Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikolovvd написа:
    Факт е, че 20 години стискахме зъби и търпяхме в името на бъдещето на България. Младостта ни мина в очакване да ни "оправят".След като окрадаха държавата (1990 година се продаваха трактори по 3 лв. и комбйни за 5 лв.), след това обраха банките и накрай Костов махна 3 нули от банкнотите през 1997 г. и ни прибра спестяванията. Накрая дойде един пожарникар, който действа по по-различен начин и започнаха да му викат крадец.Това ми прилича на един виц:В Сливен имало един българин и всички му казвали - Бай Иван циганина!
    Напълно съм съгласен с теб колега. Когато Костов дойде на власт през 1997 година месечната заплата на хората беше 3-5$. В края на мандата му беше 250 $. Пак по негово време паднаха визите за ЕС и можехме да се придвижваме свободно. По негово време поехме пътя към Европа и НАТО. Кажи ми по времето на Боко вдигнала ли се е заплатата толкова много? какво ще кажеш за намаляването на заплатите в държавният сектор с 15% преди година? Какво ще кажеш за цените? Какво ще кажеш за дребният и среден бизнес? Сега ми е интересно какво ще направят с мораториума върху проучването на шистов газ.
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Е добре де ,като сме били цвете по негово време ,защо не го избрахме пак след царя , след Станишев ами никой не ще и да чуе за Костов.
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Несериозен въпрос, г-н.Коцев

Коментар

"България ще помага с пари на закъсалите от финансовата криза държави в Еврозоната, но само ако правителствата им направят пенсиите и заплатите там по-малки от българските. Това заяви премиерът Бойко Борисов минути след пристигането си в Берлин на работно посещение."Което значи че според ББ в момента заплатите и пенсиите в България са достатъчни на хората. Има разлика от ’искаме да ги вдигнем ама няма пари’.

Коментар

Закъсалите от финансовата криза държави в Еврозана, ако намалят пенсиите и заплатите до нивото на нашите, ТОЧНО от Бойко ще искат помощ :DТоя е ебааааааааааааааати лумпена!!!Понякога се чудя на луд ли се прави или на луд ризата носи?!

Коментар

dudulia написа:
              ... Кажи ми по времето на Боко вдигнала ли се е заплатата толкова много? какво ще кажеш за намаляването на заплатите в държавният сектор с 15% преди година? Какво ще кажеш за цените? Какво ще кажеш за дребният и среден бизнес? Сега ми е интересно какво ще направят с мораториума върху проучването на шистов газ.
              А по времето на Костов имаше ли световна финансова криза? Или всички го забравяте този факт?
              Stop giving directions, just say "Follow me."
              Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
              Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

sok1 написа:
                dudulia написа:
                ... Кажи ми по времето на Боко вдигнала ли се е заплатата толкова много? какво ще кажеш за намаляването на заплатите в държавният сектор с 15% преди година? Какво ще кажеш за цените? Какво ще кажеш за дребният и среден бизнес? Сега ми е интересно какво ще направят с мораториума върху проучването на шистов газ.
                А по времето на Костов имаше ли световна финансова криза? Или всички го забравяте този факт?
                1.Според финансовият министър г-н Дянков, нас световната финасова криза нямаше да ни засегне. След това се изказа ,че през април 2010г излизаме от финансовата криза. Оправдание за слабите икономически резултати и мизерстването на хората ли търсим в кризата? Точно по времето на тази криза Германия цъфти. Имам преки наблюдения върху живота в САЩ и мога да твърдя,че хората там живеят не по-зле, от преди кризата. Единствено бензина е малко по-скъп.Смея да твърдя,че масата от българският народ живее в момента по-зле,отколкото преди. За мен фактите са това,а който иска може да се кланя на "господ" Боко и да го защитава.
                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Няма начин да е казал, че кризата няма да ни засегне - дай точен цитат!Що се отнася до излизането от кризата, обективно погледнато от 2010та имаме ръст на БВП и износа, безработицата както винаги изостава.
                  Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

ls1 написа:
                    "България ще помага с пари на закъсалите от финансовата криза държави в Еврозоната, но само ако правителствата им направят пенсиите и заплатите там по-малки от българските. Това заяви премиерът Бойко Борисов минути след пристигането си в Берлин на работно посещение."
                    Интересно. А цените там дали да ги направят и тях по-ниски от българските, или да ги оставят каквито са в момента, според нашия премиер?!?

