snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
profit написа:snake написа:Защо всеки може да предяви реституционни претенции и да си получи магазинчето-хранилка на централна улица или пък да блокира строежа на магистрали, а Симеон да не може да си получи имотите ?
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:profit написа:snake написа:Защо всеки може да предяви реституционни претенции и да си получи магазинчето-хранилка на централна улица или пък да блокира строежа на магистрали, а Симеон да не може да си получи имотите ?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Stefan Hadjov написа:profit написа:snake написа:Защо всеки може да предяви реституционни претенции и да си получи магазинчето-хранилка на централна улица или пък да блокира строежа на магистрали, а Симеон да не може да си получи имотите ?
Коментар
-
Интересно, защо пък трябва да смятаме, че точно адвоката на царя е "отлично осведомен" и безпристрастен, че да вземаме мнението му за меродавно?!Въпроса беше кое точно от имуществото е на комендантството и защо трябва да смятаме, че което е собственост на комендантството е собственост на царя, който и да е бил той?Комендатството е било служба в услуга на монарха, но не и физически негова собственост.А и ... има и морал. Който монарха очевидно няма..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Интересно, защо пък трябва да смятаме, че точно адвоката на царя е "отлично осведомен" и безпристрастен, че да вземаме мнението му за меродавно?!Въпроса беше кое точно от имуществото е на комендантството и защо трябва да смятаме, че което е собственост на комендантството е собственост на царя, който и да е бил той?Комендатството е било служба в услуга на монарха, но не и физически негова собственост.А и ... има и морал. Който монарха очевидно няма.
Коментар
-
Malone написа:Интересно, защо пък трябва да смятаме, че точно адвоката на царя е "отлично осведомен"The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Ще ти отговоря.Вярвам му за сега защото всичко което е казал е станало.Нещата със собственоста на Царя е пределно ясна,но се манипулира обществото,защото така им е изгодно на политиците.Кое според теб е морално-нещо за което се знае че е твое и имаш всички документи за него да кажеш:НЕ не го искам,подарявам ви го.Ами в интерес на истината царя и това направи.3/4 от територията на двореца Враня го подари на Столична община.Кое точно е имушеството на царя се е произнесъл не сульо-пульо,а Конституционния съд на РБ.Не ми е ясно кой може да оспорва това решение,освен някои пишман политици с цел предизборни дивиденти.Единствено може би ако се докаже че е станала грешка при връщане на горите му да му отнемат дадените в повече и е редно така да стане.Още един път ще кажа,че не съм му адвокат и нямам особени симпатии към личноста му,но разсъждавам реалистично а не емоционално и съм запознат малко по подробно с фактите.Не се води по приказките на откачения Яне Янев и изкукуригалия вече проф.Николай Василев.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Stefan Hadjov написа:Ще ти отговоря.Вярвам му за сега защото всичко което е казал е станало.Нещата със собственоста на Царя е пределно ясна,но се манипулира обществото,защото така им е изгодно на политиците.Кое според теб е морално-нещо за което се знае че е твое и имаш всички документи за него да кажеш:НЕ не го искам,подарявам ви го.Ами в интерес на истината царя и това направи.3/4 от територията на двореца Враня го подари на Столична община.Кое точно е имушеството на царя се е произнесъл не сульо-пульо,а Конституционния съд на РБ.Не ми е ясно кой може да оспорва това решение,освен някои пишман политици с цел предизборни дивиденти.Единствено може би ако се докаже че е станала грешка при връщане на горите му да му отнемат дадените в повече и е редно така да стане.Още един път ще кажа,че не съм му адвокат и нямам особени симпатии към личноста му,но разсъждавам реалистично а не емоционално и съм запознат малко по подробно с фактите.Не се води по приказките на откачения Яне Янев и изкукуригалия вече проф.Николай Василев.
Коментар
-
profit
kiro_of_the_day написа:Някой помни ли кой назначи председателя на Върховния административен съд!?
Коментар
-
profit написа:Ако бг-комунистите си вършеха работата като хората, напр. като съветските с Романови, сега този разговор нямаше да се води!
Коментар
-
style34 написа:Аз съм склонен да вярвам, че той е по-добре осведомен от теб. Ако ти имаше всички необходими доказателства и документи да вземеш някакви земи и имоти, щеше ли да го направиш? И отговор не търся...Stefan Hadjov написа:.....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:България е република отдавна, цар нямаме, а почти сигурно е, че няма и да имаме.Симеон е някакъв анахронизъм, някаква отживелица, която наричаме "цар", честно казано, не знам по каква причина.Ако собствеността е била на тогавашния монарх, нека да я върнат на монарха, ако е такъв и сега.Имам предвид, че ако тогава се беше сменила династията, всичко за което говорим щеше да е собственост на новия монарх.Нямаше да даваме по едно парче земя, гори и дворци на всеки чужденец решил да ни управлява.По тази причина, имаме ли монарх, нека са си негови. Но щом нямаме монарх, няма и монархическа собственост, всичко негово би трябвало да премине в ръцете на републиката или държавата, каквато и форма на управление да имаме различна от монархията.Без да ме интересува юридическата страна на въпроса, собствеността върху всички дворци и имоти е на България. Тя ги е предоставила на един чужденец, дошъл да ни управлява. Той не ги е купил, нито е положил някакво усилие за тях. Собствеността не е на Симеон, а на монарха, ако имаме такъв.Когато пак имаме монарх, нека държавата му ги предостави, за да се чувства добре. Но дотогава, те са си на държавата.Това имах предвид под "морал на монарха".Симеон не е цар на никого за да претендира за "царските имоти". Симеон си е обикновен средностатистически европейски мушмурок, с ред слабости, най малката от които е любовта по хазарта.За повечето европейци под 50 годишна възраст, подобни "роялистки" превземки са по скоро смешни, отколкото естествени.А и те си имат монарси, но техни си, говорещи езика им и с вековни традиции в тяхното общество.Монарси, чиито родове са воювали за имуществото си векове назад в миналото.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар