А ,сега си спомних ,че май беше оня министър председател когото таксиджиите го бяха се свалили от власт, та набързо скалъпи че майката сама си е удушила детето и отишла спокойно та го изхвърлила в езерото без никой да я види . Нещо като далавер-гиби.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
коцев написа:А ,сега си спомних ,че май беше оня министър председател когото таксиджиите го бяха се свалили от власт, та набързо скалъпи че майката сама си е удушила детето и отишла спокойно та го изхвърлила в езерото без никой да я види . Нещо като далавер-гиби.
Коментар
-
коцев написа:Кой беше тоя Командира, че последните десетина години нещо го няма в класациите.
Коментар
-
коцев написа:Кой беше тоя Командира, че последните десетина години нещо го няма в класациите.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Всичките му грехове бих простил а те са хиляди . Обаче най-големия грях дето разби на части СДС никога няма да му простя.Като падна от власт две години мълча като риба и върши подмолни неща ,с които сложи въжето на врата на СДС. Е , за това му пъклено дело вече е бита карта и никой го не бръсне за нищо.Мартин Димитров и той тръгна по неговите стъпки и затъна яко в калта .Това е самата действителност колкото и тъжна да е тя и за мен.
Коментар
-
коцев написа:Сакъм,нищо лошо не съм казал а просто самата истина. Просто кажи ми кои избори спечели Костов за последните десет години и с какъв резултат. Това само написах . :DAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:коцев написа:Сакъм,нищо лошо не съм казал а просто самата истина. Просто кажи ми кои избори спечели Костов за последните десет години и с какъв резултат. Това само написах . :D
Коментар
-
В интерес на истината това че сините са бита карта им дава възможност в момента да говорят истината и да дават разумни анализи и предложения. Имам предвид тези насочени към бизнеса, средната класа и АЕЦ Белене. Всъщност ако съдим само по говоренето в момента аз най-силно се идентифицирам със СДС. Разбира се, грам власт да имаха говоренето щеше да е съвсем друго, но...това е друга тема.
Коментар
-
Интелигенция в България - 10%Гласували на предните избори - 2.000.000Гласували за Костов - 200.000Сметката излиза.И Коцев, в България и магаре да сложиш в правилната бюлетина, и то ще стане я кмет, я депутат. Примери - много... например в Ямбол... Кметя с две присъди, ама пак го избраха - щото е от "правилната" партия.Медиите в България могат да изкарат от мухата - слон и обратно. А медиите ги знаем на кого са...Нищо не знаете за Костов. Нищо!
Коментар
-
Immortal написа:Интелигенция в България - 10%Гласували на предните избори - 2.000.000Гласували за Костов - 200.000Сметката излиза.И Коцев, в България и магаре да сложиш в правилната бюлетина, и то ще стане я кмет, я депутат. Примери - много... например в Ямбол... Кметя с две присъди, ама пак го избраха - щото е от "правилната" партия.Медиите в България могат да изкарат от мухата - слон и обратно. А медиите ги знаем на кого са...Нищо не знаете за Костов. Нищо!
Коментар
-
Факт е, че 20 години стискахме зъби и търпяхме в името на бъдещето на България. Младостта ни мина в очакване да ни "оправят".След като окрадаха държавата (1990 година се продаваха трактори по 3 лв. и комбйни за 5 лв.), след това обраха банките и накрай Костов махна 3 нули от банкнотите през 1997 г. и ни прибра спестяванията. Накрая дойде един пожарникар, който действа по по-различен начин и започнаха да му викат крадец.Това ми прилича на един виц:В Сливен имало един българин и всички му казвали - Бай Иван циганина!Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар