Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    В ГЕРБ за тези, които по една или друга причина не можаха да крадат до сега - е, дойде и техния ред
    Що, ако бяха други нямаше да крадат ли? Както скоро четох едно мнение - наполовина да крадат на БСП и ДПС всичко ще е наред.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Ти още ги мислиш за "различни", нали?!

Коментар

style34 написа:
        За самолета съм винаги готов Но кой ти искаш да ни управлява? Ти за кой гласува, ако не е тайна?
        Няма значение за, кого гласувах. Във всеки случай не за някой, който сега е в парламента. А, кой искам да ни управлява... честно да ти кажа мога да посоча само десетина личности, никой от тях не е от Герб, ДПС, или БСП. Между другото 240 души са прекалено много за нашият парламент. Ако се намалят наполовина ще е много, много по-добре! Не ми влиза в политически спорове, не ме кефи тази тема. Във всеки случай очаквам първите издънки на Бойковото правителство за да се подигравам! А магистрали дали ще построят? А дали ще решат проблема с гласуващите туристи от юг? Леко се съмнявам, ама да видим! "Не става само с ядене, трябва и акъл!"
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Ще решат проблемите с еврофондовете, за да лапнат.Може и завод за боклука да направят, за да лапнат.Може и много други неща да направят, за да лапнат.А народа ще е благодарен, че са лапнали по-малко.... ама кой ги знае, колко са лапнали и дали е по-малко или повече

Коментар

Kuku написа:
            Ти още ги мислиш за "различни", нали?!
            :D Съвсем не. Просто смятам, че няма алтернатива, т.е. по-малкото зло са ГЕРБ. Ще видим дали е по-малкото де, но поне наглия Доган не управлява.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Vladim написа:
              А магистрали дали ще построят? А дали ще решат проблема с гласуващите туристи от юг?
              Не знам. Но видяхме със сигурност, че другите не успяха. Така че се надяваме да успеят, не да се провалят, за да злорадстваме.

Коментар

Kuku написа:
                Ще решат проблемите с еврофондовете, за да лапнат.Може и завод за боклука да направят, за да лапнат.Може и много други неща да направят, за да лапнат.А народа ще е благодарен, че са лапнали по-малко.... ама кой ги знае, колко са лапнали и дали е по-малко или повече
                Няма угодия - ако не решат проблемите - защо не ги решават, ако ги решат - ама то е за да крадат

Коментар

style34 написа:
                  Не знам. Но видяхме със сигурност, че другите не успяха. Така че се надяваме да успеят, не да се провалят, за да злорадстваме.
                  Не злорадствам! Българският народ е прост народ за съжаление и за това, което сам си причинява с глупави действия, или бездействия сам си е виновен. Не Борд, не Ервопейски съюз, ако ще САЩ да ни вземат, като щат пак няма да се оправим! Една птичка пролет не прави за съжаление и малко са хората, като мен, които могат да проумеят, какво ни чака. Ако случайно това правителство направи нещо градивно и не се стигне до предсрочни парламентарни избори напомнете ми да спомена, че не съм бил прав!
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

А според мен Бойко надценява безусловността на подкрепата от страна на народа и от страна на другите парламентарни партии. И мисля, че това правителство в никакъв случай няма да изкара мандата си. Реши да прави правителство сам. Грешка. Щото иначе "подменял вота на народа". Грешка - народът е пуснал гласове и за евентуалните му коалиционни партньори, а той спечели с 40%. Нямало да се остави да бъде "шантажиран" за власт. Грешка - ако сподели властта справедливо с някого, едва ли някой ще иска да го шантажира. Споделянето на власт е споделяне и на отговорност, а това винаги е далновиден политически ход.Прекалено много грешки започна да прави още преди да е съставил правителство...Дано греша, но до една година пак ще правим избори.
                    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Мен ако питаш - аман от споделящи отговорност в тая държава.

Коментар

ls1 написа:
                        Правилно!Какъвто и да е - поне дава вид че застава мъжки най-отпред!А това ако не друго, все пак изглежда приятно.
                        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                          ls1 написа:
                          Правилно!Какъвто и да е - поне дава вид че застава мъжки най-отпред!А това ако не друго, все пак изглежда приятно.
                          Точно така. Не иска да се крие, както при тройната коалиция всеки се оправдаваше с другите. Поне така изглежда. Но вижте какво, всички се изредиха. Видяхме, че не струват нищо. На никой вече няма вяра българския народ, аз също. Не очаквам чудеса. Бойко не е сам. Ако приемем, че той е абсолютно безкористен, пак няма гаранция, че ще успее, защото със сигурност около него има и мърша. Но пак питам - който е категорично против него да каже кой трябваше да вземе тези 40% на изборите?

Коментар

gantcho, 100% съм съгласен с теб.Гледам, че и много разумни хора (за каквито смятам повечето хора тук) са се подвели по манипулациите на медиите...Защо мислите, че 100-тината автобуса от южната ни съседка са един от най-големите проблеми на България?Аз твърдя, че това изобщо не е проблем на България, като такъв го направиха медиите, с цел да се отклони вниманието на хората от истинските проблеми - ниските заплати, липсата на адекватно образование, здравеопазване, огромната ширеща се корпуция на всички нива, липсата на нормални пътища, неспазването на законите от никой, липсата на адекватно правосъдие и т.н.Ако спрат да гласуват българските граждани в Турция - това как ще реши горните проблеми? Доган и без това го изхвърлихме от властта...А от тук нататък?

Коментар

Аз не ви ли казах един колега в друг форум какво пресметна - 300 автобуса по 50 човека са 15’000 човека и ако допуснем, че грешката е 100% то хората стават 30’000. Аз от мен добавям още толкова и стават 45’000 човека, а за да е по-кръгло нека са 50’000 изборни туристи.Ми само от един квартал на София, ако се вдигнат всички гласоподаватели да отидат до урните и изборния туризъм се елиминира автоматично Страшен проблем е тоя изборен туризъм, невроятен проблем Манипулацията обаче се вихри с пълна сила и лошото е, че народа се връзва - после ми се обиждате, като ви казвам на мислите с главите си

Коментар

Същата бира е и купуването на гласове ... колко гласа ще се купят ?Само в Люлин живеят 300.000 души ...

Коментар

Working...
                                X