Освен прилика в действията с предшественика има и физиологична прилика
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Малко да опресня темата с нещо, което ме шокира.Вярно, че не бях се интересувал досега, но наистина се изненадах.Мой познат е женен за грузинка. Наскоро му гостува тъстът му. Каква била реакцията му, когато видял по телевизора Симеон Дянков:- Този какъв ви е?- Министър на финансите...- Браво бе, точно него ли намерихте да изберете... Той съсипа Грузия, сега и България ще съсипе...Последвало пояснение, че Дянков е бил икономически съветник на тяхното правителство преди години.Тази вечер ми го разказа този мой познат.Наистина се изненадах доста от тая работа, защото не бях в течение за Грузинската мисия на финансист №1 у нас.Направих справка в нета... Изправи ми се косата!Кои са някои от "постиженията" на Дянков в Грузия?- закриване на Академията на науките (и на тях не им трябват феодални старчета);- суспендиране на трудовия кодекс... ръцете на бизнеса са развързани да правят каквото си искат с работниците си;- закриване на половината от болниците им...Заинтересуваните могат да се поровят в нета, излизат доста интересни неща.
Коментар
-
Приказки. То и повечето българи да питаш, ще ти обяснят колко е некадърен и съсипва всичко, но аз поне не съм убеден. Ти какво толкова прочете в нета, освен че е взел награда за работата си в Грузия? И като я гледам тая графика, добре са преструктурирали бизнеса http://goo.gl/epXjMЩото ти мани го тоя - образование, Световна банка, публикации - глупости! Ние къде-къде по ги разбираме нещата.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
То ако гледаме тая графика, ние сме цъфнали и вързали, като най-голям възход сме имали при тройната... А откакто са тия на власт - само надолу. ВИЖ ТУКВзел е награда за работата с в банката от банката. И след това са му благодарили и са го освободили от работа. Приключили са му проекта. Типично по западняшки. А и много добре знаем, когато банките печелят, на чий гръб е това.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Immortal написа:А и много добре знаем, когато банките печелят, на чий гръб е това.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
http://www.google.com/publicdata/exp...en&dl=enАко питахме гърците преди 3-4 години, едва ли някой щеше да каже нещо лошо за Папандрео и ЕС.Ако ги попитаме сега - картинката ще е обратна. Ако Костов беше подхванал реформите нямаше да говорим, че сме от 20 години в криза.Надявам се Бойко да се справи, защото останалите отдавна доказаха, че не могат.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Kuku написа:По-точно доказаха, че не искат Аз до голяма степен съм на мнение, че някой, някъде просто не иска и не позволява да има силни държави на балканите..... но това си е мое.... разсъждение
Коментар
-
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
А българката чете ли ?П.П. Стига с тези журналистически клишета , Хаджов ! оставам с впечатление , че си умен човек и не ти прилича да се изразяваш така !FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Kuku написа:По-точно доказаха, че не искат Аз до голяма степен съм на мнение, че някой, някъде просто не иска и не позволява да има силни държави на балканите..... но това си е мое.... разсъждение
Коментар
-
Re: Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата Г
Румен_Хинчев написа:А българката чете ли ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар