Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Освен прилика в действията с предшественика има и физиологична прилика
    Прикачени файлове
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Аз поне не виждам прилика-можело и по-добре.
      PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
      Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

Как не виждаш? И двамата имат очи, уши...
        Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

steven написа:
          Как не виждаш? И двамата имат очи, уши...
          Да бе,вярно,ама много некадърно.
          PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
          Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

Малко да опресня темата с нещо, което ме шокира.Вярно, че не бях се интересувал досега, но наистина се изненадах.Мой познат е женен за грузинка. Наскоро му гостува тъстът му. Каква била реакцията му, когато видял по телевизора Симеон Дянков:- Този какъв ви е?- Министър на финансите...- Браво бе, точно него ли намерихте да изберете... Той съсипа Грузия, сега и България ще съсипе...Последвало пояснение, че Дянков е бил икономически съветник на тяхното правителство преди години.Тази вечер ми го разказа този мой познат.Наистина се изненадах доста от тая работа, защото не бях в течение за Грузинската мисия на финансист №1 у нас.Направих справка в нета... Изправи ми се косата!Кои са някои от "постиженията" на Дянков в Грузия?- закриване на Академията на науките (и на тях не им трябват феодални старчета);- суспендиране на трудовия кодекс... ръцете на бизнеса са развързани да правят каквото си искат с работниците си;- закриване на половината от болниците им...Заинтересуваните могат да се поровят в нета, излизат доста интересни неща.

Коментар

Приказки. То и повечето българи да питаш, ще ти обяснят колко е некадърен и съсипва всичко, но аз поне не съм убеден. Ти какво толкова прочете в нета, освен че е взел награда за работата си в Грузия? И като я гледам тая графика, добре са преструктурирали бизнеса http://goo.gl/epXjMЩото ти мани го тоя - образование, Световна банка, публикации - глупости! Ние къде-къде по ги разбираме нещата.
              Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

То ако гледаме тая графика, ние сме цъфнали и вързали, като най-голям възход сме имали при тройната... А откакто са тия на власт - само надолу. ВИЖ ТУКВзел е награда за работата с в банката от банката. И след това са му благодарили и са го освободили от работа. Приключили са му проекта. Типично по западняшки. А и много добре знаем, когато банките печелят, на чий гръб е това.

Коментар

Immortal написа:
                  А и много добре знаем, когато банките печелят, на чий гръб е това.
                  Банковото дело е бизнес,а непечеливш бизнес може да има само в соцсистема.Ако банките не печелеха,трябва да фалират.Ти за 95-96 година ли мечтаеш.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                    Immortal написа:
                    А и много добре знаем, когато банките печелят, на чий гръб е това.
                    Банковото дело е бизнес,а непечеливш бизнес може да има само в соцсистема.Ако банките не печелеха,трябва да фалират.Ти за 95-96 година ли мечтаеш.
                    Световната банка не е точно банка в смисъла на думата, който обикновено се влага. А снощи гледайки новините за пореден път се убедих, че по-голям путьо за министър председател не сме имали никога. Оня педал Станишев е 100 пъти повече мъж от Боко! 100 пъти!!!Как за 2 години и половина управление вече не отстоя 1 позиция!? Като вземеш едно решение трябва да имаш дупе да го отстояваш, а не като излезнат N брой души на улицата - и за да не ти падне... рейтинга - веднага да обръщаш палачинката. Путьо!!! В национален ефир бих му го казал очи в очи - и няма да може да ме осъди за обида, защото това е факт! Да не говорим за цялата варварщина на управлението. Дива варварщина!
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

http://www.google.com/publicdata/exp...en&dl=enАко питахме гърците преди 3-4 години, едва ли някой щеше да каже нещо лошо за Папандрео и ЕС.Ако ги попитаме сега - картинката ще е обратна. Ако Костов беше подхванал реформите нямаше да говорим, че сме от 20 години в криза.Надявам се Бойко да се справи, защото останалите отдавна доказаха, че не могат.
                      Няма начин да няма начин!

Коментар

По-точно доказаха, че не искат Аз до голяма степен съм на мнение, че някой, някъде просто не иска и не позволява да има силни държави на балканите..... но това си е мое.... разсъждение

Коментар

Kuku написа:
                          По-точно доказаха, че не искат Аз до голяма степен съм на мнение, че някой, някъде просто не иска и не позволява да има силни държави на балканите..... но това си е мое.... разсъждение
                          Koйто познава добре историята на Балканските държави,не може да не си е направил извода че страната която най много пречи да има силна държава в този европейски регион е Русия.Силни държави в тази част на Европа биха били доста по труден път за реализиране на вековните руски стремежи за доминиране и подчиняване на тази част от Европа.Примерите са безкрайни от век и половина насам.За съжаление българина история не чете и за това се ширят митовете за дядоивановщината.

Коментар

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

А българката чете ли ?П.П. Стига с тези журналистически клишета , Хаджов ! оставам с впечатление , че си умен човек и не ти прилича да се изразяваш така !
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                              Kuku написа:
                              Koйто познава добре историята на Балканските държави,не може да не си е направил извода че страната която най много пречи да има силна държава в този европейски регион е Русия.Силни държави в тази част на Европа биха били доста по труден път за реализиране на вековните руски стремежи за доминиране и подчиняване на тази част от Европа.Примерите са безкрайни от век и половина насам.За съжаление българина история не чете и за това се ширят митовете за дядоивановщината.
                              С това съм абсолютно съгласен.Само дето и на Бойко дистанционното е в Масква.

Коментар

Re: Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата Г

Румен_Хинчев написа:
                                А българката чете ли ?
                                Историята въобще не вълнува българката. На нея и дай да кисне в мола, после да отиде на козметик и накрая ако може да я пратят на спа без мъжа и - друго не и трябва. Не я интересува нито Бойко, нито разни графики, нито руското влияние :D
                                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X