Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да, ама тея магистрали не създават ли работа???Германия как е излязла от батака след войната...ако пък ги нямаше магистралите....
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Точно там е проблема - магистралите (и разни строежи от задължителен характер) не трябва да са нещо грандиозно и заемащо по-голямата част от вниманието на населението, а трябва да се строят едва ли не ’под прикритие’, НО за сметка на това се случва точно обратното - магистрали, магистрали, магистрали, метро, метро, метро..... и тук-таме по някоя спортна зала?! Всичко хубаво, евала, браво, ОБАЧЕ не знам за кой път ще кажа, че няма как да ме убедите, че магистралата или метрото е нещото от което има нужда държавата, за да влезне в нормални стандарти на живота и хората се почувстват хора

Коментар

Грандиозно са, защото почваме от много ниска база. Дай Боже след 20 години да ревем, че няма къде да си паркираме хеликоптерите.
        Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Добре, но в тази ниска база липсват и много други неща, нали?Защо магистралите да са с приоритет?

Коментар

Румен_Хинчев: Предполагам, че си съгласен с мнението ми и нямаш какво да кажеш, след като се хващаш за думата. Immortal: много си категоричен за неща, за които не би трябвало да си, или поне попрочети малко, преди да се изказваш.Kuku: Искаш да кажеш, че е лошо да се строи метро и магистрали - изобщо не е трябвало да се строят, по-добре да изядем парите, да караме по стари и разнебитени пътища. Вазно е и на никого да не се казва, трябва да се мълчи, да е тайна какво се прави. Абе вие изобщо мислите ли или карате срещу течението по навик?
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
              Румен_Хинчев: Предполагам, че си съгласен с мнението ми и нямаш какво да кажеш, след като се хващаш за думата. Immortal: много си категоричен за неща, за които не би трябвало да си, или поне попрочети малко, преди да се изказваш.Kuku: Искаш да кажеш, че е лошо да се строи метро и магистрали - изобщо не е трябвало да се строят, по-добре да изядем парите, да караме по стари и разнебитени пътища. Вазно е и на никого да не се казва, трябва да се мълчи, да е тайна какво се прави. Абе вие изобщо мислите ли или карате срещу течението по навик?
              Еленкеееей , вземи че научи нещо барем . Апропо : Мненията ти изглеждат така , сякаш са писани в Бтитанската Империя по времето на кралица Виктория - ,, Аз съм от елита , останалите сте тор ’’.
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата Г

Румен_Хинчев написа:
                Апропо : Мненията ти изглеждат така , сякаш са писани в Бтитанската Империя по времето на кралица Виктория - ,, Аз съм от елита , останалите сте тор ’’.
                Аз бих определил мненията на ele по-скоро като стил Мария-Антоанета - "Като няма хляб, яжте пасти" :D
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Re: Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата Г

dikanio написа:
                  Румен_Хинчев написа:
                  Апропо : Мненията ти изглеждат така , сякаш са писани в Бтитанската Империя по времето на кралица Виктория - ,, Аз съм от елита , останалите сте тор ’’.
                  Аз бих определил мненията на ele по-скоро като стил Мария-Антоанета - "Като няма хляб, яжте пасти" :D
                  .........
                  MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
                  ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.

Коментар

Румен_Хинчев, dikanio - вашите мнение звучат по същия начин. Мисля, че не това е темата на разговора, нито мисля, че като няма какво да кажа, трябва да наблягам на това вашите мнение на какво ми приличат. А че хората ядат пасти - ядат, нищо, че се имат за бедни. Наистина бедните са доста по-малко, отколкото се изкарват че са.
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Интересно че бедните граждани на България държат в банките над 90 милиарда лева спестявания. Само за тази година са се увеличили с 6 милиарда. Как става това спестяване при тая безработица ? Има нещо гнило в Дания .........
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

donnna написа:
                        да, ама тея магистрали не създават ли работа???Германия как е излязла от батака след войната...ако пък ги нямаше магистралите....
                        Създават работни места, но не и заплати. Засега.Единият ми приятел кара камион по магистралата. Не е взимал цяла заплата откакто е почнал. Все аванси.Другият ми приятел работи по магистралата със собствени машини (булдозери). Вече не работи. Има да взима 17.000 лв. Няма кой да му ги даде.Германия е излязла от батака чрез плана Маршал. САЩ са изляли милиарди долари (в Германия - 1.448 милиарда тогавашни долари, равняващи се на 13.448 милиарда долара към 2011).
                        ele написа:
                        Kuku: Искаш да кажеш, че е лошо да се строи метро и магистрали - изобщо не е трябвало да се строят, по-добре да изядем парите, да караме по стари и разнебитени пътища. Вазно е и на никого да не се казва, трябва да се мълчи, да е тайна какво се прави.
                        Престани да казваш "искаш да кажеш". Той каквото е искал да каже, го е казал. Ти ако не го разбираш си е твой проблем. И престани да слагаш на хората в устата неща, които не са казали.

Коментар

коцев написа:
                          Интересно че бедните граждани на България държат в банките над 90 милиарда лева спестявания. Само за тази година са се увеличили с 6 милиарда. Как става това спестяване при тая безработица ? Има нещо гнило в Дания .........
                          Бай Иване, ако аз изям 9 кебабчета, а ти 1, вярно ли ще е ако кажем, че средно статистически сме изяли и двамата по 5 кебабчета?Същото е и със спестяванията на гражданите. Откъде знаеш, че тези 6 милиарда не са на 6 човека? По милиард на всеки. Аз лично няма да се учудя ако е така.Факт е, че повечето от моите приятели имат да дават на банките, а не да взимат от тях. Не знам за хората на вашата възраст, но ако съдя по родителите си - и те са на същия хал...

Коментар

А пък аз утре сте видq бат Бойко на живо(сте реже лентата на новото хале). Е, в събота сте отработваме.
                            LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
                            ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

lubo_Y10 написа:
                              А пък аз утре сте видq бат Бойко на живо(сте реже лентата на новото хале). Е, в събота сте отработваме.
                              То ,, новото ’’ хале сигурно работи от година най-малко....Оня ден новата пешеходна зона в Шумен откривал . Че аз да взема снимки да кача от декември 2009 - та ...
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Бат Ви Бойко утре ще реже пак ленти. Ще открива новия възел ма АМ"Тракия" до Стара Загора.

Коментар

Working...
                                X