Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата Г

dikanio написа:
    Румен_Хинчев написа:
    А българката чете ли ?
    Историята въобще не вълнува българката. На нея и дай да кисне в мола, после да отиде на козметик и накрая ако може да я пратят на спа без мъжа и - друго не и трябва. Не я интересува нито Бойко, нито разни графики, нито руското влияние :D
    Е да, ама гласува за Бойко, щото е мачо, симпатяга... ахаа, ко знаете вий... само той може да я оправи...българката.

Коментар

Re: Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата Г

Румен_Хинчев написа:
      П.П. Стига с тези журналистически клишета , Хаджов ! оставам с впечатление , че си умен човек и не ти прилича да се изразяваш така !
      Аз не ползвам никога журналистически клишета,а изказвам лично мои мисли и мнения.Ако не си съгласен с тях е редно да кажеш защо и да приложиш някакви аргументи.Това да кажеш че не ми прилича е смешно и неубедително.Или не ми приличе само заради това ,че изказното от мен не отговаря на твоето.

Коментар

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Мдааааа....все някой и е виновен на нашата мила Родина !Хайде със здраве на всички !
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Kuku написа:
          По-точно доказаха, че не искат Аз до голяма степен съм на мнение, че някой, някъде просто не иска и не позволява да има силни държави на балканите..... но това си е мое.... разсъждение
          Не само на Балканите а и наоколо...
          petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

Коментар

Ре: Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата Г

Immortal написа:
              dikanio написа:
              Румен_Хинчев написа:
              А българката чете ли ?
              Историята въобще не вълнува българката. На нея и дай да кисне в мола, после да отиде на козметик и накрая ако може да я пратят на спа без мъжа и - друго не и трябва. Не я интересува нито Бойко, нито разни графики, нито руското влияние :D
              Е да, ама гласува за Бойко, щото е мачо, симпатяга... ахаа, ко знаете вий... само той може да я оправи...българката.
              Много точно половинките ни са за *як* мъж...и гласуват по този начин...във всяка държава ...наоколо...моята не е ...сигурен съм...

Коментар

Е кой някой??? Някой ли накара да излезнат на улицата вчера толкова много хора ? И какво защитаваха те ? Военните и полицаите да се пенсионират по на 45-50 години ,и после пак доста остават на служба хем с пенсия ,хем с заплата , ако пък не остават отиват охранители пак на служба . Нали са амортизирани ,защо отиват да заемат места които могат да заемат безработните ? Дават им на куп и по 20 заплати , не внасят осигуровки от заплатите си . Зърнопроизводителите като ги гледам каква модерна техника изкараха закупена пак със субсидии и без мита , горива пак без мита и какво ли не ,ама нито хляба нито месото са по евтини или равни на Европейските . Симпатизирах на Бойко и пак му симпатизирам ,ама огъне ли се пред тия повлечени от синдикатите хора вече няма да ми има подкрепата . Дошло е време всеки да плаща обяда и трябва да се реже живо месо. Държавните служители да са заплащат от заплатата осигуровките и да си налегнат задниците и да работят.Полицаите също . Да ,тия дето са на улицата постоянно само за тях би трябвало да има някакви превилегии. Останалата част зад бюрата трябва да работи и над 60 годишна възраст .
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Ееееее, щом Коцев изоставя Бойко...света свършва верно. :D

Коментар

Г-н Коцев - той вече клекна Боко - изтеглиха поправката за повишаване на пенсионната възраст и са обещали допълнителни 50 милиона на фермерите, но те пък искат още, т.е. първоначално обещаните 230 млн. Прогноза да правя ли?
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Точно за военните ме е яд най-много.Работил 20 год и после пак работи и пенсията си взима,а бил амортизиран.Против съм и първо от там да се почне,стига с тези привилегии.Аз не се виждам на 65 каква ще я върша,дано дотогава по един или друг начин се оправя,но едва ли.

Коментар

willow75bg написа:
                        Работил 20 год и после пак работи
                        Колеги, какво точно работи "военният" ? Аз не знам да сме били във война от 1944 насам. Военните не правят абсолютно нищо през целия си "трудов" стаж. От какво са амортизирани? Моля ви, не използвайте думата "работя" за военен, защото е обидно за всички останали хора.
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

За военните мисля че не сте прави, но не по ваша вина. Просто си представяте шкембелията старшина, който се чуди отде да крадне. Обаче ако въпроса се постави за хора, които са си скъсали задника, да поддържат форма, да дават многочасови дежурства, да си рискуват живота и постоянно да покриват разни нормативи, ама без връзкарство, е за такива военни мисля нямам против да се пенсионират по-рано и с някоя друга екстра. Така че привилегии и ранно пенсиониране - да, НО зверски контрол и изчистване на армията от връзкари и дебелаци.

Коментар

Кви пенсии бе?Дядо ми, лека му пръст, почина на 69 години. Другият ми дядо, и на него лека му пръст, почина на 72 години.Баща ми, лека му пръст, почина на 61 години.И тримата са живели къде-къде по-спокоен живот от нашия...Каква пенсия, какви години за пенсиониране...Дори не си правя илюзии, че някога ще се пенсионирам.Да плащам осигуровки, че да има да дават на циганките, да си отглеждат 10-те циганчета ли????Друг път. И да, зарати такива като мене България е на тоя хал.Обесете ме. Ама пак няма да дам пукнат грош на тая система (осигурителната)....Моля да не се бърка с данъците, които редовно си плащам.

Коментар

Дидко ,ще доживееш и още повече годинки дай боже над 60 години . През 1964 година постъпих в казармата в Ловеч. На уволнението през 1966 много ме каниха да остана телефонист в поделението ,но отказах поради младите ми години и не исках да съм военен . Мой много добър приятел остана и то в духовата музика като старшина . През 1989 година се пенсионира и до ден днешен си е пенсионер и ходи да свири с музикантите . Аз се пенсионирах преди три години с 220лв а той е 480лв. Коментариите са излишни.
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Immortal написа:
                                То ако гледаме тая графика, ние сме цъфнали и вързали, като най-голям възход сме имали при тройната... А откакто са тия на власт - само надолу. ВИЖ ТУКВзел е награда за работата с в банката от банката. И след това са му благодарили и са го освободили от работа. Приключили са му проекта. Типично по западняшки. А и много добре знаем, когато банките печелят, на чий гръб е това.
                                Нашия възход го отдавам на това, което се е случило преди него, пак 19997-2000та година. Ако щеш, да кажем, че Дянков нищо не е направил, но апокалипсис в Грузия явно не е причинил. Това, че са му приключили проекта, защото е некадърен и са му дали награда, пък е най-изсмуканото от пръстите нещо, което съм чувал напоследък. Понеже с биографията му не можем да спорим, дай да си фантазираме.Жалко, че ББ го цака на всяка крачка, вероятно една от причините да не иска да е отново министър.
                                Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Working...
                                X