Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами те тази вечер си ги дадоха и по новините милиционерчетата бе.Точно с кошница с искания за високи заплати и други подобни облаги се започна, ако сте следили подробните репортажи ще сте видели за какво става въпрос.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Елена, темата Е направена за да се изкаже МНЕНИЕ в нея - това разбираш ли го Моето мнение Е такова и дали съм прав ще покаже само времето

Коментар

Kuku написа:
        Елена, темата Е направена за да се изкаже МНЕНИЕ в нея - това разбираш ли го Моето мнение Е такова и дали съм прав ще покаже само времето
        Много си прав. Аз също изказвам мнение. Проблем ли е?batproho: Що да не? Не виждам какъв е проблемът ако се оптимизира работата им (а и на всички държавни чиновници) и КПД-то скочи, да им се увеличи заплатата за сметка на броя им. Промените трябва да се извършат и се надявам да станат.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
          Много си прав.
          Знам. Както винаги!
          ele написа:
          Аз също изказвам мнение.
          Грешно. Както винаги!
          ele написа:
          Проблем ли е?
          Не. Както винаги!

Коментар

7. Нов кабинет най-късно до 27.07.2009г. - Бойко Борисов 09.07.2009г. - изпълнено
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Изпълнил е обещание - егати разочарованието за някои хора във форума...
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Що да е разочарование - действа по план.... неговия си план, не на България

Коментар

Kuku написа:
                  Що да е разочарование - действа по план.... неговия си план, не на България
                  Кой е планът за България? ДПС? БСП? Щото другите нямаха никакъв шанс, скоро няма и да имат. Следващият път се ниминирай за депутат, обещавам да гласувам за теб Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Не знаеш, от какво има нужда България?Не знаеш чии интереси обслужва Бойко Борисов?Или и двете?

Коментар

style34 написа:
                      Изпълнил е обещание - егати разочарованието за някои хора във форума...
                      Разочарование си е , то много пророци много нещо има из форума Всеки знаещ едва ли не съкровената тайна за сътворението на света. Някой пък правят изказвания на стратези със загадъчни намеци , ундурми и чълами.... Важното е да се "дрънка" нещо и да сме всеки срещу всеки , на всяка цена , по всяко време
                      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Kuku написа:
                        Не знаеш, от какво има нужда България?Не знаеш чии интереси обслужва Бойко Борисов?Или и двете?
                        Колега , открехнини малко и нас простосмъртните. На кой служи Бойко? Да знаем , защо трябва да е тайна ако има такава. Дай да го разгласим и да получи гласност Поднесена по този начин информацията много ми напомня случая с "Оня списък" Пускаш на четвърт порции разни недомлъвки . Давай направо , нали сме демокрация :D
                        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Какво да открехвам?!Не знаете, кой направи Бойко Борисов "човек"?Започни от "Ипон" и лека по лека през годините ще стигнеш до истината - не е сложно!Чак не ми се вярва, че говорим (спорим) за очевадни неща

Коментар

Kuku написа:
                            Какво да открехвам?!Не знаете, кой направи Бойко Борисов "човек"?Започни от "Ипон" и лека по лека през годините ще стигнеш до истината - не е сложно!Чак не ми се вярва, че говорим (спорим) за очевадни неща
                            За мен лично е важно какво ще направи от тук нататък. Главил се е за министър председател , както всички до сега обещава само хубави неща . Ще ми се да се промени , без да знам точно какъв е бил до сега и кой го е направил "човек". Старая се да има повече позитивизъм в мен Нали знаеш само след 3-4 месеца ще си покаже дали може да направи нещо по-различно за България от предишните управници. Остана да чакаме

Коментар

доста хора искат ББ да се провали само заради идеятатова дали го харесваме или не не стои на дневен реднали ако се провали всички заедно ще духаме супата
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ми той и Министър-председател стана, НЕ защото е много способен, а защото другите вече са познати отхвърлени от народа!Той просто се възползва от настроението на хората в държавата против всички останали - с това надявам се си съгласен Сега, каквото и да направи той, всеки ще си казва (както и ние), че това е било най-малкото зло, защото ако беше един кой си щеше да е още по-страшно Тоест, цялата идеология около избора на управляващите се крие в гадателството - ГРЕШКА!!!Точно миналото на човек е показателно за действията му в бъдеще... или поне така трябва да бъде, НО българина е способен да измисли и нова политическа наука, само и само да бъде прав

Коментар

Working...
                                X