Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Stefan Hadjov написа:
    Няма да коментирам целия ти пост и изброените предимства.Очевидно твоя исторически кръгозор завършвя някъде в детските ти години и нямаш представа какво е било преди това. Попрочети повече исторически книжки,говори с по възрастни хора,въпреки че са малко вече и ще си промениш мнението.
    Кога "преди това"?Колко назад трябва да се върна за да разширя "историческия ми кръгозор"?Сравнявам сравнимото, близки исторически периоди. Два съседни.Какво е било положението непосредствено след 9-ти Септември, няма връзка с темата, въпреки, че поне по разкази имам бегла представа какво се е случвало. В рода ми има хора, които са разстреляни и които са водили хора към разстрел. Е и?Питаш какви са спомените и аз отговарям. Спомени от времето на хан Аспарух няма как да имам.Относно младостта ми и "зеленината" ... благодаря за комплимента.Immortal, по времето когато ти си бил на 18, аз вече бях отслужил, завършил образованието си и имах мое семейство.За колегата Хаджов не знам с колко възрастта му е по "узряла" от моята.
    Stefan Hadjov написа:
    Изцяло вина имат бившите комунисти за всичко случващо се след 10 ноември.Та те до вчера ни управляваха,и колко са още в новата власт.Самия Бойко е бивш партиен член,а антоража му???>Самото СДС беше създадено от бившите комунисти.Спомни си само какви хора присъстваха в началото в него,а тези които не бяха комунисти,бяха сътрудници на ДС.Въобще не искам да навлизам в тази тема,че е бездънна.
    Не четеш внимателно или не вникваш в това, което съм написал.Така е, да.А защо не ги унищожихте физически или най малкото политически тези бивши комунисти непосредствено след 10-ти Ноември? Зашо не ги изпратихте в Москва или в Северна Корея където им е мястото?Страхувахте ли се или бяхте наивни?Вие по узрелите и по възрастните истински антикомунисти.И с какво право сега търсите вината навсякъде другаде, но не и в себе си?Това имах предвид с общата вина.Освен този, който яде зелника е виновен и този, който му е позволил да го изяде. От страх или наивност, без значение.Препоръчвам да прочетете Бжежински, умен мъж, съветник на Джими Картър в периода от 1977 до 1981 г.Негов е извода, че в световната история няма успешна промяна на политическия строй без кръвопролития, колкото и анархично, нецивилизовано и неевропейски да звучи.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
      А защо не ги унищожихте физически или най малкото политически тези бивши комунисти непосредствено след 10-ти Ноември? Зашо не ги изпратихте в Москва или в Северна Корея където им е мястото?Страхувахте ли се или бяхте наивни?Вие по узрелите и по възрастните истински антикомунисти.И с какво право сега търсите вината навсякъде другаде, но не и в себе си?Това имах предвид с общата вина.Освен този, който яде зелника е виновен и този, който му е позволил да го изяде. От страх или наивност, без значение.Препоръчвам да прочетете Бжежински, умен мъж, съветник на Джими Картър в периода от 1977 до 1981 г.Негов е извода, че в световната история няма успешна промяна на политическия строй без кръвопролития, колкото и анархично, нецивилизовано и неевропейски да звучи.
      Няма да се впускам в обяснения по всичко написаното от теб,защото имаме очевидни различия.Но ти се държиш като човек не живеещ в БГ и някаква личност от друг свят.Като си толкова на зряла възраст на 10 ноември,защо ти не взе един автомат да избиеш комунистическите престъпници,а търсиш вината в другите за нестореното.Ти не знаш ли че българина е бабаит само когато има някой силен зад него.През 1944 год прояви бабаитлък,но тогава зад него беше Червената армия.А на 10 ноември нямаше никой и тогава чакаше някой друга да свърши работата вместо него.Точно както ти си се държал,а сега търсиш взаимната вина. Чел съм Бжежински,но тази интересна мисъл ми се е изплъзнала.От всичко написано от тебе само тя ми направи силно впечатление.Като направих за себе си една ретроспекция на световната история излиза че е прав.

Коментар

Хайде да се върнем на темата "Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?" Колега Malone нали не смяташ че всички трябва да сме съгласни с твоите литературни творби които между другото доста ни отдалечават от темата. Ако имаш нещо по темата , кажи го с две думи да разберем твоята позиция. Не да правим политически анализи с десетилетия[какво бил казал Бжежински , а защо не какво е казал Аристотер] назад за да покажем от каде идва и на какво се дължи неуспелия преход. Нищо лично , но много приказки нищо съществено игра на думи. Северна корея ,Москва , Джими Картър.........в Русия съм ...в Русия съм каде отиде темата?
        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

По темата тогава ето моя отговор. :D Да ще се справи ! Дали е бил комунист , дали не е бил важното е че сега започна да изпълнява това което народа иска . :D :D :D
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Orcinus написа:
            Kuku написа:
            ....
            ....
            Аз и сега знам, какво говоря, просто вие не искате да ме разберете Как да ви обясня, че го познавам (не лично) този човек и то не от телевизията, не от вестника, не от радиото.Познавам и щерките му, познавам и хора от неговия щаб - ми не става нищо от тия хора, ама НИЩО!!!А компромати не му вадят, защото нямат полза - Станишев е бита карта и дали Бойко или Гойко е все тая, Доган му дреме на чепа и за него важното е далаверите да вървят, а Симеон просто му казва какво да прави - та, защо да го компрометират?!П.П.Аз наистина спирам да пиша по тази тема.За мен Бойко Борисов ще се провали, но това съм си аз и моето мнение - на много други хора може да им стане по-добър живота и за тях да е имал успех

Коментар

Дано се справи.Сега чета вестник... чета за бъдещите промени в осигурителните вноски:- добра новина - за подпомагане на хората при справянето с кризата ще намаляват осигурителните вноски с 5 пункта. (аз се самоосигурявам и плащам 100% от вноските).- лоша новина - предложението е за увеличаване на минималния осигурителен доход от 240 на 420 лв.Резултат (ако се приемат тези предложения) - месечната ми осигурителна вноска ще се увеличи от 70 на 100 лв...Така ще се справим с кризата...пожарникарски.Държа да подчертая, че в мажоритарния вот гласувах за ГЕРБ. Имах известни съмнения, но все пак гласувах за тях, щото нямах друг избор. Но сега колкото повече ги гледам какво са намислили да правят...толкова повече се съмнявам, че ще успеят.

Коментар

ето как се справя Бойко Борисов с фонд земеделие. Гледайте клипчетоhttp://fermer.bg/video/251/1/kalina-...mlВсички знаете на кого е дъщеря Калина Илиева. И тази жена е спечелила конкурс в който са участвали 11 кандидати. Гледам и не вярвам на ушите си Май нищо ново не ни се предлага.

Коментар

Аз не знам чия дъщеря е въпросната Калина. Но след като изгледах клипчето с интерес, стигнах до извода, че дамата определено става :D .
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                    Аз не знам чия дъщеря е въпросната Калина. Но след като изгледах клипчето с интерес, стигнах до извода, че дамата определено става :D .
                    И аз стигнах до същия извод,става и още как...............

Коментар

snake написа:
                      Аз не знам чия дъщеря е въпросната Калина.
                      На шефа на столичната пожарна... Но не е в това въпроса - ако ще и на Б.Б. дъщеря да е - ама да става от нея поне чеп за зеле...
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Но след като изгледах клипчето с интерес, стигнах до извода, че дамата определено става
                        Да става но за какво?

Коментар

mitakkk написа:
                          Но след като изгледах клипчето с интерес, стигнах до извода, че дамата определено става
                          Да става но за какво?
                          Важното е че става,а ще се позва за това за което става......

Коментар

Е за какво става бре пичове!?За плашило става.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              Е за какво става бре пичове!?За плашило става.
                              Съгласен съм. От чакал нагоре е тая.
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

.......колко мъка има по този свят..... Защо задължително трябва да е нагласена работата при избора. ....няма смисъл да има дявол при казана с българите в ада те като видят някой че излиза и сами го дърпат обратно..........
                                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Working...
                                X