Atanas71 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
kiro_of_the_day написа:Atanas71 написа:.......колко мъка има по този свят..... Защо задължително трябва да е нагласена работата при избора. ....няма смисъл да има дявол при казана с българите в ада те като видят някой че излиза и сами го дърпат обратно..........Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Ами според мен,ще си спази обещанията,въпреки че ще му пречат.Борисов още като беше кмет си работеше за София,и тогава се работеше силно по метрото и сега като е премиер-пак.Тези които обикалят София предполагам са забелязали на колко места е отцепено и на колко места се правят метро станции.Еми лоши са ни улиците,ами лоши са,ама май и доста булеварди,тротоари и квартални улици се отремонтираха.В момвнта и доста мостове се ремонтират основно платно по платно.В връзка с ремонта на мостовете ми се ще да се изкажа по следния начин:скъпи колеги когато се ремонтира моста платно по платно (този на бакърената) е нормално да е затруднено движението,то няма как да се направи по друг начин,ако несе отбие в едното платно.Много по лесно ще се шофира ако градските селяндури които свиркат постоянно,псуват през прозорците и заобикалят всички за да минат най-отпред-спрат да го правят.Аз по цял ден обикалям София и според мен се работи по тоя град.Сега ще е кофти на цариградското като го отбият да правят големия паркинг,ама след 2-3 години,можеби и по малко като има 2000 парко места няма да бъде лошо нали.Защо да не направи магистрала Люлин и магистрала Тракия,то предното правителсвто също можеше да ги направи,но гепнаха парата,хората от Европа да не са прости,бам кранчето.Ако премиера успее да направи нещо да ги пуснат отново,защо да не ги направи в срокш,хората от Герб са доста надъхани,според мен ще успеят.п.с. Не съм привърженик на никоя партия и нямам никъкво отношение към политиката,просто виждам че се работи в тоя град и затова мисля,че ще се справи новото правителство.То вярно че София не е България,но съм сигурен,че и в провинцията леко по леко хората ще се осиферят.п.с. Това е моето мнение с което не ангажирам никой.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
http://dnes.dir.bg/2009/09/09/news50...ulturaАйде нещо положително, че тука само грешките и то евентуалните на новото правителство се пускат, но когато ги хвалят от ЕК все едно нищо не е станало. Вчера чух, че до края на годината ще бъдат усвоени 200 млн. от спрените пари по САПАРД. Хайде критиците, кажете едно "Браво", защо мълчите при успехите на Бойко?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Както полушеговито се изрази един ерудиран и умен човек г-н Пламен Орешарски, въпросите за усвоявания, дупки и излишъци са литературни съчинения с елементи на разсъждение. Единствено по стандарта си на живот мога да съдя за успехите на дадено управление. Много е рано за оценки.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Както полушеговито се изрази един ерудиран и умен човек г-н Пламен Орешарски, въпросите за усвоявания, дупки и излишъци са литературни съчинения с елементи на разсъждение.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Киро, знаеш, че за тези неща си има съд и прокуратура. Който е доказано виновен, да си носи последствията. А Пламен Орешарски, че е умен и ерудиран, не е само мое мнение. Вероятно помниш, че беше и кандидат за кмет на София от СДС и му спретнаха някакво активно мероприятие, за да го изтеглят.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Киро, знаеш, че за тези неща си има съд и прокуратура. Който е доказано виновен, да си носи последствията. А Пламен Орешарски, че е умен и ерудиран, не е само мое мнение. Вероятно помниш, че беше и кандидат за кмет на София от СДС и му спретнаха някакво активно мероприятие, за да го изтеглят.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Те умните и ерудираните, т.н. бели якички както крадът - никой друг така не мож открадна.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар