Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не се занимавай с моята юридическа грамотност.Изрично, и точно с тази цел подчертах в предния си пост, че юридическата страна на въпроса не ме интересува, колкото и несъвременно да звучи.Въпроса опира до морал.Не искам никой да споделя моето мнение, но не мога да приема за българин, човек живял 50 години извън страната ни, дори неможещ да говори езика ни.Същият е син на:Борис Клемент Роберт Мария Пий Станислав Сакскобургготски и Джована ди Савояи внук на:Фердинанд Максимилиан Карл Леополд Мари СакскобургготскиСъщия е наследник на родовете "Сакс-Кобург-Гота-Кохари" и "Орлеаните".Нека да е български гражданин.Надявам се някъде в нотариалните актове на дядо му и баща му да пише начина на придобиване на същите, макар че се съмнявам.Но наистина не ми се спори.Целта ми не е да се съгласиш с мен, а да разбереш мотивите за мнението ми.Същото важи и за останалите участници в дискусията.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

Stefan Hadjov написа:
      profit написа:
      Ако бг-комунистите си вършеха работата като хората, напр. като съветските с Романови, сега този разговор нямаше да се води!
      Това изказване безкрайно ме възмути.Нямам думи.Според теб БГ-комунистите трябваше да разстрелят едно дете на 6-7 години и майка му по примера на съветските разбойници.Те достатъчно много престъпления извършиха към Българския народ-30000 души избити без съд и присъда,та това нямаше да дойде кой знае колко в повече.На твое място бих се засрамил от такова изказване.
      Този човек започна да вреди на България още с първите си появи по медиите, много преди да влезе в политиката. Съжалявам, но не се сещам как положително трябва да гледам на неговото връщане. Не знам дали наистина е обратен и има отявлени комарджийски наклонности, но е Цар на плоските лъжи. Когато каза, че няма материални претенции, какво според теб имаше в предвид? Въпроса е преди всичко морален, а не юридически. Тръбиш, че много обичаш България, че много ти е липсвала и т.н., а всъщност искаш само имоти и далавери.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
        kiro_of_the_day написа:
        Stefan Hadjov написа:
        Ще ти отговоря.Вярвам му за сега защото всичко което е казал е станало.Нещата със собственоста на Царя е пределно ясна,но се манипулира обществото,защото така им е изгодно на политиците.Кое според теб е морално-нещо за което се знае че е твое и имаш всички документи за него да кажеш:НЕ не го искам,подарявам ви го.Ами в интерес на истината царя и това направи.3/4 от територията на двореца Враня го подари на Столична община.Кое точно е имушеството на царя се е произнесъл не сульо-пульо,а Конституционния съд на РБ.Не ми е ясно кой може да оспорва това решение,освен някои пишман политици с цел предизборни дивиденти.Единствено може би ако се докаже че е станала грешка при връщане на горите му да му отнемат дадените в повече и е редно така да стане.Още един път ще кажа,че не съм му адвокат и нямам особени симпатии към личноста му,но разсъждавам реалистично а не емоционално и съм запознат малко по подробно с фактите.Не се води по приказките на откачения Яне Янев и изкукуригалия вече проф.Николай Василев.
        Адвоката друго няма да каже естественно - той защитава интересите на доверителя си.Досега реституцията на царските имоти се е извършваше само от органите на изпълнителната власт и то докато той беше министър председател с малки изключение по времето на Костов.Пионер по връщане на имоти на царчето е бившия областен управител Олимпи Кътев - то и затова никой копче не можеше да му каже на тоя деградирал пияница. Именно в това се състои разликата между реституцията на царските имоти и реституцията на имотите на"обикновените" хора, че към него се подхожда като към цар, а не по общия ред със съответните процедури и документи. При Кричим подходиха по реда важащ за всички в тази държава и отиде в съда. Кричим е първата реституция, която отива в съда при това не изцяло така да се каже. От 8 години работя и в сферата на реституцията и с колегите от област Пловдив сме коментирали казуса с Кричим.Ако административните съдилища са безпристрастни Кричим ще остане държавен.НО! В БГ винаги има едно такова НО! Някой помни ли кой назначи председателя на Върховния административен съд!?
        Ти остави председателя на върховния адм.съд защото нещата бяха решени години преди да стане такъв.Ако не знаеш първата реституция на царските имоти е извършена от най вишата инстанция-конституциония съд по времето на Иван Костов.И беше възложено на Столична община да въведе решението в действие-кмет Софиански.Връщането продължи като дълъг процес и го довърши Олимпи Кътев.Единствено нямам информация защо в първата фаза на реституцията не е повдигнато искане за двореца Кричим,а е извършено по късно.Решението на админист.съд не е толкова решаващо защото след него има и други инстанции.Откровено казано,не мога да повярвам че Симеон ще падне толкова ниско да поиска да вземе нещо,което недвусмислено по закон не му принадлежи.Доколкото знам за двореца Кричим има спор около количеството земя,която принадлежи към двореца,но не и самия дворец като цяло.
        Пич - много си далече от правото ама МНОГО! Когато нещата не са ти ясни е по-добре да си замълчиш вместо да плещищ абсурди.п.п. Той вече падна много ниско като не върна това което му е дадено в повече.
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Malone написа:
          style34 написа:
          Аз съм склонен да вярвам, че той е по-добре осведомен от теб. Ако ти имаше всички необходими доказателства и документи да вземеш някакви земи и имоти, щеше ли да го направиш? И отговор не търся...
          За пореден път ти пиша, чети изреченията докрай и се мъчи да се замислиш какво иска да каже пишещия. В определени случаи то не е това, което на теб ти изглежда. По ред субективни причини.Ясно съм написал "отлично осведомен И безпристрастен". За внимателно четящия и способен да разбере написаното, използването на двете квалификации заедно предполагат, че осведомеността му не върши работа за да се оцени ситуацията и фактите от всички страни.
          Това, което си написал е пълна глупост и безсмислица. Какво общо има безпристрастността на адвоката с това колко е осведомен??? При всички положения знае повече факти от теб, макар и да не ти се вярва, господин "Експерт по всичко".
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Бойко Борисов - "Кажете на момчетата, че ще им направя зала, защото те заслужават" ...След 3-тото място на нашете по волейбол...Смеееееех
            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
              Бойко Борисов - "Кажете на момчетата, че ще им направя зала, защото те заслужават" ...След 3-тото място на нашете по волейбол...Смеееееех
              Кое му е смешното ако спази обещанието си добре. Не е добре постояно да се смеем на нещо и робски да се самоиронизираме . Лошото е че много станаха обещанията , дано си води прилежно записки какво е казал. И в същия ред: Не е лошо да се прави и построява нещо , лошо е когато се руши и краде......
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                Geraka написа:
                Кое му е смешното ако спази обещанието си добре. Не е добре постояно да се смеем на нещо и робски да се самоиронизираме . Лошото е че много станаха обещанията , дано си води прилежно записки какво е казал. И в същия ред: Не е лошо да се прави и построява нещо , лошо е когато се руши и краде......
                Атанасе, това говорене от първо лице единствено число не ти ли идва малко в повече!?На мене почва да ми писва от тая газарщина на ББ.
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Atanas71 написа:
                  А кое не му е смошното. Не ти ли омръзна вече от това АЗ АЗ съпроводене с биене по гърдите. Друг е въпроса, че проекта за залата е отдавна в действие, още преди ББ да е на власт и нашата фирма щеше да го проектира, но поради здравословни проблеми на шефа сеега фирмата се закрива. Видял е явно, че президента подкрепяше нашите от трибуните, като истински фен и сега дай да не оставам назад и бум това изказване. Просто рицарът на белият кон прекалено много се е вживял в ролята си и гледа да се появи навсяъкеде, където ще има полза. Друг е въпроса до кога хората ще му вярват, понеже ти сам каза, че обещанията стават вече твърде много. Пожелавам му искрено успех, колкото и да не ми се вярва в него.
                  Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Имаше една поговорка, която мой приятел използваше:"Неуспеха има един баща, а успеха много майки".Та в тази връзка ми се ще да продължава ББ с това "аз", защото се наслушах на "ние така", "ние иначе" и накрая не се знае кой точно не е изпълнил обещанията и кой точно е виновен от всички "ние".Хубаво е да имаме по дълга памет и след време [дано не стане така], да питаме: "Ами ... генерале ... нали ти обещаваше. ’Ти’, а не вие."При очевидно болезненото му самочувствие, което в случая смятам за положително качество, личните обещания ще са му сериозен емоционален ангажимент.При него хубавото е, при този вид обещания, че и успеха и неуспеха ще имат един баща, той лично.Успех му желая, въпреки лекия ми скептицизъм.
                    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                    www.cyxap.com

Коментар

Не знам, ама 2 месеца вече парламента не е работил особенно.
                      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Danchojn написа:
                        Да и на мен това ми прави впечатление... Само се взират в паничката на предишните, но в крайна сметка резултата е само едно съдебно дело. Интересно, как ще се строят магистрали с бездействие... а едовременно с това продължаваме да губим пари по проекти от Евросъюза.
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Danchojn написа:
                          А то предишния като работеше денонощно какви закони прие ???? И по колко пъти преправяше един и същи закон през няколко месеца . Според мен нека един закон да се приеме за месец но повече да не се налага да се променя . А то сега като гледам всички приети закони от предния парламент ще трябва наново да се ремонтират .
                          Фиат Панда 1.2 2006година
                          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Vladim написа:
                            Danchojn написа:
                            Да и на мен това ми прави впечатление... Само се взират в паничката на предишните, но в крайна сметка резултата е само едно съдебно дело. Интересно, как ще се строят магистрали с бездействие... а едовременно с това продължаваме да губим пари по проекти от Евросъюза.
                            Така де , те затова се взират в паничката на предишните за да се види какво ще губим и какво да се спасява. Важно е че ЕС "гласува вот на доверие" на правителството на Борисов и размразява евро пари които бяха спрени при предишните. Защо трябва да натъртваш че губим пари за които това правителство няма вина. Според теб не е важно че идват пари за земеделието в помощ на българските фермери които изнемогват [докато ти пресягаш подаваш стотинките и получаваш хляб в магазина] а е важно че губим пари по еврофондове за което не са виновни сегашните а е виновен СерГей. Стига с тази пропаганда :D Видях се че ЕС току така не дава пари на лъжци и крадци , които много говореха и по този начин симулираха деиност , защо дават пари на това правителство? След като по вашите думи излиза че е по-лошо от предишното :D
                            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

@Atanas71 нали гледа клипа с шефката на европарите за Земеделието? Едва ли ЕС познава новите неизвесни политици по-добре от нас, че да им има доверие. Вероятно дават пари на новото правителство за да видят дали ще ги оползотворят добре и да разберат има ли смисъл да дават повече. И все пак да не се отклоняваме от моята питанка... Нещо градивно да сте чули за магистралите напоследък? Освен, че ще се строят разбира се! :D Но уви... трябват пари и действия. Не защитавам старото правителство по никакъв начин, напротив! Но два месеца да се прави PR за някакви уж големи далавери, розови десетгодишни ВМW-та... смешно е! Аз специално не виждам никакво действие от страна на новото правителство. Работя в медия и дори без да искам следя новините. Не помня отдавна някой толкова да е говорил без да свърши нещо.
                              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Geraka написа:
                                Ако извади парите от своя джоб, мисля, че ще е изпълнил обещанието си.В противен случай наистина НИЕ я правим. От нашите пари, които плащаме като данъци.

Коментар

Working...
                                X