Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
style34 написа:За самолета съм винаги готов Но кой ти искаш да ни управлява? Ти за кой гласува, ако не е тайна?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Kuku написа:Ти още ги мислиш за "различни", нали?!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Vladim написа:А магистрали дали ще построят? А дали ще решат проблема с гласуващите туристи от юг?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Kuku написа:Ще решат проблемите с еврофондовете, за да лапнат.Може и завод за боклука да направят, за да лапнат.Може и много други неща да направят, за да лапнат.А народа ще е благодарен, че са лапнали по-малко.... ама кой ги знае, колко са лапнали и дали е по-малко или повечеThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Не знам. Но видяхме със сигурност, че другите не успяха. Така че се надяваме да успеят, не да се провалят, за да злорадстваме.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
А според мен Бойко надценява безусловността на подкрепата от страна на народа и от страна на другите парламентарни партии. И мисля, че това правителство в никакъв случай няма да изкара мандата си. Реши да прави правителство сам. Грешка. Щото иначе "подменял вота на народа". Грешка - народът е пуснал гласове и за евентуалните му коалиционни партньори, а той спечели с 40%. Нямало да се остави да бъде "шантажиран" за власт. Грешка - ако сподели властта справедливо с някого, едва ли някой ще иска да го шантажира. Споделянето на власт е споделяне и на отговорност, а това винаги е далновиден политически ход.Прекалено много грешки започна да прави още преди да е съставил правителство...Дано греша, но до една година пак ще правим избори.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
ls1 написа:Мен ако питаш - аман от споделящи отговорност в тая държава.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:ls1 написа:Мен ако питаш - аман от споделящи отговорност в тая държава.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
gantcho, 100% съм съгласен с теб.Гледам, че и много разумни хора (за каквито смятам повечето хора тук) са се подвели по манипулациите на медиите...Защо мислите, че 100-тината автобуса от южната ни съседка са един от най-големите проблеми на България?Аз твърдя, че това изобщо не е проблем на България, като такъв го направиха медиите, с цел да се отклони вниманието на хората от истинските проблеми - ниските заплати, липсата на адекватно образование, здравеопазване, огромната ширеща се корпуция на всички нива, липсата на нормални пътища, неспазването на законите от никой, липсата на адекватно правосъдие и т.н.Ако спрат да гласуват българските граждани в Турция - това как ще реши горните проблеми? Доган и без това го изхвърлихме от властта...А от тук нататък?
Коментар
-
Аз не ви ли казах един колега в друг форум какво пресметна - 300 автобуса по 50 човека са 15’000 човека и ако допуснем, че грешката е 100% то хората стават 30’000. Аз от мен добавям още толкова и стават 45’000 човека, а за да е по-кръгло нека са 50’000 изборни туристи.Ми само от един квартал на София, ако се вдигнат всички гласоподаватели да отидат до урните и изборния туризъм се елиминира автоматично Страшен проблем е тоя изборен туризъм, невроятен проблем Манипулацията обаче се вихри с пълна сила и лошото е, че народа се връзва - после ми се обиждате, като ви казвам на мислите с главите си
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар