Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бе има военни и военни...Пример - брат ми е музикант в държавния ансамбъл за народни песни и танци в Сливен. Заплата - 380 лв. Привилегии - никакви, даже и за държавен служител не го броят. Труд - 3-та категория.Мой приятел е музикант във военния духов оркестър в Сливен. Заплата - над 800 лв. Труд - 1-ва категория. Привилегии - като на всеки военен - квартирни, дрехи, 20 пенсии при пенсиониране, ранно пенсиониране...А работата и образованието - едни и същи.Не асоциирайте военните само с тези, дето ходят по мисии с риск за живота в размирни държави. На тях - поклон!Мой близък също е военен. Работата му е да дава 48-часови дежурства пред едни монитори (разбира се, с часове пред мониторите и часове почивка на легло). Само ги гледа, и ако има нещо нередно - се обажда по телефона. След това - 8 дни почивка в къщи. А сметнете колко работи тоз човек на месец. Военен. С всички привилегии.За връзките и рушветите, които му бяха необходими да започне работа там няма да споменавам, предполагам, че се досещате.

Коментар

Венко,не става въпрос за мен и теб,става въпрос за тъпата система,за мен тия 20 заплати не трябва да се дават на всички и е време да се помисли върху това,но веднага ревнаха.За това става дума,не може на мен да ми казват,че ще работя до 65 год,а пък полицията и военните да не ги барат.Първо от тях да почнат-това ми е идеята.

Коментар

Да се оплача и аз... Знаете ли, че мед. сестрите ги водят 3 категория, и се пенсионират на 60+?Представете си една такава сестра да ви търси вената с 2 чифта очила и треперещи ръце? А и на всичкото отгоре да взема 350 лева заплата!!!Това за мен е тероризъм!
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Един мой познат полицай, (и Венко го познава), преди време реши, че службата в Полицията му идва тежка. Реши, че ще си вади парите в частния сектор. Издържа около година, след което пусна всякакви връзки, за да успее да влезе пак в полицията. Тогава разправяше "бе държавната работа си е държавна работа"... Тежко му се видя да работи за частник... И аз искам да работя в полицията. Ама нямам нито необходимите връзки, нито пари за рушвети. Иначе не бих се поколебал да се намъкна и аз там. Колкото и да ми разправяте, че е тежко Искам и на мен да ми тежи така...

Коментар

Прочетете го подробно,независимо че е дългичко,интересно е:ЗАЩО НЕ СТАВАМЕ.... 01-12-11 09:23ч

Коментар

Вече сме ясни на целия свят. Темата съвсем се обезсмисли.
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Нали знаеш, че това е художествена измислица? Някой да не го вземе насериозно.
                Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Докато не дадеш линк към страница на бнр с тва интервю аз не му вярвам че го има. Щото едно подобно се търкаляше на Саркози, май на предишния премиер на Гърция също.

Коментар

Това интервю си е измишльотина. Никой европейски политик, още повече премиер, няма да каже гласно тези неща, дори и да ги мисли.
                    преди - TIPO
                    сега - VOLVO XC60

Коментар

В крайна сметка въпроса който трябва да си зададем, се свежда до това верно ли е което е написано или не е верно.Останалото са подробности.Лично аз не виждам какво би могло да се оспорва от написаното.Неприятно е,боли ни,но е факт.

Коментар

Ааааа, не така, моля...

Коментар

аз искам да кажа за осигуровките на държавните служители... голям популизъм....преди години като решиха да не плащаме осигуровки - намалиха ни заплатите...сега - щели да си плащаме - добре - вдигнете пак заплатите - аз съм съгласен! щото като ми се наложи да излеза в болнични заради децата примерно - ще ми е по- висока базата и ще взема повече болнични - и ефекта от това е почти никакъв за държавата....
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

В това интервю има колкото верни неща, толкова и неверни.Естествено, че не е истинско, а е писано от българин.Въпреки всичко, считам, че като цяло добре описва нашата реалност.

Коментар

Не асоциирайте военните само с тези, дето ходят по мисии с риск за живота в размирни държави. На тях - поклон!
                              Никакъв поклон на тях защото отиват по желание и за много пари .Държавата няма никаква полза от тях а само харчим огромни средства по тях.Границата ни ли защитават или какво в Авганистан,Ирак ? Защитават си големите заплати и привилегии.
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

M5kov написа:
                                Да се оплача и аз... Знаете ли, че мед. сестрите ги водят 3 категория, и се пенсионират на 60+?Представете си една такава сестра да ви търси вената с 2 чифта очила и треперещи ръце? А и на всичкото отгоре да взема 350 лева заплата!!!Това за мен е тероризъм!
                                Тук много хора обичат да приказват през вратА си! Колега, майка ми е мед. сестра вече 38 години и то в реанимация. Да е жива и здрава жената, е на 59 години и вЕрвай ми не търси вените на пациентите с няколко чифта очила, и заплатата и не е 350 лв., а 800+ взависимост от нощните смени. Айде да не приказваме за неща, които сме чули на улицата.
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                                X