Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

cenitel написа:
    Значи не искам да се заяждам,ама принципни хора има,ама строго принципни отг като на еле и стайл34 са малко нереални,защото има много,ама много хора които рабтят и живет честно.А какво става с това,че си плащаме и данъците и винетките,а пътищата са същите,че законите не се актуализират правилно.Не искам да упреквам някого за мнението,ама погледнете страните с по-развити общества.Дори и когато правителстовото си върши задалженията обществото продължава да им натяква за малките неща.Така,че ГЕРБ ще направят 3-4 неща,които ще са отразени много добре от медиите,но винаги досега бат бойко имаше извинения-този ми попречи онзи не ми помогна....Аз лично харесвам и герб и атака,защото мисля,че тези партии мислят и работят за БЪЛГАРИЯ,а не за турция.Искрено се надявам нещата най-накрая да почнат да се оправят,защото сем около 20 години в преход.ПОЖЕЛАВАМ ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ.
    Ние със Style34 не живеем и не печелим честно - това ли искаш да кажеш? Не мога да говоря от името на style34, но моето мнение е изградено точно на база по-развити общества. Всички мои познати, които са се адаптирали към тези общества, са променили и начина си на мислене и не желаят да се връщат към българския манталитет. Тези, които не пожелаха да се адаптират, се върнаха и продължиха по старому. Ти сам казваш, че обществото им натяква за най-малките неща - ти къде си в това заключение? Може би отстрани - само констатирайки. нека ГЕРБ да направят 3-4 неща, защо да не се отразят в медиите? Предното правителство и това не направи. Те още не са почнали да управляват, ти започваш да казваш какво щяло да стане - изчакай да видиш какво е станало. Това че една политическа сила мисли за България не значи, че ще направи нещо за България - между думи и дела има огромна пропаст. Атака да не би да направиха нещо в миналия парламент - вдигнаха предизборно пушилката, после тишина в парламента, разкъсвана от скандали я за педофилия, я за побой на дядо и внук... после пак предизборни драми и обещания. Бас хващам, че и в този парламент сценарият ще е същия. Ако може да се вярва на медиите, Герб започват много по-силно, отколкото предния парламент, с приоритет на приемане на правилника за организация и дейността на НС (надявам се да има някои точни попадения в този правилник). Явно новата власт оказва и някакво въздействие, защото кметът на Велиград е осъден, полицай в затвора за наркотици (нещо, което не помня да се е случвало - обикновено дисциплинарно уволнение и потулване на случая), отстраняване на зам-министър, който е подал оставка (преди щяха само да му приемат оставката, да го потупат по рамото и да го изпратят)....
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Казах,че винаги сте принципни и по правилата аи дадох пример,за това,че е добре да си принципен,но не винаги можеш да живееш по правилата.Ние не сме безгрешни.И НЕ казвам,че не печелите нечестно,дадох пример с вас за това колко сте принципни-което донякъде е добре еле.Нищо повече и казах,че не упреквам никого.Приятен ден
      "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
      Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

Неееее, аз далеч не съм най-принципния човек. И аз съм се възползвал от "възможностите" да минавам "тънко" в доста ситуации. Е, подкуп не съм давал на КАТ, но никога не казвай "никога" Въпроса, който зададох за промяната и дали сме готови за нея, си го зададох и на себе си! Аз не съм светец, не се правя и на такъв. Не съм от хората, за които все другите не стават, без те самите да се видят в огледалото. Но ако правилата важат за всички, съм готов да ги спазвам. Но да са за всички, защото мразя да има избирателност. Дразнещо е. Неминуемо човек си казва "Щом може за него, значи може и за мен". Но стига съм спамил вече.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

"Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
          Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

ele написа:
            Ако може да се вярва на медиите, Герб започват много по-силно, отколкото предния парламент, с приоритет на приемане на правилника за организация и дейността на НС (надявам се да има някои точни попадения в този правилник). Явно новата власт оказва и някакво въздействие, защото кметът на Велиград е осъден, полицай в затвора за наркотици (нещо, което не помня да се е случвало - обикновено дисциплинарно уволнение и потулване на случая), отстраняване на зам-министър, който е подал оставка (преди щяха само да му приемат оставката, да го потупат по рамото и да го изпратят)....
            Правилникът за дейността е основополагащ, той винаги е първото нещо което се приема, така че тук червена точка няма.Колкото до присъдата на Ф. Беев или полицаят в затвора, то ако има въздействие от новата власт е доста плашещо. Все пак разделението на властите е в основата на демокрацията, предполагам е излишно да ти го казвам. С други думи съдът не трябва да се влияе от това дали на власт е Бойко, Волен, Ахмед, Сергей или Иван. Но пък Бойко е тефлонов политик, нищо лошо не му се лепи, а и неща които не зависят от него пак нему се приписват. За мен най-разумното досега е недопускането на онзи псевдорапър и номинацията за Финансов министър. Дано не се подведат по глупостите на Костов за "актуализация на бюджета" ...
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

На мен особено положително впечатление ми направи госпожата, която стана Председател на НС. Преди 10 ноември била член на БКП, след това - на СДС, но иначе била много принципна и казвала всичко в очите. Това ми звучи малко като един стар виц в който угоднически критикуват Първия - "Др. Живков, имам критика към вас - много работите. Недейте така, почивайте си повече".
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Мдаа, и на мен това ми направи голямо впечатление. Но уви, това е част от принципната политическа класа в България - безцветна. Днес си БКП, утре СДС, вдруги ден - дон Цеци...Аз чакам да видя как ще се справят с отсъствието на депутатите (особено на Мехмед БозДуган) и гласуването с 50 карти от 1 човек. Предното или по-предното НС похарчи 500к лева за новата система, която предотвратявала това гласуване. Така и не разбрах коя IT фирма гушна парата за тази bulletoroof система за гласуване.

Коментар

http://dnes.dir.bg/2009/07/20/news4795401.html
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Започна се... имена нечувани никога стават министри! Да ви е честито!
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Е, и? Всички познати имена видяхме вече какво могат. Нека видим непознатите какви ще ги свършат.
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Vladim написа:
                        Това може и да е положително.Аз не съм сложил розовите очила за управлението на Гражданите за Европейско Развитие на България...В ГЕРБ са основно хора, точно като председателката на Парламента - били членове на БКП, после на СДС, след това някои даже в НДСВ, а сега в ГЕРБ.Това са политически хамелеони, търсещи единствено собствената изгода. От такива хора не знам дали може да се очаква нещо положително.Въпреки, че има и честни и свестни хора в парламента, вкарани от ГЕРБ. Лично познавам единия от Ямболските депутати на ГЕРБ - изключително свестен човек. Познаваме се от ученици. Дано и останалите са като него.Аз и не виждам какво изобщо може да се направи за България, освен първите 2 обещания на Бойко. Ако тях изпълни - мога само да му кажа браво.Според мен направи първата си голяма грешка, че обърна гръб на сините. Дано не съм прав.

Коментар

style34 написа:
                          Е, и? Всички познати имена видяхме вече какво могат. Нека видим непознатите какви ще ги свършат.
                          Само, че има поне 20-30% кадърни управници, които отидоха в пета глуха! Не искам да съм опитно зайче за да се учат на мой гръб, как се управлява! Но в такава ситуация ме поставихте, ще търпя, или ще хвана самолета. Още не е късно...
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

В ГЕРБ за тези, които по една или друга причина не можаха да крадат до сега - е, дойде и техния ред

Коментар

Immortal написа:
                              Vladim написа:
                              Това може и да е положително.Аз не съм сложил розовите очила за управлението на Гражданите за Европейско Развитие на България...В ГЕРБ са основно хора, точно като председателката на Парламента - били членове на БКП, после на СДС, след това някои даже в НДСВ, а сега в ГЕРБ.Това са политически хамелеони, търсещи единствено собствената изгода. От такива хора не знам дали може да се очаква нещо положително.Въпреки, че има и честни и свестни хора в парламента, вкарани от ГЕРБ. Лично познавам единия от Ямболските депутати на ГЕРБ - изключително свестен човек. Познаваме се от ученици. Дано и останалите са като него.Аз и не виждам какво изобщо може да се направи за България, освен първите 2 обещания на Бойко. Ако тях изпълни - мога само да му кажа браво.Според мен направи първата си голяма грешка, че обърна гръб на сините. Дано не съм прав.
                              Сините прекалиха ми се струва. Както каза Яне Янев се държат така, сякаш имат не 10 ами 110 депутата.

Коментар

Vladim написа:
                                style34 написа:
                                Само, че има поне 20-30% кадърни управници, които отидоха в пета глуха! Не искам да съм опитно зайче за да се учат на мой гръб, как се управлява! Но в такава ситуация ме поставихте, ще търпя, или ще хвана самолета. Още не е късно...
                                За самолета съм винаги готов Но кой ти искаш да ни управлява? Ти за кой гласува, ако не е тайна?

Коментар

Working...
                                X