Тази политическа дискусия е крайно непродуктивна, според мен. Какво значение има дали ще успее ББ да направи нещо или не - и в двата случая той си остава едно мимолетно явление в родния политически живот, което никога няма да има друг мандат. Както и разни други преди него. За голямо мое съжаление, родната политика е точно толкова жалка, колкото и доста други неща в тази държава. В развитите демокрации има партии, и то традиционни. Те си имат ръководство. Ако спечелят избори, партийното ръководство става държавно. И така до следващите избори. В България има една-единствена партия. Това е същата партия, в чиято история има кръв, шумкарство, разбойничество, грабежи на мандри, убийства на кметове и бирници, а след това 45 криминална диктатура. А последните 20 години същата почти върхушка на същата тази партия създаде една "модерна европейска левица". Тази партия си има електорат. Да, вярно той се свива постоянно поради възрастовата му структура, но си е традиционен електорат - на единствената наша традиционна партия В дясната страна на политическия спектър няма никой. Няма алтернатива. Нама сериозна партия, която да знае, че някой ден може отново да дойде на власт и затова да пази. СДС се маргинализира, защото единственото, което ги обединяваше беше опозицията с БСП. И започнаха да никнат разни месии, разни партии еднодневки структурирани около личности. Жорж Ганчев и БББ. Симеон и НДСВ. Бойко Борисов и ГЕРБ. Яне Янев и РЗС. Волен Сидеров и Атака и т.н. - всички на принципа "аз и моята шайка". Както вече става ясно, според мен ББ е поредният месия в поредната партия еднодневка. И така ще бъде докато не се създаде действително една сериозна партия за да предостави алтернатива на БСП. Та ще успее ли Бойко? В какво да успее? Всеки очаква от него да усети успехите му по джоба си, а това за един мандат не се постига. Стандарт се гради еволюционно, а не революционно. Тоест, независимо от останалите му успехи/неуспехи, в очите на българина и той ще се провали, защото няма да се замогнем (справка - Костов и Симеон). Лично аз се притеснявам не от самия него, а от останалите от шайката му, защото те много добре си дават сметка, че са във властта само за един мандат...Всеки път казвам дано не съм прав, но съм сигурен, че ще бъде точно така.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Нещо доста интересно по темата:http://lex.bg/bulletin/?isu=284&tp=co&id=217Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:Нещо доста интересно по темата:http://lex.bg/bulletin/?isu=284&tp=co&id=217Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Имам чувството, колеги, че за да приемете нещо за истина, трябва да ви удари по главата или да се спънете в него Говорят си две блондинки и едната пита другата:-А, маци, а ти знаеш ли кое е по-близо до София - Луната или Лондон?А другата отговорила:-Естествено, че Луната, маци - ти Лондон виждаш ли го?!
Коментар
-
Kuku, моите уважения, но много се изписа, относно престъпните дейности на ББ. И нито едно доказателство, дори най малкото. А и щеше да се използва в предизборната кампания, не мислиш ли?Със Симеон са близки, да.Е и?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Аз с никого не съм влизал в битка, че да сключвам примирие, лафим си просто.И аз не съм оптимист, относно ББ, ама пък не очаквам от теб ей така писаници, като на една участничка тук.Като има нещо, дай да го напишем, не да повтаряме градски легенди, разказвани от пенсионерите пред блока. :DПринципно ми се наду главата от софийски глезотии за боклук, кучета, трафици и виновните за това "селяни".За положението в столицата са си виновни софиянци, никой не им дължи по специално отношение от това в провинцията.На мен в провинцията ми е чисто, ако искате, welcome при мен.Исках да кажа, че мен ме боли щита за боклука или бродещите кучета на София. Те не са фактор при симпатиите/антипатиите ми, относно ББ.Интересува ме какво ще се случи със заплатите на хората, с пенсиите на моите родители и многото "парламентаристи", на които мястото е в затвора, а не в светския живот..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
gantcho написа:Тази политическа дискусия е крайно непродуктивна, според мен. Какво значение има дали ще успее ББ да направи нещо или не - и в двата случая той си остава едно мимолетно явление в родния политически живот, което никога няма да има друг мандат. Както и разни други преди него. За голямо мое съжаление, родната политика е точно толкова жалка, колкото и доста други неща в тази държава. В развитите демокрации има партии, и то традиционни. Те си имат ръководство. Ако спечелят избори, партийното ръководство става държавно. И така до следващите избори. В България има една-единствена партия. Това е същата партия, в чиято история има кръв, шумкарство, разбойничество, грабежи на мандри, убийства на кметове и бирници, а след това 45 криминална диктатура. А последните 20 години същата почти върхушка на същата тази партия създаде една "модерна европейска левица". Тази партия си има електорат. Да, вярно той се свива постоянно поради възрастовата му структура, но си е традиционен електорат - на единствената наша традиционна партия В дясната страна на политическия спектър няма никой. Няма алтернатива. Нама сериозна партия, която да знае, че някой ден може отново да дойде на власт и затова да пази. СДС се маргинализира, защото единственото, което ги обединяваше беше опозицията с БСП. И започнаха да никнат разни месии, разни партии еднодневки структурирани около личности. Жорж Ганчев и БББ. Симеон и НДСВ. Бойко Борисов и ГЕРБ. Яне Янев и РЗС. Волен Сидеров и Атака и т.н. - всички на принципа "аз и моята шайка". Както вече става ясно, според мен ББ е поредният месия в поредната партия еднодневка. И така ще бъде докато не се създаде действително една сериозна партия за да предостави алтернатива на БСП. Та ще успее ли Бойко? В какво да успее? Всеки очаква от него да усети успехите му по джоба си, а това за един мандат не се постига. Стандарт се гради еволюционно, а не революционно. Тоест, независимо от останалите му успехи/неуспехи, в очите на българина и той ще се провали, защото няма да се замогнем (справка - Костов и Симеон). Лично аз се притеснявам не от самия него, а от останалите от шайката му, защото те много добре си дават сметка, че са във властта само за един мандат...Всеки път казвам дано не съм прав, но съм сигурен, че ще бъде точно така.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Аз не казвам, че Бойко е чист като момина сълза. И аз съм чувал за връзките му с Маджо, например. Но странно как в черната предизборна кампания на БСП единственото оръжие беше "Ако избереш Бойко, избираш Костов". Егати аргумента срещу Борисов. Всички във висшата власт са обвързани с престъпни кръгове. Няма как иначе бизнеса с контрабанда, наркотици и т.н. за милиарди да се развива.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ele написа:style34 написа:Тоя спор е безсмислен. Костов ли трябваше да изберем? Той не си правеше неговите далавери, така ли? Като го махнаха помните ли как се кри с години и си мълчеше? Сигурно го беше страх да не стане нещо подобно като с Луканов. Сега изведнъж стана пак много отворен. Искаше той да се възползва от ситуацията, но уви, не стана.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:Еле-то се съгласи напълно с някой от този форум!!!!.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
А6е ele повечето пъти е права, така че.....Лошото е, че доста хора почват да спорят с нея просто защото не я харесват, 6ез значение дали еправа или не.А иначе няма лошо да се залю6ят, ще ходим на сват6аEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Борисов: Много е лесно да си премиер. Имаш телефон с копчета, всеки министър ти казва каквото искаш да знаеш, никой не ти пречи.Цялото "изказване" тук: http://dnes.dir.bg/2009/08/28/news49...html#sepulturaПич отвсякъде... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар