Sev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Immortal написа:Е и?Детелината на Пхенян.Не му ща на тоя магистралите, искам добър климат да си развивам замразения засега частен малък бизнес.Искам сам да си изкарвам парите и да живея нормален живот.И без магистрали може да се живее. Без работа - не може.Знаеш ли, Севдаре, колко от колегите ни от форума през последните месеци останаха без работа?Знаеш ли?Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
nnikin_n написа:Скоро се завърнах от Катуница и последното което ме интересува е детелината на Ст. Загора.
Коментар
-
Immortal написа:Не му ща на тоя магистралите, искам добър климат да си развивам замразения засега частен малък бизнес.
Коментар
-
не, аз си направих снимката на фотошоп сигурно ако те бяха качили на хеликоптера пак щеше да твърдиш че не е вярнопросто я постнах, защото тука на доста хора не им се вярва че пътя ще станедруги пък си мислят че го правят, за да могат мутрите да ходят на море и Плевнелиев да си ходи на вилата в Черномореца за частния бизнес - когато върви всички са много доволни, като не върви - държавата е виновнакойто не се справя с бизнеса - работи за заплата и това е...това са рисковете на професията
Коментар
-
Нали съм по поговорките ,ето ви още една : дялан камък пасва навсякъде където го поставиш. :D Сещайте се какво исках да ви кажа . А че живеем зле е видно само като се покажеш пред входа на жилището си . Навсякъде мръсотия до шия, тръгнеш да пресечеш улицата то кола до кола с по един човек вътре и няма пресичане .Влезнеш в кафето то няма празно място , отидеш на мач колкото човека има на стадиона то двойно повече коли има пред стадиона .Въобще много лош климат за работа в България. Потърсиш някой да дойде да ти направи нещо , идва ,претупа го набързо и се зъби за пари, а ти после му доуправяш направеното от него . Абе мъка си е в България......
Коментар
-
Малка реплика!Бай Иване, като работех на времето в Правец имаше един общ работник (пенсионер), та тази поговорка я знам от него."Учен човек - дялан камък. Става и за лочник." За по-младите, с думата лочник се обозначава каменото корито, в което се сипва на свинята яденето. И аз на младини не го знаех!И още една поговорка!"Ученото си е учено и в WC да го затвориш ще намери с какво да пише."Това WC го сложих за по-културен изказ! :DДано ледниковият период в икономиката не се прехвърли към климата!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
коцев написа:Нали съм по поговорките ,ето ви още една : дялан камък пасва навсякъде където го поставиш. :D Сещайте се какво исках да ви кажа . А че живеем зле е видно само като се покажеш пред входа на жилището си . Навсякъде мръсотия до шия, тръгнеш да пресечеш улицата то кола до кола с по един човек вътре и няма пресичане .Влезнеш в кафето то няма празно място , отидеш на мач колкото човека има на стадиона то двойно повече коли има пред стадиона .Въобще много лош климат за работа в България. Потърсиш някой да дойде да ти направи нещо , идва ,претупа го набързо и се зъби за пари, а ти после му доуправяш направеното от него . Абе мъка си е в България......
Коментар
-
четох наскоро едно интервю в Капитал с г-н Канефф - българин в Канада, милиардер, мисля, че най-богатия българин...та какво каза той - нещо което ме впечатли - плащайте си данъците и държавата ще се оправи...дет се вика - у нас са най-ниските данъци в ЕС... а плащаме ли си всички данъци??? Който не си плаща данъците - няма право да мрънка срещу държавата - това е моето мнение...сега ще почнете - за какво да плащаме, като ги крадат... еми оправданието е като задника - всеки си го има...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Immortal написа:Че се изложи Бойко у нас вече и на децата е ясно.Обаче тиквата почна да се излага и по света.То бива, бива неграмотност и простотия, ама чак пък толкоз...Борисов препоръча страните с голям дефицит да дават български пенсииНа човека хич не са му ясни принципите на пенсионно осигуряване в Европата... Ма поне да си трае.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
bubachko
nikolovvd написа:Ето какво беше преди:
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:nnikin_n написа:Скоро се завърнах от Катуница и последното което ме интересува е детелината на Ст. Загора.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар