nikolovvd написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
-
"България ще помага с пари на закъсалите от финансовата криза държави в Еврозоната, но само ако правителствата им направят пенсиите и заплатите там по-малки от българските. Това заяви премиерът Бойко Борисов минути след пристигането си в Берлин на работно посещение."Което значи че според ББ в момента заплатите и пенсиите в България са достатъчни на хората. Има разлика от ’искаме да ги вдигнем ама няма пари’.
Коментар
-
dudulia написа:... Кажи ми по времето на Боко вдигнала ли се е заплатата толкова много? какво ще кажеш за намаляването на заплатите в държавният сектор с 15% преди година? Какво ще кажеш за цените? Какво ще кажеш за дребният и среден бизнес? Сега ми е интересно какво ще направят с мораториума върху проучването на шистов газ.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:dudulia написа:... Кажи ми по времето на Боко вдигнала ли се е заплатата толкова много? какво ще кажеш за намаляването на заплатите в държавният сектор с 15% преди година? Какво ще кажеш за цените? Какво ще кажеш за дребният и среден бизнес? Сега ми е интересно какво ще направят с мораториума върху проучването на шистов газ.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
ls1 написа:"България ще помага с пари на закъсалите от финансовата криза държави в Еврозоната, но само ако правителствата им направят пенсиите и заплатите там по-малки от българските. Това заяви премиерът Бойко Борисов минути след пристигането си в Берлин на работно посещение."
Коментар
-
sok1 написа:dudulia написа:... Кажи ми по времето на Боко вдигнала ли се е заплатата толкова много? какво ще кажеш за намаляването на заплатите в държавният сектор с 15% преди година? Какво ще кажеш за цените? Какво ще кажеш за дребният и среден бизнес? Сега ми е интересно какво ще направят с мораториума върху проучването на шистов газ.
Коментар
-
Безспорен факт е, че след всяко правителство на БСП в страната става страшно.А това, че в България криза няма и не може да има, го каза СерГЕЙ Станишев. И си харчеше милиардите "излишък" като за последно, докато "късия виц" Николайчо - министър от НДСВ в правителството на БСП с мандата на ДПС, му разправяше, че ако продължават така да харчат ще оставят държавата на хляб и вода!Дано повечето от вас, които са между 25 и 35 години никога да не разберат какво е това ХИПЕР ИНФЛАЦИЯ и в това време да гледат бебе!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
dudulia написа:sok1 написа:dudulia написа:... Кажи ми по времето на Боко вдигнала ли се е заплатата толкова много? какво ще кажеш за намаляването на заплатите в държавният сектор с 15% преди година? Какво ще кажеш за цените? Какво ще кажеш за дребният и среден бизнес? Сега ми е интересно какво ще направят с мораториума върху проучването на шистов газ.
Коментар
-
Ще съм ти благодарен ако не се асоциираш с "цял Бургас", това че с твоите приятели сте му поклонници нищо не значи! А ако е рекъл Господ и г-н Костов спечели... Америка те очаква с отворени обятия.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Нека спора да не се изражда в остри нападки. Това е форум и всеки има право на мнение.Приемам всяко друго различно от моето ,но си държа и на моето Костов обрече четирите блока на Козлудуй на затваряне.Костов съсипа авиокомпания Балкан и я даде без пари.Костов продаде Кремиковци за 1 долар.Костов хариза Нефтохим на братята.Костов направи почвата а и май той продаде енергодружествата на чужди държави.Абе с една дума за мен си излезе голям мошеник.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар