Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бойко Борисов и Вежди Рашидов откриват Музея на социалистическото изкуство, след което разглеждат експонатите. ББ коментира: - Тази статуя на Ленин е 32 тона, тази звезда я свалихме от Партийния дом, това е портрет на Тато, а това е картина от социалистическия реализъм - мутра и клошар.Уредничката на музея: - Това е огледало, г-н Борисов.
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

siluro написа:
      ... за едно прегазено нарочно дете - ... кучетата го яли, нали не е неговото.
      А какво трябваше да стане? Ако ти згазиш нечие дете, мен ли да дойдат да арестуват?Значи, ако някой циганин убие някой дай да направим всички цигани на сапун! Виновният е арестуван и ще бъде съден. Какво е виновен Хасан от Варна, че Пасан от Пазарджик е блъснал някой с колата?А кой ти каза, че можеш да се събереш с още 50-100 бабаита и да тръгнеш да биеш, трошиш и палиш? Ами ако някоя тумба цигани тръгне да безчинства какво ще направиш?Има само една институция, която може да каже, че някой е престъпник и това е съдът. Нито аз, нито ти, нито който и да е има право да взема правосъдието в свои ръце! Ако си спомняш в Англия при първите бунтове полицията използва същата стратегия. По-добре да изгорят няколко имота и коли, от колкото да загине човек, но следващите дни смени стратегията и за 3 дни всичко приключи. Някой от постовете в темата осъществяват състава на Чл.162-163, както и на Чл.108 ал.1 от Наказателният кодекс .
      Няма начин да няма начин!

Коментар

Единствената причина убиеца да е арестуван е острата реакция на обществото. Тези хора са си купили спокойствието, начина парите да не важат е случая максимално да се освети. Е, в случая от пожари. Най-страшното е че за ББ проблем няма. За него всичко трябва да си остане както досега. По никакъв начин не каза това ще направим, онова ще направим. Реакцията му беше аз ако ръководех в селото щях да ги отупам. И толкоз.Много се чудят абе, защо с насилие, ама как може. Ами защото народа остана без избор. Единия вариант е да търпиш , втория държавата да си върши работата, третия да се случат ей такива безредици. Първия вариант го видяхме, нещата стават все по зле, особено с порастването на младото циганско поколение. Втория го виждаме, за държавата проблем няма. Остава третия, това което се случва в момента.Така че който сочи и казва това не е начина - моля, да каже какъв е четвъртия вариант.

Коментар

nikolovvd написа:
          siluro написа:
          ... за едно прегазено нарочно дете - ... кучетата го яли, нали не е неговото.
          А какво трябваше да стане? Ако ти згазиш нечие дете, мен ли да дойдат да арестуват?Значи, ако някой циганин убие някой дай да направим всички цигани на сапун! Виновният е арестуван и ще бъде съден. Какво е виновен Хасан от Варна, че Пасан от Пазарджик е блъснал някой с колата?А кой ти каза, че можеш да се събереш с още 50-100 бабаита и да тръгнеш да биеш, трошиш и палиш? Ами ако някоя тумба цигани тръгне да безчинства какво ще направиш?Има само една институция, която може да каже, че някой е престъпник и това е съдът. Нито аз, нито ти, нито който и да е има право да взема правосъдието в свои ръце! Ако си спомняш в Англия при първите бунтове полицията използва същата стратегия. По-добре да изгорят няколко имота и коли, от колкото да загине човек, но следващите дни смени стратегията и за 3 дни всичко приключи. Някой от постовете в темата осъществяват състава на Чл.162-163, както и на Чл.108 ал.1 от Наказателният кодекс .
          Тука нямах в предвид палежите колега, а протестите срещу беззаконието. Тези които се провеждат всяка вечер тези дни. Никъде не съм казал циганите на сапун, не ми изопачавай думите. Мисълта ми беше, че явно законите не са равни за всички! НЕ търси под вола теле.Също така в подкрепа на думите си за беззаконието искам да уточня, че една използвана на скоро дума от ромското население - думата "Гяур" е презрителна и е синоним на роб, използвана е от османското население за презрително обръщение към християнското население. Също така, миналата вечер имаше репортаж в който група роми размахваха сатъри и саби и един разправяше, че носи сабята на Аллах и ще сече глави, те естествено не бяха респектирани по никакъв начин та като ми цитираш Чл.162 (Чл. 162 (1) Който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание.), 163 (Лицата, които участвуват в тълпа, събрана за нападение на групи от населението, отделни граждани или техни имоти във връзка с националната, етническата или расовата им принадлежност......) , както и на Чл.108 ал.1 ( (Раздел Противодържавна агитация и пропаганда) (1) Който с цел да отслаби властта в Народната република или да й създаде затруднения проповядва фашистка или друга антидемократична идеология, възхвалява извършването на престъпления против Народната република или явно подбужда към такива престъпления, разпространява клеветнически твърдения, засягащи държавния или обществения строй, или разпространява литература с такова съдържание, се наказва с лишаване от свобода до пет години. ) от Наказателният кодекс незнам що не вземеш да се обадиш и в телевизията да питаш какво става с прилагането им. Аз напротив циганите нямам, имам напротив обаче това, че законите не са равни за всички!
          Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

http://www.youtube.com/watch?feature...ture=fvwp&NR=1

Коментар

donnna написа:
              не искам да съм лош пророк, ама нещата в България за мен не отиват на добре...
              Аз това го разправям от доста време.

Коментар

Напротив. Нещата почнаха да се проясняват и връщане назад няма . Щом останахме и без Цар Киро значи е добре . Сега остава и другите кандидат царчета да си намерят мястото и работата заспива . :D
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Immortal написа:
                  donnna написа:
                  не искам да съм лош пророк, ама нещата в България за мен не отиват на добре...
                  Аз това го разправям от доста време.
                  Дидо, аз имах пред вид циганските работи??? иначе цъфтим и скоро ше вържем
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Че се изложи Бойко у нас вече и на децата е ясно.Обаче тиквата почна да се излага и по света.То бива, бива неграмотност и простотия, ама чак пък толкоз...Борисов препоръча страните с голям дефицит да дават български пенсииНа човека хич не са му ясни принципите на пенсионно осигуряване в Европата... Ма поне да си трае.

Коментар

Този път наистина се е осрал Боко,и то сам без да му помага някой.Че е прост и неук,верно си е,но като тези преди него бяха по учени и сложни,какво направиха??Вярно,не се излагаха пред света по такъв начин,но народа какво печелеше от това?Бойко и Цветанов,много обичат да се изказват пред медиите,но простия човек,когато много говори,много рискува да каже това което не е за казване.Това са им най голямите кусури.Има и други де,но за съжаление не виждам разумна и гарантирано ефективна подмяна.

Коментар

що да е прост ББ???мчи много прагматичен съвет им е дал на европейците... само дето ако им дадат такива пенсии на европенсионерите като на нашите - или ще се гътнат от глад на втората седмица, или на втория ден ще са на улицата....
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

щом едни се оправят с 500 лв, значи и другите могат.

Коментар

Помните ли колко пъти в разговори на маса се е коментирало колко големи са заплатите и пенсиите в Европа и конкретно Гърция?Излиза, че техните пенсии и заплати са твърде високи, а не нашите много ниски. Аз не мога да си представя как се живее с 1000 лв. заплата, а месечните ми разходи да надхвърлят 1700 лв. Така обаче живеят в Гърция и на всичкото отгоре и през 2012 г. мислят да живеят по този начин. Такива са параметрите, заложени в Гръцкият бюджет за 2012 година! Ако това не е супер нахалство - да вземеш над 100 милиарда заеми и да продължиш да живееш все едно нищо не се е случило.
                            Няма начин да няма начин!

Коментар

Явно и някои колеги не са наясно с пенсионните системи в повечето държави в ЕС.Парите, които се дават като пенсии не са пари от бюджета. Това са пари, спестени от самите пенсионери, докато са били работещи.Техни, лични пари.Много ми е интересно как на някой германец ще му каже Меркел - от утре няма да получаваш твоята си пенсия, а ще получаваш 1/3 от нея, а останалите ТВОИ пари ще дадем на някой, дето никога не е работил...

Коментар

Immortal написа:
                                Явно и някои колеги не са наясно с пенсионните системи в повечето държави в ЕС.Парите, които се дават като пенсии не са пари от бюджета. Това са пари, спестени от самите пенсионери, докато са били работещи.Техни, лични пари.
                                Tочно и ясно. И едно допълнение - ако случайно някой е забравил, парите спестени от българските пенсионери са изнесени зад граница или раздадени под формата на прословутите куфарчета в началото на "прехода" http://www.24chasa.bg/Article.asp?Ar...66Просто няма как да наваксаме.
                                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X