style34 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хахахаха, не, Владим, аз не съм фен на никой. Особено на Бойко. Обаче искам при него нещата да са по-добре. Не искам да се издъни и да кажа "Казах ли ви аз на вас". Точно в тази тема съм казал какво и защо го мисля. Да не повтарям всичко, че и ме мързи вече в петък следобед :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Кво му е на интервюто?! Видяхме вече образования и добре говорещ СерГей какво може.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Уж трябвало "твърда ръка", а някой като започне да говори по-грубо - ебахти селянина. Станишев и Царя като само мрънкаха под носа си какво направиха? Нали искаме ако някой, примерно министър, се изцапа Бойко да му дърпа ушите? Как да стане ако им мърмори само благо? Друг въпрос е дали ще стане това, но има време, то ще покаже. Защо не мрънкате срещу тройната коалиция дето са окрали милиарди, а се хващате за едно интервю на Бойко??? Защо не кажете, че благодарение на Бойко разбираме какви далавери и в какви мащаби са се правили на наш гръб? Сега ще кажете то популизъм, то не знам си какво. Няма угодия на българина.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Уж трябвало "твърда ръка", а някой като започне да говори по-грубо - ебахти селянина. Станишев и Царя като само мрънкаха под носа си какво направиха? Нали искаме ако някой, примерно министър, се изцапа Бойко да му дърпа ушите? Как да стане ако им мърмори само благо? Друг въпрос е дали ще стане това, но има време, то ще покаже. Защо не мрънкате срещу тройната коалиция дето са окрали милиарди, а се хващате за едно интервю на Бойко??? Защо не кажете, че благодарение на Бойко разбираме какви далавери и в какви мащаби са се правили на наш гръб? Сега ще кажете то популизъм, то не знам си какво. Няма угодия на българина.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:style34 написа:Уж трябвало "твърда ръка", а някой като започне да говори по-грубо - ебахти селянина. Станишев и Царя като само мрънкаха под носа си какво направиха? Нали искаме ако някой, примерно министър, се изцапа Бойко да му дърпа ушите? Как да стане ако им мърмори само благо? Друг въпрос е дали ще стане това, но има време, то ще покаже. Защо не мрънкате срещу тройната коалиция дето са окрали милиарди, а се хващате за едно интервю на Бойко??? Защо не кажете, че благодарение на Бойко разбираме какви далавери и в какви мащаби са се правили на наш гръб? Сега ще кажете то популизъм, то не знам си какво. Няма угодия на българина.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Humppa
-
Дано се справи! С него и екипът му съм. А всички които не го харесват - да... Писна ми от идиоти, дърпащи страната надолу. Тоз не им харесвал, оня не знам си к’ъв бил... Стегнете се малко бе... лигльовци! Един път поне да сме един народ - една държава. Убеден съм, че повечето се дънят ката ден на работа... и не са харесвани от поне дузина свои колеги, ама си кютат на работното мчсто.. .а сега някой се опитва да ни измъкне от лайната в които сме над шията вече... и пак жалки вопли. Кой от Вас би се нагърбил да вади държава като тази, от купчината лайна в които е затънала, а? А, а? Знаете само да мрънкате... Да я закриваме тая държава! 1300 ГОДИНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ СТИГАТ!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Дано се справи! С него и екипът му съм. А всички които не го харесват - да... Писна ми от идиоти, дърпащи страната надолу. Тоз не им харесвал, оня не знам си к’ъв бил... Стегнете се малко бе... лигльовци! Един път поне да сме един народ - една държава. Убеден съм, че повечето се дънят ката ден на работа... и не са харесвани от поне дузина свои колеги, ама си кютат на работното мчсто.. .а сега някой се опитва да ни измъкне от лайната в които сме над шията вече... и пак жалки вопли. Кой от Вас би се нагърбил да вади държава като тази, от купчината лайна в които е затънала, а? А, а? Знаете само да мрънкате... Да я закриваме тая държава! 1300 ГОДИНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ СТИГАТ!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:nikki_sixx написа:...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Е, ти и да искаш да коментираш - не можеш... така, че не е нужно да се напрягаш.. интелектуалецо. Всички вече знаят що за стока си. Живей си животеца... и плюй към хората, които се гърбят за да можеш да си развяваш фетишите... поне във форумите. То едва ли има некой на живо дето да те трае...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
nikki_sixx написа:Дано се справи! С него и екипът му съм. А всички които не го харесват - да... Писна ми от идиоти, дърпащи страната надолу. Тоз не им харесвал, оня не знам си к’ъв бил... Стегнете се малко бе... лигльовци! Един път поне да сме един народ - една държава. Убеден съм, че повечето се дънят ката ден на работа... и не са харесвани от поне дузина свои колеги, ама си кютат на работното мчсто.. .а сега някой се опитва да ни измъкне от лайната в които сме над шията вече... и пак жалки вопли. Кой от Вас би се нагърбил да вади държава като тази, от купчината лайна в които е затънала, а? А, а? Знаете само да мрънкате... Да я закриваме тая държава! 1300 ГОДИНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ СТИГАТ!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Vladim написа:nikki_sixx написа:Е, ти и да искаш да коментираш - не можеш... така, че не е нужно да се напрягаш.. интелектуалецо. Всички вече знаят що за стока си. Живей си животеца... и плюй към хората, които се гърбят за да можеш да си развяваш фетишите... поне във форумите. То едва ли има некой на живо дето да те трае...Vladim написа:Я по-леко с нервичките! Без квалификации, малоумнико!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар