да, ама тея магистрали не създават ли работа???Германия как е излязла от батака след войната...ако пък ги нямаше магистралите....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Точно там е проблема - магистралите (и разни строежи от задължителен характер) не трябва да са нещо грандиозно и заемащо по-голямата част от вниманието на населението, а трябва да се строят едва ли не ’под прикритие’, НО за сметка на това се случва точно обратното - магистрали, магистрали, магистрали, метро, метро, метро..... и тук-таме по някоя спортна зала?! Всичко хубаво, евала, браво, ОБАЧЕ не знам за кой път ще кажа, че няма как да ме убедите, че магистралата или метрото е нещото от което има нужда държавата, за да влезне в нормални стандарти на живота и хората се почувстват хора
Коментар
-
Румен_Хинчев: Предполагам, че си съгласен с мнението ми и нямаш какво да кажеш, след като се хващаш за думата. Immortal: много си категоричен за неща, за които не би трябвало да си, или поне попрочети малко, преди да се изказваш.Kuku: Искаш да кажеш, че е лошо да се строи метро и магистрали - изобщо не е трябвало да се строят, по-добре да изядем парите, да караме по стари и разнебитени пътища. Вазно е и на никого да не се казва, трябва да се мълчи, да е тайна какво се прави. Абе вие изобщо мислите ли или карате срещу течението по навик?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Румен_Хинчев: Предполагам, че си съгласен с мнението ми и нямаш какво да кажеш, след като се хващаш за думата. Immortal: много си категоричен за неща, за които не би трябвало да си, или поне попрочети малко, преди да се изказваш.Kuku: Искаш да кажеш, че е лошо да се строи метро и магистрали - изобщо не е трябвало да се строят, по-добре да изядем парите, да караме по стари и разнебитени пътища. Вазно е и на никого да не се казва, трябва да се мълчи, да е тайна какво се прави. Абе вие изобщо мислите ли или карате срещу течението по навик?FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата Г
Румен_Хинчев написа:Апропо : Мненията ти изглеждат така , сякаш са писани в Бтитанската Империя по времето на кралица Виктория - ,, Аз съм от елита , останалите сте тор ’’.
Коментар
-
Re: Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата Г
dikanio написа:Румен_Хинчев написа:Апропо : Мненията ти изглеждат така , сякаш са писани в Бтитанската Империя по времето на кралица Виктория - ,, Аз съм от елита , останалите сте тор ’’.MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
Коментар
-
Румен_Хинчев, dikanio - вашите мнение звучат по същия начин. Мисля, че не това е темата на разговора, нито мисля, че като няма какво да кажа, трябва да наблягам на това вашите мнение на какво ми приличат. А че хората ядат пасти - ядат, нищо, че се имат за бедни. Наистина бедните са доста по-малко, отколкото се изкарват че са.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
donnna написа:да, ама тея магистрали не създават ли работа???Германия как е излязла от батака след войната...ако пък ги нямаше магистралите....ele написа:Kuku: Искаш да кажеш, че е лошо да се строи метро и магистрали - изобщо не е трябвало да се строят, по-добре да изядем парите, да караме по стари и разнебитени пътища. Вазно е и на никого да не се казва, трябва да се мълчи, да е тайна какво се прави.
Коментар
-
коцев написа:Интересно че бедните граждани на България държат в банките над 90 милиарда лева спестявания. Само за тази година са се увеличили с 6 милиарда. Как става това спестяване при тая безработица ? Има нещо гнило в Дания .........
Коментар
-
lubo_Y10 написа:А пък аз утре сте видq бат Бойко на живо(сте реже лентата на новото хале). Е, в събота сте отработваме.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар