Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Immortal написа:
    nedialk00 написа:
    хахахахахаха, честно ти казвам, смея се със глас на безпомощността ти :D :D покажи ми неправилният ми български, ако може, ако искаш мога да се изразя на английски или испански, ама няма да ме разбереш :D пък и това е форум, ако си мислиш, че не спазвам някои граматични правила от незнание, си в жестока заблуда колежке и изобщо несъм гузен, то е факт че неспазвам, пак казвам някои правила и сам си го признавам, просто защото възприемам форума като неофициална форма на общуване пс: покажи ми кое точно не си разбрала от написаното от мен, че ме караш да се изразя на български
    Не че нещо, но правиш ПРЕКАЛЕНО много грешки, за човек с претенции.Бъди сигурен, че и английския, и испанския на колежката са много по-добри от твоите. За моите не споря Опитвай се поне да разделяш мисълта си на изречения, щото и на мен ми е малко трудно да ти хвана нишката.А по темата - ако си мислиш, че Бойко е нещо различно от продължаващия над 20 години план на БКП и ДС да владеят България, значи нямаш поглед над нещата и мислиш повърхностно.
    Имам чувството че си доста напред със материала,знаеш много неща от кухнята на политиката.Няма ли да ги споделиш със нас или и ти като мен и много други знаеш само едни тайни дето витаят из киберпространството.Такива като теб много ги има"Абе ти знаеш ли аз какви неща знам,свят ще ти се завие ако взема да ти разказвам"Айде няма нужда знаем ги тези неща,нещо ново кажи.Не стига че си безсмъртен ами и всичко знаеш.

    Коментар


      Естествено - безсмъртните знаем всичко Точно щото сме безсмъртни Не е съдено на смъртните да знаят това, дето ние го знаем Трябва да достигнат до Истината сами.

      Коментар


        Immortal написа:
        Естествено - безсмъртните знаем всичко Точно щото сме безсмъртни Не е съдено на смъртните да знаят това, дето ние го знаем Трябва да достигнат до Истината сами.
        Аааа ок, понял,прости на мен смъртния за неуместните въпроси.

        Коментар


          Както се казва:в един цирк играем и номерата си ги знаем
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

          Коментар


            Автора на темата в качеството си на потребител ме помоли в качеството ми на модератор да заключа същата, тъй като счита същата за отдавна изчерпана и решена.
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

            Коментар

            Working...
            X