Малко встрани от конкретния отговор за очакванията към Бойко Борисов, но при нас депутати, след тази всенародна еуфория и желание за промяна, станаха Христо Пицата, Цецо Сладоледа и Хасан Келнера. Така че с това донякъде отговарям за оптимизма ми, с който съм обладан, към предстоящото управление, а и смятам, че щом такива хора намериха място в НС, то спокойно тази институция може да бъде закрита в България.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: ?
T_SHOW написа:Не мога да разбера защо вобще се комтира името на Бойко Борисов при положение че той не фигурираше в нито една листа. Не забравяйте , че изборите са спечелени от ПАРТИЯ ГЕРБ . Бойко Борисов на всякъде се представя като неин НЕФОРМАЛЕН лидер. Дори той да стане министър председател , управлението на страната ще се осъществява от други хора , а не от Бойко Борисов . Естествено , каквото и да стане , добро или лошо ще бъде приписано на него. "САМА ПТИЧКА , ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ "
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:T_SHOW написа:Не мога да разбера защо вобще се комтира името на Бойко Борисов при положение че той не фигурираше в нито една листа. Не забравяйте , че изборите са спечелени от ПАРТИЯ ГЕРБ . Бойко Борисов на всякъде се представя като неин НЕФОРМАЛЕН лидер. Дори той да стане министър председател , управлението на страната ще се осъществява от други хора , а не от Бойко Борисов . Естествено , каквото и да стане , добро или лошо ще бъде приписано на него. "САМА ПТИЧКА , ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ "like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Stefan Hadjov написа:T_SHOW написа:Не мога да разбера защо вобще се комтира името на Бойко Борисов при положение че той не фигурираше в нито една листа. Не забравяйте , че изборите са спечелени от ПАРТИЯ ГЕРБ . Бойко Борисов на всякъде се представя като неин НЕФОРМАЛЕН лидер. Дори той да стане министър председател , управлението на страната ще се осъществява от други хора , а не от Бойко Борисов . Естествено , каквото и да стане , добро или лошо ще бъде приписано на него. "САМА ПТИЧКА , ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ "
Коментар
-
По въпроса с парашутистите мога да не се съглася.Бойко направи партията преди 4 години и за тия години мисля ,че е успял да види с какви хора се обкръжава .А царя дойде и за два месеца ги събра от кол и въже та затова вече отидоха в небитието.Дали Бойко е направил нещо за София показват самите резултати от изборите .Щом две трети от софиянци са гласували за него значи е направил нещо и най важното виждат в негово лице последния човек спасител на България.Сега трябва спокойно сам да си направи правителство без разни ортаци от другите партии. Така при един вот на недоверие ще ги видим СДС ,Яне Янев и Сидеров дали биха гласували да падне правителството и на власт да дойде Доган като ни пропищяха ушите ,че основната им цел е махането на Доган от власта.
Коментар
-
Смешна работа. Тук сте се надвесили като хищни птици и чакате издънки на новите управляващи , които даже не са взели управлението. Даже не знаем кои ще са. Изобщо какво се обсъжда в тази тема. По принцип се обсъжда нещо което се е случило , а тук се гадае какво може да се случи и как ще реагираме всички . Ще плюем ли или ще ръкопляскаме. Какви обещания бил дал ББ и дали ще ги спази? Това може да го каже само времето. Много сте напористи , само ще чакате да не изпълни нещо от обещаното за да има тема за плюене. Интересно защо не реагирахте така при предишното управление , което направи много неща които не ни ги беше обещавалоФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
sugarboy написа:Малко встрани от конкретния отговор за очакванията към Бойко Борисов, но при нас депутати, след тази всенародна еуфория и желание за промяна, станаха Христо Пицата, Цецо Сладоледа и Хасан Келнера. Така че с това донякъде отговарям за оптимизма ми, с който съм обладан, към предстоящото управление, а и смятам, че щом такива хора намериха място в НС, то спокойно тази институция може да бъде закрита в България.Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
Huku написа:Незнам защо, но в шоуто на Слави само подиграват Бойко и гледат да го злепоставят, незнам защо. Три пъти го гледам и трите пъти самого плюят и злепоставят. Това според мен не е правилноВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Да бе,наистина.Ами значи това си е нашенски специалитет и нещата се повтарят.Дано резултатите са други.Верно,че Бойко беше казал,че на политика се е учил от царя.Дано не е бил добър ученик,че се видя докъде я докара царя.
Коментар
-
style34 написа:Това, че не пада по гръб лошо ли е? Или трябва да е като Станишев - да пада както му каже Доган? А и да записваме и да не записваме обещанията - какво? Ако не ги изпълни какво ще направим? Та ние сме такъв добър и послушен народ...
Коментар
-
коцев написа:По въпроса с парашутистите мога да не се съглася.Бойко направи партията преди 4 години и за тия години мисля ,че е успял да види с какви хора се обкръжава .
Коментар
-
ilkor написа:style34 написа:Това, че не пада по гръб лошо ли е? Или трябва да е като Станишев - да пада както му каже Доган? А и да записваме и да не записваме обещанията - какво? Ако не ги изпълни какво ще направим? Та ние сме такъв добър и послушен народ...
Коментар
-
Huku написа:Незнам защо, но в шоуто на Слави само подиграват Бойко и гледат да го злепоставят, незнам защо. Три пъти го гледам и трите пъти самого плюят и злепоставят. Това според мен не е правилноФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Huku написа:Незнам защо, но в шоуто на Слави само подиграват Бойко и гледат да го злепоставят, незнам защо. Три пъти го гледам и трите пъти самого плюят и злепоставят. Това според мен не е правилно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар