Atanas71 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз твърдя, че Слави има качества и е постигнал много. Но много важно качество на човек, е да знае кога да спре. На Слави му липсва очевидно. Изчерпа се и той и шоуто му. През годините го напуснаха най-ценните му хора. Вярно, че в голяма степен той ги създаде, но трябваше и да ги задържи. Той и сценаристите му наистина се насир*т вече много често. Прекалено много взеха да си вярват.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Atanas71 написа:Huku написа:Незнам защо, но в шоуто на Слави само подиграват Бойко и гледат да го злепоставят, незнам защо. Три пъти го гледам и трите пъти самого плюят и злепоставят. Това според мен не е правилноФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
ele написа:Huku написа:Незнам защо, но в шоуто на Слави само подиграват Бойко и гледат да го злепоставят, незнам защо. Три пъти го гледам и трите пъти самого плюят и злепоставят. Това според мен не е правилноФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Humppa
Atanas71 написа:...все пак е края на седмицата и всеки малко или много е изчаткалВсеки четвърти у нас си е малко луд10 юли 2009 / News.dir.bgУ нас 22 на сто или почти една четвърт от работещите хора боледуват от психични разстройства, които се дължат на стрес. Това сочи изследване на Националния център по опазване на общественото здраве, което обхваща 5000 души.
Коментар
-
Всички престъпници и новобогаташи сега са бивши полицаи,а сега вече и ще са пазени от закона,Ставаме полицейска държава и опр няма да се прави за народа."Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
-
Тц, тц, тц, какви политически анализатори имало тук. Хубаво е човек да чете експертни мнения Харесва ли му или не на някой ГЕРБ спечели изборите с гласовете на 40% от БЪЛГАРИТЕ. Всъщност ако махнем стотиците хиляди гласове на ДПС, за които не гласуват точно българи, нищо, че имат българско гражданство, излиза, че за ГЕРБ са гласували около 46-7%. Така че ние сме си ги избрали, а и с оглед на алтернативите, това беше най-разумно. Дали ще оправдаят очакванията или не, можем само да се надяваме и да чакаме. Но като чета тука имам някакво странно чувство, че някои искат и ГЕРБ да се провалят, за да кажат самодоволно "Нали ви казах". Друга много "приятна" черта на българина - да злорадства. Също никой не каза и не ми отговори на въпроса - вие готови ли сте за промяна? Като нарушите закона, не да бутате 20 лева, а да си понесете наказанието, не да лепите една винетка на 5 коли, а да си купите 5 винетки, не да си регистрирате колата, която е 150 коня като 60, ако изобщо я регистрирате... Готови ли сте?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Каква промяна бе колега, аз тези неща ги правя откакто работя Ако някой е решил да се променя след 20 години демокрация - доста трудно ще му е ...Искрено желая Бойко да се справи защото тези загубени години ми стигат. А дано, ама надали Дори днес на клетвата са били с 12 по малко депутатите - вместо 240 - 228 ...
Коментар
-
style34 написа:Също никой не каза и не ми отговори на въпроса - вие готови ли сте за промяна? Като нарушите закона, не да бутате 20 лева, а да си понесете наказанието, не да лепите една винетка на 5 коли, а да си купите 5 винетки, не да си регистрирате колата, която е 150 коня като 60, ако изобщо я регистрирате... Готови ли сте?Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
noriaga, кой говори, че тази промяна трябва да е продиктувана от съвестта? Говорим дали я искаме. Ясно е, че ще бъде постигната със силата на страха от възможните последици, а не от вътрешно убеждение, поне при повечето. И ако трябва да перефразирам въпроса си ще попитам - искате ли да няма възможност да минавате "тънко", защото на каквото и ниво да е, това е корупция или кражба. А нали с тези неща искаме да се справи новото правителство?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Значи не искам да се заяждам,ама принципни хора има,ама строго принципни отг като на еле и стайл34 са малко нереални,защото има много,ама много хора които рабтят и живет честно.А какво става с това,че си плащаме и данъците и винетките,а пътищата са същите,че законите не се актуализират правилно.Не искам да упреквам някого за мнението,ама погледнете страните с по-развити общества.Дори и когато правителстовото си върши задалженията обществото продължава да им натяква за малките неща.Така,че ГЕРБ ще направят 3-4 неща,които ще са отразени много добре от медиите,но винаги досега бат бойко имаше извинения-този ми попречи онзи не ми помогна....Аз лично харесвам и герб и атака,защото мисля,че тези партии мислят и работят за БЪЛГАРИЯ,а не за турция.Искрено се надявам нещата най-накрая да почнат да се оправят,защото сем около 20 години в преход.ПОЖЕЛАВАМ ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ."Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар