Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sev написа:
    детелината на Стара Загора
    Е и?Детелината на Пхенян.Не му ща на тоя магистралите, искам добър климат да си развивам замразения засега частен малък бизнес.Искам сам да си изкарвам парите и да живея нормален живот.И без магистрали може да се живее. Без работа - не може.Знаеш ли, Севдаре, колко от колегите ни от форума през последните месеци останаха без работа?Знаеш ли?

Коментар

Immortal написа:
      Sev написа:
      детелината на Стара Загора
      Е и?Детелината на Пхенян.Не му ща на тоя магистралите, искам добър климат да си развивам замразения засега частен малък бизнес.Искам сам да си изкарвам парите и да живея нормален живот.И без магистрали може да се живее. Без работа - не може.Знаеш ли, Севдаре, колко от колегите ни от форума през последните месеци останаха без работа?Знаеш ли?
      Скоро се завърнах от Катуница и последното което ме интересува е детелината на Ст. Загора.Освен това преди две седмици минавах от там и мога да кажа ,че няма нищо общо със снимката.
      Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

nnikin_n написа:
        Скоро се завърнах от Катуница и последното което ме интересува е детелината на Ст. Загора.
        Вероятно се интерисуваш единствено от това какво повече може да прекараш през стомаха си.Ако можеше да се живее качествено и проспериращо без магистрали,отдавна щяха да ги премахнат в много други страни.

Коментар

Immortal написа:
          Не му ща на тоя магистралите, искам добър климат да си развивам замразения засега частен малък бизнес.
          Винаги съм се съгласявал с твоите изказвания и съм имал усещането че все едно аз съм ги написъл,но напоследък се изненадвам от твоите променени възгледи.Добрия климат е редно ти да си го създадеш,съобразявайки се с икономическото положение в страната в която живееш и работиш.Икономическия климат е влошен в Европа,САЩ,виж какво става в съседна Гърция.Ако малкия ти частен бизнес е замразен за момента/както ти се изразяваш/,явно че не трябва да стоиш със скръстени ръце и да чакаш някой да дойде да го размрази.Очевидно се налага да търсиш изход в друга посока,да смениш бизнеса или най малкото да го разнообразиш поне за момента.П.С.С мрънкане и оплакване по форумите икономическия ти климат няма да се подобри.Действай!Гласувай за Калфин,вероятно по времето на Станишев климата ти е бил по размразен,въпреки него.Това за майтап,знам че няма да го направиш.Просто в момента икономиката на страната е в стагнация,тя не може да е винаги нагоре, редуват различните цикли.В момента е така,ще настъпи време когато ще тръгне нагоре.Като се построят магистралите-това също е майтап.И Костов да беше на власт сега,икономическия ни климат надали щеше да е по различен.

Коментар

не, аз си направих снимката на фотошоп сигурно ако те бяха качили на хеликоптера пак щеше да твърдиш че не е вярнопросто я постнах, защото тука на доста хора не им се вярва че пътя ще станедруги пък си мислят че го правят, за да могат мутрите да ходят на море и Плевнелиев да си ходи на вилата в Черномореца за частния бизнес - когато върви всички са много доволни, като не върви - държавата е виновнакойто не се справя с бизнеса - работи за заплата и това е...това са рисковете на професията
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Нали съм по поговорките ,ето ви още една : дялан камък пасва навсякъде където го поставиш. :D Сещайте се какво исках да ви кажа . А че живеем зле е видно само като се покажеш пред входа на жилището си . Навсякъде мръсотия до шия, тръгнеш да пресечеш улицата то кола до кола с по един човек вътре и няма пресичане .Влезнеш в кафето то няма празно място , отидеш на мач колкото човека има на стадиона то двойно повече коли има пред стадиона .Въобще много лош климат за работа в България. Потърсиш някой да дойде да ти направи нещо , идва ,претупа го набързо и се зъби за пари, а ти после му доуправяш направеното от него . Абе мъка си е в България......
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Малка реплика!Бай Иване, като работех на времето в Правец имаше един общ работник (пенсионер), та тази поговорка я знам от него."Учен човек - дялан камък. Става и за лочник." За по-младите, с думата лочник се обозначава каменото корито, в което се сипва на свинята яденето. И аз на младини не го знаех!И още една поговорка!"Ученото си е учено и в WC да го затвориш ще намери с какво да пише."Това WC го сложих за по-културен изказ! :DДано ледниковият период в икономиката не се прехвърли към климата!
                Няма начин да няма начин!

Коментар

Идеята на Дидо (и моя) беше, че някои неща са приоритетни, пред лъскав път, НО....

Коментар

коцев написа:
                    Нали съм по поговорките ,ето ви още една : дялан камък пасва навсякъде където го поставиш. :D Сещайте се какво исках да ви кажа . А че живеем зле е видно само като се покажеш пред входа на жилището си . Навсякъде мръсотия до шия, тръгнеш да пресечеш улицата то кола до кола с по един човек вътре и няма пресичане .Влезнеш в кафето то няма празно място , отидеш на мач колкото човека има на стадиона то двойно повече коли има пред стадиона .Въобще много лош климат за работа в България. Потърсиш някой да дойде да ти направи нещо , идва ,претупа го набързо и се зъби за пари, а ти после му доуправяш направеното от него . Абе мъка си е в България......
                    Коцев,евъла за изказването ти.Българина бил беден и нямало средна класа,беден ли.............Живее в собствено жилище,кара собствена кола,жена му или гаджето му също със собствена кола,пазарува от супермаркетрите с количка и прескача от време на време до съседните страни за разнообразяване на живота си и бил беден,беден ли...................Във всяко свободно общество винаги има бедни,средна класа и богати.Еднакви бяхме,разбирай бедни в едно друго общество.

Коментар

пътят е далеч от лъскав, просто е необходими пътищата ли станаха лукс, а не необходимост?
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ето какво беше преди:
                        Прикачени файлове
                        Няма начин да няма начин!

Коментар

четох наскоро едно интервю в Капитал с г-н Канефф - българин в Канада, милиардер, мисля, че най-богатия българин...та какво каза той - нещо което ме впечатли - плащайте си данъците и държавата ще се оправи...дет се вика - у нас са най-ниските данъци в ЕС... а плащаме ли си всички данъци??? Който не си плаща данъците - няма право да мрънка срещу държавата - това е моето мнение...сега ще почнете - за какво да плащаме, като ги крадат... еми оправданието е като задника - всеки си го има...
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Immortal написа:
                            Че се изложи Бойко у нас вече и на децата е ясно.Обаче тиквата почна да се излага и по света.То бива, бива неграмотност и простотия, ама чак пък толкоз...Борисов препоръча страните с голям дефицит да дават български пенсииНа човека хич не са му ясни принципите на пенсионно осигуряване в Европата... Ма поне да си трае.
                            Дидо, я виж какво е казал другаря Стив Хайнке:,,Очевидно е, че пенсионната система в ЕС е на ръба да банкрутира. И че трябва да използват
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

nikolovvd написа:
                              Ето какво беше преди:
                              9. Независимо, че всички бяха недоволни - всички гласуваха "ЗА"Това като гледам и сега си е така Мисля, че това е основния проблем. Или по-иначе казано - от тогава до сега, всичките лица са си едни и същи или доверени техни наследници. Сменят си само имената на партиите, дават нови обещания които пак не спазват, крадат си и ги боли долуподписания за хората... И хората си им вярват и пак си ги избират...

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                                nnikin_n написа:
                                Скоро се завърнах от Катуница и последното което ме интересува е детелината на Ст. Загора.
                                Вероятно се интерисуваш единствено от това какво повече може да прекараш през стомаха си.Ако можеше да се живее качествено и проспериращо без магистрали,отдавна щяха да ги премахнат в много други страни.
                                Определено може да се живее и без магистрали. Още повече, че и сега тази магистрала я НЯМА все още, но животът си тече.Изобщо не ми пука дали стоката ми от Америка ще пристигне до склада за 30 дни и 20 часа или за 30 дни и 18 часа. Ама изобщо.Не виждам с какво тази магистрала би подобрила бизнес климата у нас.Вярно - и на мен ще ми е хубаво, още повече, че минава на 300 м от къщи - кеф ти Бургас, кеф ти София... хубаво.Но не напразно ви постнах снимката от магистралата в Пхенян. И по-назад в темата пак ви слагах магистралите от Северна Корея. Добре се вгледайте в тях. Празни са.Знам че има световна криза. Причините също са ми ясни, на който не са му ясни - да изгледа Zeitgeist 2 и ще му се изясни.Обаче аз не виждам някакво улесняване за малкия бизнес, за да се справи по-лесно с кризата.Единственото, което виждам е влошаване на климата. По-високи осигурителни прагове, повече пари от това, което изкарва човек отиват в бездънния джоб на държавата и по-малко остават за този, който ги изкарва. Много хора направиха съкращения, а такива като мен си замразиха бизнеса и минаха на заплата (който успя да си намери работа)...Може в София промяната да не се усеща много, но в провинцията нещата се влошават с всеки изминал ден.Аз за себе си засега съм намерил решение, но виждам какво става наоколо.Хубаво магистрали се строят, ама да вземат и на тези, дето ги строят да им плащат...Какво прави правителството, какво правят синдикатите, за да се гарантира, че парите, дето уж са осигурени за магистралите, стигат до тези, които ги строят?!? Имам приятели, които работят на магистралата. Не са взимали цяла заплата, откакто са почнали да работят... Все някакви аванси от по 100-200 лв им дават... Текучеството е огромно...Иначе ще станат магистралите, несъмнено. Само дето вече и българските фирми почнаха да бягат от България... (Калиакра маргарините, Монбат и др.).

Коментар

Working...
                                X