Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

С какво печеленето от ББ на следващите избори ще попречи един ден твоите евентуални деца да са с половин клас циганчета?! Нещо ще ги отстреля ли, що ли?

Коментар

Знаем я Ленчето бе, не е неизвестна. Знаем за нея повече от ДАНС

Коментар

ще се заработи в посоката по проблема с циганите в най-скоро време, повярвай ми, а личните ми наблюдения показват спад на бума с който се развъждаха, пък и доста от наборите ми вече имат деца, да вярно те са от тези който все си бяха калпазани, ама те и такива си остават бачкат си и така, важното е че имат деца ще се оправят нещата, ако борисов спечели, другото което е има много мерки който да се приложат, и мога да ви пиша още доста, но по-късно, че сега ме зове конспекта по международни спорове и конфликти, хайде за сега

Коментар

Ееееее, щом ще се заработи по проблема с циганите, значи всичко е наред. Ух, отдъхнах си! Па ние се притеснявахме досега, то който и да питаш абе, работите ли по проблема с циганите, ти казва, абе, досега не, ама сега като заработим и ще видиш!Много запалянковски мислиш според мен. Малко по женски. "що така?" - "щото така!". Аргументи дай.

Коментар

nedialk00: Това е моето мнение и никого не ангажирам с него. Моят личен живот си е мой личен живот и нямам намерение да го разгласям публично, каквото съм искала - казала съм го. Който искал - намерил ме във фейсбук. Който аз искам да добавя - добавила съм го. Толкоз. Мисля, че е хубаво човек да има мнение и още по-добре - да може да го защитава. Аз моето мога да го защитя. А ти твоето? За останалото ти изказване ще си замълча, щото не разбирам какво искаш да кажеш и коя страна вземаш - ние едно време слагахме точки и пишехме новото изречение с главна буква....
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ха-ха-ха, точно това очаквах :D :D да ме нападнеш, че не спазвам някои граматични правила, е от сега нататък обещавам да го правя, мога абсолютно всичко да си защитя с факти, но ти с какво ще защитиш незнам, както и да е, аз спирам да пиша тук, тъй като е пълно с баш разбирачи, пък и се по големи от мен, е ако бехте толкова велики, мисля че, нетрябваше да сме на това дередже а ???

Коментар

лс1, мога много работи да ти обясня, но червенушката ти природа едва ли ще ги разбере, хайде със здраве

Коментар

еле, да много добре си ме разбрала, не взимам която и да било страна, изразявам мнение, това не е заемане на страна, а начин на мислене

Коментар

Гузен негонен бяга - не те нападам, но като не мога да разбера какво искаш да кажеш... да гадая и после да стане мазало ли? Изкажи се на правилен български език и ще взема дума по изказването ти, ако има какво да кажа.

Коментар

хахахахахаха, честно ти казвам, смея се със глас на безпомощността ти :D :D покажи ми неправилният ми български, ако може, ако искаш мога да се изразя на английски или испански, ама няма да ме разбереш :D пък и това е форум, ако си мислиш, че не спазвам някои граматични правила от незнание, си в жестока заблуда колежке и изобщо несъм гузен, то е факт че неспазвам, пак казвам някои правила и сам си го признавам, просто защото възприемам форума като неофициална форма на общуване пс: покажи ми кое точно не си разбрала от написаното от мен, че ме караш да се изразя на български

Коментар

nedialk00 написа:
                        хахахахахаха, честно ти казвам, смея се със глас на безпомощността ти :D :D покажи ми неправилният ми български, ако може, ако искаш мога да се изразя на английски или испански, ама няма да ме разбереш :D пък и това е форум, ако си мислиш, че не спазвам някои граматични правила от незнание, си в жестока заблуда колежке и изобщо несъм гузен, то е факт че неспазвам, пак казвам някои правила и сам си го признавам, просто защото възприемам форума като неофициална форма на общуване пс: покажи ми кое точно не си разбрала от написаното от мен, че ме караш да се изразя на български
                        Не че нещо, но правиш ПРЕКАЛЕНО много грешки, за човек с претенции.Бъди сигурен, че и английския, и испанския на колежката са много по-добри от твоите. За моите не споря Опитвай се поне да разделяш мисълта си на изречения, щото и на мен ми е малко трудно да ти хвана нишката.А по темата - ако си мислиш, че Бойко е нещо различно от продължаващия над 20 години план на БКП и ДС да владеят България, значи нямаш поглед над нещата и мислиш повърхностно.

Коментар

nedialk00 написа:
                          за 1-2 години дето ей така ходя да го видя какво прави, мога да ремонтирам перални, бойлери, печки, прахосмукачки и т.н, е на нашите им направих парно вкъщи напълно сам, квото мога ремонтирам си сам колата - стига да има подходящи инстументи, то не че е кой знае какво, ама 95% от мойте набори едни яйца немогат да изпържат
                          Ето тук е истината! Когато човек има желание може много. Много са такина като теб - останали тук да се борят и просперират.Философите, които бягат зад граница, тук само хленчат и се оплакват, а като отидат в чужбина живеят на ръба на отцеляването. Говорим за хората без квалификация, познания по език и т.н. Тези с образование и език нямат проблеми нито тук, нито в чужбина и естествено трудът им е по-добре платен навън. Другите отиват да чистят къщи, да сменят памперси на стари хора или да носят цимент и тухли, за някакви 1000-1500 Евро. Отделно, че повечето ги наемат нелегално и ред други незаконни работи. Темата е мнооого дълбока! Човек, справящ се тук се справя в пъти по-добре и навън, а като не може да се справи тук, счупва от мързел и на Луната да отида и там ще е същата стока.
                          Няма начин да няма начин!

Коментар

Както казваме ние които сме на пределна възраст: за криво колело прав път няма .
                            Фиат Панда 1.2 2006година
                            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Immortal написа:
                              nedialk00 написа:
                              Не че нещо, но правиш ПРЕКАЛЕНО много грешки, за човек с претенции.Бъди сигурен, че и английския, и испанския на колежката са много по-добри от твоите. За моите не споря Опитвай се поне да разделяш мисълта си на изречения, щото и на мен ми е малко трудно да ти хвана нишката.А по темата - ако си мислиш, че Бойко е нещо различно от продължаващия над 20 години план на БКП и ДС да владеят България, значи нямаш поглед над нещата и мислиш повърхностно.
                              ако има нещо повече от деле супериор, и кембридж окей напротив доста добър поглед имам, а проблема е там, че вашето поколение мисли повърхностно и остави бившата номеклатура да прави каквото си иска а за грешките мога да си ги поправя, и без да ми ги отбелязвате знам кое как е :P форума е неофициална форма на общуване и всеки може да пише даже и на диалекти ако иска; така аз спирам да пиша повече в този раздел, оставям ви да си "дерибействате" :D и не се засягайте, хубава вечер на всички

Коментар

nedialk00: Нали знаеш, че на кривата ракета, космосът й пречи. Ти сам каза какво е твоето поколение, трябва ли и ние да правим заключение за теб на база твоето заключение за твоето поколение? Между другото, аз обвинявам за сегашните си неуспехи Ева, щото заради нея ги изгонили от рая. Много лесно и далновидно - сега мога да се излегна на дивана, спокойна, че вината е на някое друго поколение, и да пръцна геройски лесно нали? Ужас колко повърхностна била Ева, че и Адам...

Коментар

Working...
                                X