Ами те тази вечер си ги дадоха и по новините милиционерчетата бе.Точно с кошница с искания за високи заплати и други подобни облаги се започна, ако сте следили подробните репортажи ще сте видели за какво става въпрос.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Kuku написа:Елена, темата Е направена за да се изкаже МНЕНИЕ в нея - това разбираш ли го Моето мнение Е такова и дали съм прав ще покаже само времетоВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Kuku написа:Що да е разочарование - действа по план.... неговия си план, не на БългарияВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
style34 написа:Изпълнил е обещание - егати разочарованието за някои хора във форума...Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Kuku написа:Не знаеш, от какво има нужда България?Не знаеш чии интереси обслужва Бойко Борисов?Или и двете?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Kuku написа:Какво да открехвам?!Не знаете, кой направи Бойко Борисов "човек"?Започни от "Ипон" и лека по лека през годините ще стигнеш до истината - не е сложно!Чак не ми се вярва, че говорим (спорим) за очевадни нещаФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Ми той и Министър-председател стана, НЕ защото е много способен, а защото другите вече са познати отхвърлени от народа!Той просто се възползва от настроението на хората в държавата против всички останали - с това надявам се си съгласен Сега, каквото и да направи той, всеки ще си казва (както и ние), че това е било най-малкото зло, защото ако беше един кой си щеше да е още по-страшно Тоест, цялата идеология около избора на управляващите се крие в гадателството - ГРЕШКА!!!Точно миналото на човек е показателно за действията му в бъдеще... или поне така трябва да бъде, НО българина е способен да измисли и нова политическа наука, само и само да бъде прав
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар