Бойко Борисов и Вежди Рашидов откриват Музея на социалистическото изкуство, след което разглеждат експонатите. ББ коментира: - Тази статуя на Ленин е 32 тона, тази звезда я свалихме от Партийния дом, това е портрет на Тато, а това е картина от социалистическия реализъм - мутра и клошар.Уредничката на музея: - Това е огледало, г-н Борисов.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
siluro написа:... за едно прегазено нарочно дете - ... кучетата го яли, нали не е неговото.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Единствената причина убиеца да е арестуван е острата реакция на обществото. Тези хора са си купили спокойствието, начина парите да не важат е случая максимално да се освети. Е, в случая от пожари. Най-страшното е че за ББ проблем няма. За него всичко трябва да си остане както досега. По никакъв начин не каза това ще направим, онова ще направим. Реакцията му беше аз ако ръководех в селото щях да ги отупам. И толкоз.Много се чудят абе, защо с насилие, ама как може. Ами защото народа остана без избор. Единия вариант е да търпиш , втория държавата да си върши работата, третия да се случат ей такива безредици. Първия вариант го видяхме, нещата стават все по зле, особено с порастването на младото циганско поколение. Втория го виждаме, за държавата проблем няма. Остава третия, това което се случва в момента.Така че който сочи и казва това не е начина - моля, да каже какъв е четвъртия вариант.
Коментар
-
nikolovvd написа:siluro написа:... за едно прегазено нарочно дете - ... кучетата го яли, нали не е неговото.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
Immortal написа:donnna написа:не искам да съм лош пророк, ама нещата в България за мен не отиват на добре...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Че се изложи Бойко у нас вече и на децата е ясно.Обаче тиквата почна да се излага и по света.То бива, бива неграмотност и простотия, ама чак пък толкоз...Борисов препоръча страните с голям дефицит да дават български пенсииНа човека хич не са му ясни принципите на пенсионно осигуряване в Европата... Ма поне да си трае.
Коментар
-
Този път наистина се е осрал Боко,и то сам без да му помага някой.Че е прост и неук,верно си е,но като тези преди него бяха по учени и сложни,какво направиха??Вярно,не се излагаха пред света по такъв начин,но народа какво печелеше от това?Бойко и Цветанов,много обичат да се изказват пред медиите,но простия човек,когато много говори,много рискува да каже това което не е за казване.Това са им най голямите кусури.Има и други де,но за съжаление не виждам разумна и гарантирано ефективна подмяна.
Коментар
-
що да е прост ББ???мчи много прагматичен съвет им е дал на европейците... само дето ако им дадат такива пенсии на европенсионерите като на нашите - или ще се гътнат от глад на втората седмица, или на втория ден ще са на улицата....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Помните ли колко пъти в разговори на маса се е коментирало колко големи са заплатите и пенсиите в Европа и конкретно Гърция?Излиза, че техните пенсии и заплати са твърде високи, а не нашите много ниски. Аз не мога да си представя как се живее с 1000 лв. заплата, а месечните ми разходи да надхвърлят 1700 лв. Така обаче живеят в Гърция и на всичкото отгоре и през 2012 г. мислят да живеят по този начин. Такива са параметрите, заложени в Гръцкият бюджет за 2012 година! Ако това не е супер нахалство - да вземеш над 100 милиарда заеми и да продължиш да живееш все едно нищо не се е случило.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Явно и някои колеги не са наясно с пенсионните системи в повечето държави в ЕС.Парите, които се дават като пенсии не са пари от бюджета. Това са пари, спестени от самите пенсионери, докато са били работещи.Техни, лични пари.Много ми е интересно как на някой германец ще му каже Меркел - от утре няма да получаваш твоята си пенсия, а ще получаваш 1/3 от нея, а останалите ТВОИ пари ще дадем на някой, дето никога не е работил...
Коментар
-
Immortal написа:Явно и някои колеги не са наясно с пенсионните системи в повечето държави в ЕС.Парите, които се дават като пенсии не са пари от бюджета. Това са пари, спестени от самите пенсионери, докато са били работещи.Техни, лични пари.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар