nikki_sixx написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Kuku написа:nikki_sixx написа:....Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:....1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Модераторски екип на fiat-bg.orgLANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Orcinus
mitaka_71 написа:nikki_sixx написа:....1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
Kuku написа:Примера ти не е подходящ - последните два ФИАТ-а си ги купих заради отстъпките Концепцията на Бойко да ти кажа ли каква е - "полицейска държава"!И преди го казах. Който не му е удобен е чао.Това ако е "за България"....Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Orcinus написа:mitaka_71 написа:nikki_sixx написа:....1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Модераторски екип на fiat-bg.orgFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:Orcinus написа:mitaka_71 написа:nikki_sixx написа:....1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
nikki_sixx написа:Дано се справи! С него и екипът му съм. А всички които не го харесват - да... Писна ми от идиоти, дърпащи страната надолу. Тоз не им харесвал, оня не знам си к’ъв бил... Стегнете се малко бе... лигльовци! Един път поне да сме един народ - една държава. Убеден съм, че повечето се дънят ката ден на работа... и не са харесвани от поне дузина свои колеги, ама си кютат на работното мчсто.. .а сега някой се опитва да ни измъкне от лайната в които сме над шията вече... и пак жалки вопли. Кой от Вас би се нагърбил да вади държава като тази, от купчината лайна в които е затънала, а? А, а? Знаете само да мрънкате... Да я закриваме тая държава! 1300 ГОДИНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ СТИГАТ!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Orcinus написа:Към nikki_sixx е наказанието. Което веднага води на въпроса, правилата са константа, отнасяща се за всички и наравно за всички потребители или вариантът "субективна преценка" ги превръща в аршин само срещу когото прецени съответният модератор, макар и другата страна, в случая колегата Почетен член "Vladim" да е нарекъл колегата "малоумник"? Малко сталинистко и криворазбрано. И грозно. И понеже, колегата ми съгражданин от КН веднага ще опита да приложи субективно - трайния си синдром към моята особа, който се отъждествява с безумното "не се прави на модератор", бързам да го успокоя. Не съм и не се опитвам да бъда модератор, ама на бялото черно, градски, няма да кажа, щото смърди таз работа. Модераторски решения не се обсъждат, ясно, но модераторски произвол на ниво "ти що се репчиш на наш’то момче" трябва да има като предмет на дискусия. Щото другото си е добре прикрит патриархат от типа на "ти па кой си, да не си в екипа". И не забравяйте, форумът е огромен, приходите му от реклами тоже, тези приходи са благодарение НА потребителите. Без качествено управление няма да има потребители, това е ясно, но без потребители изобщо нямаше да има форум. Не този, по принцип. Толерирането на некоректно отношение от страна на близки до ръководството хора "мирише", не знам как по-ясно да го кажа. Мяза на Станишевското "гарван гарвану око не вади". Айде да сте малко по-обективни. Няма да ви коства много. А кинтите са си кинти, тях никой потребител не е тръгнал да Ви ги взима. По темата, колегата "Vladim", за когото от постовете му научих, че работи в медия, нямам идея коя, откровено бе по-нападателният и саркастичен субект, отколкото наказаният колега. Двойният аршин дразни, драги колеги. Нищо друго.А Бойко Борисов има още доста време, през което да се прецени дали го бива или не. По всичко личи, че поемайки лична отговорност, поне няма да се изниже като пръдня из гащи като някои предходни големци. Затова нещо се иска не само его, не само желание за рейтинг, иска се и да си мъжкар. Колкото и да те плюят.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Абе, то и за предишните се говореше така, ама кво излезе накрая Няма значение, как мога аз да дефинирам определението "полицейска държава" - важното е Бойко как ще си го дефинира, но и в двата случая няма да е приятно.Освен това вече намекнах - който не е удобен е пътник.Са това, че вие в пристъп на безсилие, отчаяние и/или чиста проба манипулация сте щасливи, че някаква полуграмотна и необразована мъжка горила, възпитаник на червените строеве и по настоящем марионетка на същите, която наричате на галено "мъжкар", ще ви бичува за да вървите напред, говори само лошо за вас и самоуважението ви, защото уж сте ЕнтЕлЕгЕнтни хора, пък се приравнявате към стадо УФсе, за водач на каквото единствено е подходящ въпросния оператор на биологични единици, на галено "овчар" Само да не кажете, че овчарите, не са мъжкари?!
Коментар
-
Kuku написа:Абе, то и за предишните се говореше така, ама кво излезе накрая Няма значение, как мога аз да дефинирам определението "полицейска държава" - важното е Бойко как ще си го дефинира, но и в двата случая няма да е приятно.Освен това вече намекнах - който не е удобен е пътник.Са това, че вие в пристъп на безсилие, отчаяние и/или чиста проба манипулация сте щасливи, че някаква полуграмотна и необразована мъжка горила, възпитаник на червените строеве и по настоящем марионетка на същите, която наричате на галено "мъжкар", ще ви бичува за да вървите напред, говори само лошо за вас и самоуважението ви, защото уж сте ЕнтЕлЕгЕнтни хора, пък се приравнявате към стадо УФсе, за водач на каквото единствено е подходящ въпросния оператор на биологични единици, на галено "овчар" Само да не кажете, че овчарите, не са мъжкари?!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Orcinus написа:mitaka_71 написа:nikki_sixx написа:....1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Модераторски екип на fiat-bg.orgФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар