Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А ,сега си спомних ,че май беше оня министър председател когото таксиджиите го бяха се свалили от власт, та набързо скалъпи че майката сама си е удушила детето и отишла спокойно та го изхвърлила в езерото без никой да я види . Нещо като далавер-гиби.
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
      А ,сега си спомних ,че май беше оня министър председател когото таксиджиите го бяха се свалили от власт, та набързо скалъпи че майката сама си е удушила детето и отишла спокойно та го изхвърлила в езерото без никой да я види . Нещо като далавер-гиби.
      Глупости,че той беше най-честния министър-председател досега.Ехххх къде си командире да ни поведеш към светли бъднини,че Б.Б вече се е оакал.

Коментар

коцев написа:
        Кой беше тоя Командира, че последните десетина години нещо го няма в класациите.
        Няма го, защото хората продължават да вярват в чудеса и месии. Ситуацията е като в следния виц, само дето се повтаря през 4 години с нов Дядо Коледа, а народа така и не се уморява да прави френска любов :D По Коледа човек върви по улицата отчаян и по едно време гледа пред себе си благ старец, с брада, в червено палто и с чувал на гърба. - Ти Дядо Коледа ли си? - Да, човече защо си така угрижен? - С жена си се скарах, детето е в затвора, нямам пари, уволниха ме..... - Стига, стига! Коледа е, ще ти изпълня 3 желания. - Добре! Първо искам къща с басейн, с гараж и градина. Старецът плясва с ръце: - Готово! Второ? - Искам пари, ама много пари! Старецът отново плясва с ръце: - Имаш на сметка в банка, имоти и ценни книжа 100 милиона. - Супер! А сега, искам за трето и последно, като се прибера в къщи, там да ме чакат Миа, Тили и Сладурчето! Старецът пак плясва с ръце: - Готово! Всичко е изпълнено. Но сега искам и ти на мене да изпълниш едно малко желание. - Е,кажи Дядо Коледа ! - Искам да ми направиш една свирка! - Ами ти направи толкова много за мене, става. Потил се нашия, с много мъки направил свирката. Доволен, старецът го попитал: - Момче, на колко си години? - 35. - Е, и все още вярваш в Дядо Коледа??? Нямам претенции да разбирам от политика, но още през 2001, когато спечели царя, си казах "А бе тия хора акъл имат ли? Как можаха да гласуват за тоя с това идиотско обещание!?" и имах тягостното усещане, че това е края на надеждите за България. На следващите избори просто не ми се вЕрваше и разбрах, че предчувствието ми е било правилно. Да я закриват тая държава, ’а са не мъчим повече.
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

коцев написа:
          Кой беше тоя Командира, че последните десетина години нещо го няма в класациите.
          Другарю Коцев, язък ви за годините само...
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Сакъм,нищо лошо не съм казал а просто самата истина. Просто кажи ми кои избори спечели Костов за последните десет години и с какъв резултат. Това само написах . :D

Коментар

коцев написа:
              Сакъм,нищо лошо не съм казал а просто самата истина. Просто кажи ми кои избори спечели Костов за последните десет години и с какъв резултат. Това само написах . :D
              Няма как да ти каже,никой вече не помни кога беше това.Май преди Христа беше.

Коментар

Всичките му грехове бих простил а те са хиляди . Обаче най-големия грях дето разби на части СДС никога няма да му простя.Като падна от власт две години мълча като риба и върши подмолни неща ,с които сложи въжето на врата на СДС. Е , за това му пъклено дело вече е бита карта и никой го не бръсне за нищо.Мартин Димитров и той тръгна по неговите стъпки и затъна яко в калта .Това е самата действителност колкото и тъжна да е тя и за мен.

Коментар

коцев написа:
                  Заради такива закостенели мозъци като вас, затъваме все повече в блатото.п.с. до колегата @nai7 понеже е такъв пристрастен поклонник на Б.Борисов и неговото управление, защо бленуваш да напуснеш страната (ако не ме лъже паметта)?
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Е ,колега ти изкара цяла България че са закостели мозъци. :D Айде аз да ,ама пък 7 000 000 ...

Коментар

batproho написа:
                      коцев написа:
                      Заради такива закостенели мозъци като вас, затъваме все повече в блатото.п.с. до колегата @nai7 понеже е такъв пристрастен поклонник на Б.Борисов и неговото управление, защо бленуваш да напуснеш страната (ако не ме лъже паметта)?
                      Аз не бленувам от сега градски,аз от много време искам да се махна от тук.Аз съм свикнал със малко,винаги съм си бил беден и ще си остана най-вероятно като такъв.Просто искам да видя там как е,замина ли със семейството си пак тук ще се върна след време.

Коментар

В интерес на истината това че сините са бита карта им дава възможност в момента да говорят истината и да дават разумни анализи и предложения. Имам предвид тези насочени към бизнеса, средната класа и АЕЦ Белене. Всъщност ако съдим само по говоренето в момента аз най-силно се идентифицирам със СДС. Разбира се, грам власт да имаха говоренето щеше да е съвсем друго, но...това е друга тема.

Коментар

Интелигенция в България - 10%Гласували на предните избори - 2.000.000Гласували за Костов - 200.000Сметката излиза.И Коцев, в България и магаре да сложиш в правилната бюлетина, и то ще стане я кмет, я депутат. Примери - много... например в Ямбол... Кметя с две присъди, ама пак го избраха - щото е от "правилната" партия.Медиите в България могат да изкарат от мухата - слон и обратно. А медиите ги знаем на кого са...Нищо не знаете за Костов. Нищо!

Коментар

Immortal написа:
                            Интелигенция в България - 10%Гласували на предните избори - 2.000.000Гласували за Костов - 200.000Сметката излиза.И Коцев, в България и магаре да сложиш в правилната бюлетина, и то ще стане я кмет, я депутат. Примери - много... например в Ямбол... Кметя с две присъди, ама пак го избраха - щото е от "правилната" партия.Медиите в България могат да изкарат от мухата - слон и обратно. А медиите ги знаем на кого са...Нищо не знаете за Костов. Нищо!
                            Ти си човека от кухнята на командира,я ни светни или това е държавна тайна.

Коментар

Ми щом всички от неговото окръжение го напуснаха омерзани от него ,какво може да се очаква от него освен само далавери .Защо избягаха Стоянов,Надежда, Софиянски ,Бакърджиев,Бонев и още една сурия набедени демократи ???? Защото само Ваньо Костов е прав

Коментар

Факт е, че 20 години стискахме зъби и търпяхме в името на бъдещето на България. Младостта ни мина в очакване да ни "оправят".След като окрадаха държавата (1990 година се продаваха трактори по 3 лв. и комбйни за 5 лв.), след това обраха банките и накрай Костов махна 3 нули от банкнотите през 1997 г. и ни прибра спестяванията. Накрая дойде един пожарникар, който действа по по-различен начин и започнаха да му викат крадец.Това ми прилича на един виц:В Сливен имало един българин и всички му казвали - Бай Иван циганина!
                                Няма начин да няма начин!

Коментар

Working...
                                X