А защо друг не успя да се възползва от настроенията на хората??? Ти сам го каза, че Бойко ще направи така, че да пусне еврофондовете, мже да оправи и много други неща в държавата, но ще го направи, за да има той изгода от това. Еми какво да говорим?? Упреквахме предните, че заради тях са замразени парите, сега ще упрекваме Бойко ако ги пуснат, че го прави за себе си?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Sev написа:доста хора искат ББ да се провали само заради идеятатова дали го харесваме или не не стои на дневен реднали ако се провали всички заедно ще духаме супатаThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Нямаше кой друг да се възползва по-умело от Бойко Борисов - все пак кампанията му продължи над две години Всеки би пуснал еврофондовете, за да има лична изгода (дори и аз, дори и ти), освен ако няма по-голяма изгода от спирането им - сега разбираш ли ме?!НЕ, идеята ми не е да размахвам пръст "Нали ви казах!", а да разберете, че Бойко Борисов НЕ е това, за което го мислите
Коментар
-
Kuku написа:Ми той и Министър-председател стана, НЕ защото е много способен, а защото другите вече са познати отхвърлени от народа!Той просто се възползва от настроението на хората в държавата против всички останали - с това надявам се си съгласен Сега, каквото и да направи той, всеки ще си казва (както и ние), че това е било най-малкото зло, защото ако беше един кой си щеше да е още по-страшно Тоест, цялата идеология около избора на управляващите се крие в гадателството - ГРЕШКА!!!Точно миналото на човек е показателно за действията му в бъдеще... или поне така трябва да бъде, НО българина е способен да измисли и нова политическа наука, само и само да бъде правKuku написа:Нямаше кой друг да се възползва по-умело от Бойко Борисов - все пак кампанията му продължи над две годиниВсеки би пуснал еврофондовете, за да има лична изгода (дори и аз, дори и ти), освен ако няма по-голяма изгода от спирането им - сега разбираш ли ме?!НЕ, идеята ми не е да размахвам пръст "Нали ви казах!", а да разберете, че Бойко Борисов НЕ е това, за което го мислите IdeaВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Аз, да обяснявам на теб??? -Не смея.... Казвам само, какво мисля и знам, пък ти ако/както искаш го разбирай.Имам чувството, че дори в прав текст да напиша "Бойко Борисов чинно се подчинява на Симеон!" пак ще ме питате "Ама кой Симеон, царя ли?", баси П.П.Дали съм прав, ще разберете много скоро, т.е. няма нужда да нося вода от девет кладенеца и да съчинявам нови науки.
Коментар
-
Аз не разбрах трябва ли да се пуснат еврофондовете или не? Или при всички случай заключението е "Бойко не е стока"?Наистина това не е новина - всеки ще гледа И собствения си интерес, но дано И, а не само. Кой не го гледаше? Доган? Станишев? Костов? Царя? А кой не би? Яне Янев? Сидеров?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Тоя спор е безсмислен. Костов ли трябваше да изберем? Той не си правеше неговите далавери, така ли? Като го махнаха помните ли как се кри с години и си мълчеше? Сигурно го беше страх да не стане нещо подобно като с Луканов. Сега изведнъж стана пак много отворен. Искаше той да се възползва от ситуацията, но уви, не стана.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Тоя спор е безсмислен. Костов ли трябваше да изберем? Той не си правеше неговите далавери, така ли? Като го махнаха помните ли как се кри с години и си мълчеше? Сигурно го беше страх да не стане нещо подобно като с Луканов. Сега изведнъж стана пак много отворен. Искаше той да се възползва от ситуацията, но уви, не стана.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:style34 написа:Тоя спор е безсмислен. Костов ли трябваше да изберем? Той не си правеше неговите далавери, така ли? Като го махнаха помните ли как се кри с години и си мълчеше? Сигурно го беше страх да не стане нещо подобно като с Луканов. Сега изведнъж стана пак много отворен. Искаше той да се възползва от ситуацията, но уви, не стана.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Аз казвам, че не знам. Никой не знае, само може да предполага. Надявам се да се краде по-малко. Надявам се поне наполовина да бъде изпълнено обещаното. НО със сигурност знам, че който и друг да бяхме избрали нямаше да има надежда нещо да се подобри. Просто им дадохме шанс на останалите, на някои повече от веднъж - не стана. Сега се надяваме на Бойко. Надеждите може да се оправдаят, може и да не се. Но ако спрем да се надяваме трябва да умрем, макар че и ако ББ се провали, българинът няма да вярва на никой повече, по никакъв повод.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Kuku написа:Хубуу де, ае кажете според вас, какво ще стане??? До тук, освен въпроси......Хайде кажете, какво ще се случи според вас, при управлението на Борисов?!Аз казвам, вие казвате - времето показваВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Kuku написа:Елена, темата Е направена за да се изкаже МНЕНИЕ в нея - това разбираш ли го Моето мнение Е такова и дали съм прав ще покаже само времетоAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар