Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

style34 написа:
    Кво му е на интервюто?! Видяхме вече образования и добре говорещ СерГей какво може.
    Ама ти наистина си бил луд фен на Бойко!?!?!? Косъм да не му падне от главата! Бойко, какво направи, като кмет я ме подсети?Хайде поздрав, да видиш, колко му е кадърен екипа: http://fermer.bg/video/251/1/kalina-...ygla-masa.html ХУбаво момиче, но... :D
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Хахахаха, не, Владим, аз не съм фен на никой. Особено на Бойко. Обаче искам при него нещата да са по-добре. Не искам да се издъни и да кажа "Казах ли ви аз на вас". Точно в тази тема съм казал какво и защо го мисля. Да не повтарям всичко, че и ме мързи вече в петък следобед :D
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
        Кво му е на интервюто?! Видяхме вече образования и добре говорещ СерГей какво може.
        Ба... Нищо му няма на инетрвюто... ко да му има на интервюто...Въпроса е дали на човека нещо му има или му няма...Почвам да се поприсещам за един селски хитрец от с. Правец....
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Уж трябвало "твърда ръка", а някой като започне да говори по-грубо - ебахти селянина. Станишев и Царя като само мрънкаха под носа си какво направиха? Нали искаме ако някой, примерно министър, се изцапа Бойко да му дърпа ушите? Как да стане ако им мърмори само благо? Друг въпрос е дали ще стане това, но има време, то ще покаже. Защо не мрънкате срещу тройната коалиция дето са окрали милиарди, а се хващате за едно интервю на Бойко??? Защо не кажете, че благодарение на Бойко разбираме какви далавери и в какви мащаби са се правили на наш гръб? Сега ще кажете то популизъм, то не знам си какво. Няма угодия на българина.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
            Уж трябвало "твърда ръка", а някой като започне да говори по-грубо - ебахти селянина. Станишев и Царя като само мрънкаха под носа си какво направиха? Нали искаме ако някой, примерно министър, се изцапа Бойко да му дърпа ушите? Как да стане ако им мърмори само благо? Друг въпрос е дали ще стане това, но има време, то ще покаже. Защо не мрънкате срещу тройната коалиция дето са окрали милиарди, а се хващате за едно интервю на Бойко??? Защо не кажете, че благодарение на Бойко разбираме какви далавери и в какви мащаби са се правили на наш гръб? Сега ще кажете то популизъм, то не знам си какво. Няма угодия на българина.
            Ама иначе не си фен на БРойко, а? Всяко управление е правило далавери. Ще видим дали някой ще влезе в затвора покрай сегашните разкрити злоупотреби. Сега поне не върви оправдание "аз ги вкарвам в затвора, от Съда ги пускат"! Умният човек говори умно, или мълчи! Глупавият мрънка, или се опитва да говори! :D Гледа ли видеото от линка?

Коментар

Vladim написа:
              style34 написа:
              Ама иначе не си фен на БРойко, а? Всяко управление е правило далавери. Ще видим дали някой ще влезе в затвора покрай сегашните разкрити злоупотреби. Сега поне не върви оправдание "аз ги вкарвам в затвора, от Съда ги пускат"! Умният човек говори умно, или мълчи! Глупавият мрънка, или се опитва да говори! :D Гледа ли видеото от линка?
              Няма да те убеждавам на кой съм фен и на кой не. Аз отдавна съм казал в тоя форум, че България е изгубена кауза. Безвъзвратно. Тази от клипа е рядко тъпа. Даже не виждам, защо казваш, че е хубава? Но назначаване на полуидиоти с връзки на ключови позиции е имало във всяко правителство. В предишното,ако си чул,чиновници са взимали по 10-15000 лева заплата. В затвора никой няма да влезе, защото предишните крадци са си вързали гащите законово. Не са толкова елементарни.

Коментар

мисля,че ще се справи
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Бойко ще закрива Български Енергиен Холдинг!

Коментар

Крайно време е да изправят до стената няколко крадци от предишното правителство и да ги.........осъдят,само разкриват кражби,далавери и корупция и накрая всичко утихва.Какво става с Мургина и другите нагли крадци.
                    Marea HLX 147ps

Коментар

Дано се справи! С него и екипът му съм. А всички които не го харесват - да... Писна ми от идиоти, дърпащи страната надолу. Тоз не им харесвал, оня не знам си к’ъв бил... Стегнете се малко бе... лигльовци! Един път поне да сме един народ - една държава. Убеден съм, че повечето се дънят ката ден на работа... и не са харесвани от поне дузина свои колеги, ама си кютат на работното мчсто.. .а сега някой се опитва да ни измъкне от лайната в които сме над шията вече... и пак жалки вопли. Кой от Вас би се нагърбил да вади държава като тази, от купчината лайна в които е затънала, а? А, а? Знаете само да мрънкате... Да я закриваме тая държава! 1300 ГОДИНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ СТИГАТ!
                      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                        Дано се справи! С него и екипът му съм. А всички които не го харесват - да... Писна ми от идиоти, дърпащи страната надолу. Тоз не им харесвал, оня не знам си к’ъв бил... Стегнете се малко бе... лигльовци! Един път поне да сме един народ - една държава. Убеден съм, че повечето се дънят ката ден на работа... и не са харесвани от поне дузина свои колеги, ама си кютат на работното мчсто.. .а сега някой се опитва да ни измъкне от лайната в които сме над шията вече... и пак жалки вопли. Кой от Вас би се нагърбил да вади държава като тази, от купчината лайна в които е затънала, а? А, а? Знаете само да мрънкате... Да я закриваме тая държава! 1300 ГОДИНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ СТИГАТ!
                        Без коментар!

Коментар

Vladim написа:
                          nikki_sixx написа:
                          ...
                          Без коментар!
                          Е, ти и да искаш да коментираш - не можеш... така, че не е нужно да се напрягаш.. интелектуалецо. Всички вече знаят що за стока си. Живей си животеца... и плюй към хората, които се гърбят за да можеш да си развяваш фетишите... поне във форумите. То едва ли има некой на живо дето да те трае...

Коментар

nikki_sixx написа:
                            Е, ти и да искаш да коментираш - не можеш... така, че не е нужно да се напрягаш.. интелектуалецо. Всички вече знаят що за стока си. Живей си животеца... и плюй към хората, които се гърбят за да можеш да си развяваш фетишите... поне във форумите. То едва ли има некой на живо дето да те трае...
                            Я си успокой малко нервите, иди пий една студена вода, че да ти мине!

Коментар

nikki_sixx написа:
                              Браво , много точно казано. Подкрепям напълно. Истина е няма човек който да неможе да омаскари българина , него си не гледа. То всеки се прави на много знаещ , много можещ едва ли не открил тайната за създаването на вселената.........................................
                              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Vladim написа:
                                nikki_sixx написа:
                                Я си успокой малко нервите, иди пий една студена вода, че да ти мине!
                                Имаш предвид личното съобщение към мен ли?
                                Vladim написа:
                                Я по-леко с нервичките! Без квалификации, малоумнико!
                                Е, благодаря за съвета.. умнико!На твое място бих се застрелял... то не е живот твоето.1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Working...
                                X