Sev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
Е, що сега при Боко ги продавам?А през комунизъма не съм карал Браво и Кавазаки, защото ще не са били изработени...
Коментар
-
Humppa написа:Е, що сега при Боко ги продавам?А през комунизъма не съм карал Браво и Кавазаки, защото ще не са били изработени...Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Humppa написа:Другари, честит Ви НОВ комунизъм!!!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Stefan Hadjov написа:Humppa написа:Другари, честит Ви НОВ комунизъм!!!
Коментар
-
Humppa
_жоро_ написа:Стига де,Кавазаки правят мотори от 1966г. :D Ма по време на комунизма такива мотори бяха кът.Предимно синовете на големците и т.н. ги караха.
Коментар
-
bobizdr написа:Честит ви нов президент на нашата мила бананова република.Ако някой ми обясни как може в 19:00 часа да свърши изборния ден ,а в 19:02 да съобщават кой е новия президент.
Коментар
-
bobizdr написа:Ако някой ми обясни как може в 19:00 часа да свърши изборния ден ,а в 19:02 да съобщават кой е новия президент.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Sev написа:bobizdr написа:Честит ви нов президент на нашата мила бананова република.Ако някой ми обясни как може в 19:00 часа да свърши изборния ден ,а в 19:02 да съобщават кой е новия президент.
Коментар
-
bobizdr написа:Честит ви нов президент на нашата мила бананова република.Ако някой ми обясни как може в 19:00 часа да свърши изборния ден ,а в 19:02 да съобщават кой е новия президент.
Коментар
-
bobizdr: Ако се заслушаш или ако решиш да прочетеш цялата статия, ще видиш че това са прогнозни резултати. Винаги е било така, не знам за каква бананова република споменаваш. На останалите: да ви е честит новия президент и да се надявам да е по-представителен от предния. Сега като се замисля, името на Първанов започнах да го чувам през последната година от мандата му, първите години нещо ми се губи като президент.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Дано съсредоточаването на цялата власт в ръцете на ГЕРБ да е за добро.Аз преди да съм критик на ГЕРБ, съм много яростен антикомунист.Надявам се съмненията, не само на социалисти, за машинации и потъпкване на демокрацията да са напразни.Изключително много се радвам обаче, че представителят на ГЕРБ Йордан Лечков няма да е повече кмет на Сливен.Независимо, че на негово място идва не-по-малък престъпник и крадец - Кольо Милев, при това от БСП.Но онзи наркопласьор и престъпник ритнитопковец, който в един момент си помисли, че целият град е негов и може да прави каквото си поиска, няма да стъпи повече в кметството. Пък и дай боже да иде там, където му е мястото...Приятелството му с Бойко този път не го спаси. Дори и Бойко се отрече публично от него снощи. Ще гледаме сеир следващите няколко месеца....да видим дали са му законни концесиите, с които си присвои за идните 100 години най-апетитните общински терени...
Коментар
-
Immortal: като гледам как стари муцуни се намърдаха в новата власт във всички области, имам моите съмнения, че нещата ще тръгнат по-добре. А тоя Кольо Милев го гледах веднъж да се изказва и останах с впечатление, че е тъп като пън и че май му липсват идеи. Прилича ми на марионетка.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар