Че са много преди-та.

Коментар

Статията ми харесва и съм съгласен с нея. Напълно.С думи прости се обяснява, че Меглена Кунева е обслужвала политически, а не национални интереси.В случая, прикриването на действителните безобразия на политическата група/групи, които са я лансирали там.Да, прикривайки смрадта е убеждавала ЕК да ни предостави това, което е нужно на страната, но не мисля, че това е добре за България. То и се видя.Благодарение на лъжите [или прикриване на истината] тези пари са се ползвали не по предназначение. Или не от хората, за които са били предназначени.За всички стана ясно вече, че освен политически, въпосните интереси се оказаха и "бизнес" такива.Когато излъжеш някого е редно той да те накаже и да ти е обиден.А статията е писана от Леа Коен. Едва ли някой [вече] може да я обвини в някаква пристрастност.Леа Пепо Коен.
                              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                              www.cyxap.com

Коментар

Vladim написа:
                                1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани. Би ли спрял с личните нападки, ако обичаш? Тук водим някаква дискусия, ако не умееш да го правиш недей!
                                1.3. Потребителите не би трябвало да се държат като "модератори в сянка". Ако някой потребител забележи нещо нередно би могъл да се свърже с някой от Модераторите. Потребители, които се правят на модератори ще бъдат предупреждавани. Това се налага от факта, че другите потребители се дразнят от въпросните "модератори в сянка". Е, нали си "почетен член", няма да получиш предупреждение. Модерирано.Няма общо с темата.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Working...
                                X