Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sev написа:
    по-добре такъв комунизъм, отколкото да ни управляват хора като Станишевчовек който не е роден в страната, като до 1996-та дори не е имал българско гражданство
    ... и нито един ден работен стаж (поне така казват)...
    Stop giving directions, just say "Follow me."
    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Е, що сега при Боко ги продавам?А през комунизъма не съм карал Браво и Кавазаки, защото ще не са били изработени...

Коментар

Humppa написа:
        Е, що сега при Боко ги продавам?А през комунизъма не съм карал Браво и Кавазаки, защото ще не са били изработени...
        Стига де,Кавазаки правят мотори от 1966г. :D Ма по време на комунизма такива мотори бяха кът.Предимно синовете на големците и т.н. ги караха.
        Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
        Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Stefan Hadjov написа:
          Humppa написа:
          Другари, честит Ви НОВ комунизъм!!!
          Ти живял ли си по времето на комунизЪма.По голяма недомислица от това трудно може да се измисли.
          Епа он Боко и не може да го измисли - прави некви хаотични движения и това се получава...
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
            Stefan Hadjov написа:
            Humppa написа:
            Другари, честит Ви НОВ комунизъм!!!
            Ти живял ли си по времето на комунизЪма.По голяма недомислица от това трудно може да се измисли.
            Епа он Боко и не може да го измисли - прави некви хаотични движения и това се получава...
            Ти беше от тези голями мрънкачи колеги във форума,който твърдеше че ГЕРБ ще претърпят голям шамар на изборите.?Няма ли да пуснеш някой коментар по въпроса.Според мене, редно е.

Коментар

_жоро_ написа:
              Стига де,Кавазаки правят мотори от 1966г. :D Ма по време на комунизма такива мотори бяха кът.Предимно синовете на големците и т.н. ги караха.
              Те през ’66-та японците и банани са яли, не само на коледа...

Коментар

Честит ви нов президент на нашата мила бананова република.Ако някой ми обясни как може в 19:00 часа да свърши изборния ден ,а в 19:02 да съобщават кой е новия президент.

Коментар

bobizdr написа:
                  Честит ви нов президент на нашата мила бананова република.Ако някой ми обясни как може в 19:00 часа да свърши изборния ден ,а в 19:02 да съобщават кой е новия президент.
                  както се съобщава винагикакво му е странното...по телевизията забелязах че горките комунисти не могат и да губятне че могат нещо друго
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

bobizdr написа:
                    Ако някой ми обясни как може в 19:00 часа да свърши изборния ден ,а в 19:02 да съобщават кой е новия президент.
                    До този час медиите нямат право да съобщават нищо друго освен изборната активност и (евентуалните) нарушения.Резултатите, които се съобщават след този час са прогнозни и резултат на т.н. exit poll. Това е нещо като паралелно гласуване от хората, които са напуснали избирателните секции. То е анонимно, няма тежест и дава представа как се движи вота. Даже в много случаи разликата между прогнозните резултати и окончателните такива е по-малко от процент.
                    Alfa 159 SW 2.4 Ti
                    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Sev написа:
                      bobizdr написа:
                      както се съобщава винагикакво му е странното...по телевизията забелязах че горките комунисти не могат и да губятне че могат нещо друго
                      Аз не съм за комунистите,но съм много против герб,но не това е важното.Аз защо ходих да гласувам,като никой не ми е преброил гласа ,а ми казват кой е президент и не мога да разбера защо мъчат хората да носят тези бюлетини да се броят,като знаят крайния резултат.

Коментар

май не четеш какво ти пишат
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

bobizdr написа:
                          Направо не мога да повярвам че може да зададеш такъв въпрос.Как може да си толкова далече от всичко в страната.

Коментар

bobizdr: Ако се заслушаш или ако решиш да прочетеш цялата статия, ще видиш че това са прогнозни резултати. Винаги е било така, не знам за каква бананова република споменаваш. На останалите: да ви е честит новия президент и да се надявам да е по-представителен от предния. Сега като се замисля, името на Първанов започнах да го чувам през последната година от мандата му, първите години нещо ми се губи като президент.
                            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Дано съсредоточаването на цялата власт в ръцете на ГЕРБ да е за добро.Аз преди да съм критик на ГЕРБ, съм много яростен антикомунист.Надявам се съмненията, не само на социалисти, за машинации и потъпкване на демокрацията да са напразни.Изключително много се радвам обаче, че представителят на ГЕРБ Йордан Лечков няма да е повече кмет на Сливен.Независимо, че на негово място идва не-по-малък престъпник и крадец - Кольо Милев, при това от БСП.Но онзи наркопласьор и престъпник ритнитопковец, който в един момент си помисли, че целият град е негов и може да прави каквото си поиска, няма да стъпи повече в кметството. Пък и дай боже да иде там, където му е мястото...Приятелството му с Бойко този път не го спаси. Дори и Бойко се отрече публично от него снощи. Ще гледаме сеир следващите няколко месеца....да видим дали са му законни концесиите, с които си присвои за идните 100 години най-апетитните общински терени...

Коментар

Immortal: като гледам как стари муцуни се намърдаха в новата власт във всички области, имам моите съмнения, че нещата ще тръгнат по-добре. А тоя Кольо Милев го гледах веднъж да се изказва и останах с впечатление, че е тъп като пън и че май му липсват идеи. Прилича ми на марионетка.
                                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                                X