Коментар

sok1 написа:
                      dudulia написа:
                      По времето на Костов, т.е. точно преди него, имаше Трета национална катастрофа, натресена ни от "компетентното" управление на БСП, начело с Виденов.Това беше по-зле от каквато и да е в момента световна криза.За по-младите да припомня - галопираща инфлация, излизаш сутринта - една закуска е 100 лв. На другата сутрин е 500 лв. Взимаш заплата - 10.000 лв, с които след 10 дни не можеш да си купиш дори 2 хляба и две млека... Доларът стигна невиждани нива от по 3000 лв за долар. BTW: Това очаква Гърция, ако излезе от Еврозоната.

Коментар

Безспорен факт е, че след всяко правителство на БСП в страната става страшно.А това, че в България криза няма и не може да има, го каза СерГЕЙ Станишев. И си харчеше милиардите "излишък" като за последно, докато "късия виц" Николайчо - министър от НДСВ в правителството на БСП с мандата на ДПС, му разправяше, че ако продължават така да харчат ще оставят държавата на хляб и вода!Дано повечето от вас, които са между 25 и 35 години никога да не разберат какво е това ХИПЕР ИНФЛАЦИЯ и в това време да гледат бебе!
                        Няма начин да няма начин!

Коментар

dudulia написа:
                          sok1 написа:
                          dudulia написа:
                          1.Според финансовият министър г-н Дянков, нас световната финасова криза нямаше да ни засегне. След това се изказа ,че през април 2010г излизаме от финансовата криза. Оправдание за слабите икономически резултати и мизерстването на хората ли търсим в кризата? Точно по времето на тази криза Германия цъфти. Имам преки наблюдения върху живота в САЩ и мога да твърдя,че хората там живеят не по-зле, от преди кризата. Единствено бензина е малко по-скъп.Смея да твърдя,че масата от българският народ живее в момента по-зле,отколкото преди. За мен фактите са това,а който иска може да се кланя на "господ" Боко и да го защитава.
                          Що не стоя там ами се върна пак тук,или любов към Бг.Искате или не Бат Бойко пак ще спечели.Почти целия Бургас е зад него,включително аз и мноооого от моите познати.Ако командира спечели или мръсните комунисти ще се махна от тук,защото нищо хубаво няма да чака България.И колегата Коцев е много прав,защо след като за повечето от вас Костов мангала е успешен не го избрахме пак,защо СерГей и той не спечели?Лично аз не чух Бойко да казва че всичко ще е наред след 800 дни.Но чух друг да казва"Аз съм инструмента на властта,аз разпределям порциите"Ако не бяха във съюз със ДПС бих гласувал за тях,ама със тях няма как да стане.

Коментар

Ще съм ти благодарен ако не се асоциираш с "цял Бургас", това че с твоите приятели сте му поклонници нищо не значи! А ако е рекъл Господ и г-н Костов спечели... Америка те очаква с отворени обятия.
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Ок.без теб,ама на тези избори Николов ги размаза,нали?Не можеш да отречеш че Бургас е станал един много по красив град.

Коментар

Нека спора да не се изражда в остри нападки. Това е форум и всеки има право на мнение.Приемам всяко друго различно от моето ,но си държа и на моето Костов обрече четирите блока на Козлудуй на затваряне.Костов съсипа авиокомпания Балкан и я даде без пари.Костов продаде Кремиковци за 1 долар.Костов хариза Нефтохим на братята.Костов направи почвата а и май той продаде енергодружествата на чужди държави.Абе с една дума за мен си излезе голям мошеник.
                                Фиат Панда 1.2 2006година
                                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                                X