cenitel написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
Казах,че винаги сте принципни и по правилата аи дадох пример,за това,че е добре да си принципен,но не винаги можеш да живееш по правилата.Ние не сме безгрешни.И НЕ казвам,че не печелите нечестно,дадох пример с вас за това колко сте принципни-което донякъде е добре еле.Нищо повече и казах,че не упреквам никого.Приятен ден"Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
-
Неееее, аз далеч не съм най-принципния човек. И аз съм се възползвал от "възможностите" да минавам "тънко" в доста ситуации. Е, подкуп не съм давал на КАТ, но никога не казвай "никога" Въпроса, който зададох за промяната и дали сме готови за нея, си го зададох и на себе си! Аз не съм светец, не се правя и на такъв. Не съм от хората, за които все другите не стават, без те самите да се видят в огледалото. Но ако правилата важат за всички, съм готов да ги спазвам. Но да са за всички, защото мразя да има избирателност. Дразнещо е. Неминуемо човек си казва "Щом може за него, значи може и за мен". Но стига съм спамил вече.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ele написа:Ако може да се вярва на медиите, Герб започват много по-силно, отколкото предния парламент, с приоритет на приемане на правилника за организация и дейността на НС (надявам се да има някои точни попадения в този правилник). Явно новата власт оказва и някакво въздействие, защото кметът на Велиград е осъден, полицай в затвора за наркотици (нещо, което не помня да се е случвало - обикновено дисциплинарно уволнение и потулване на случая), отстраняване на зам-министър, който е подал оставка (преди щяха само да му приемат оставката, да го потупат по рамото и да го изпратят)....like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
На мен особено положително впечатление ми направи госпожата, която стана Председател на НС. Преди 10 ноември била член на БКП, след това - на СДС, но иначе била много принципна и казвала всичко в очите. Това ми звучи малко като един стар виц в който угоднически критикуват Първия - "Др. Живков, имам критика към вас - много работите. Недейте така, почивайте си повече".Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Humppa
Мдаа, и на мен това ми направи голямо впечатление. Но уви, това е част от принципната политическа класа в България - безцветна. Днес си БКП, утре СДС, вдруги ден - дон Цеци...Аз чакам да видя как ще се справят с отсъствието на депутатите (особено на Мехмед БозДуган) и гласуването с 50 карти от 1 човек. Предното или по-предното НС похарчи 500к лева за новата система, която предотвратявала това гласуване. Така и не разбрах коя IT фирма гушна парата за тази bulletoroof система за гласуване.
Коментар
-
Vladim написа:Започна се... имена нечувани никога стават министри! Да ви е честито!
Коментар
-
style34 написа:Е, и? Всички познати имена видяхме вече какво могат. Нека видим непознатите какви ще ги свършат.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Immortal написа:Vladim написа:Започна се... имена нечувани никога стават министри! Да ви е честито!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Vladim написа:style34 написа:Е, и? Всички познати имена видяхме вече какво могат. Нека видим непознатите какви ще ги свършат.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар