nnikin_n написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
nnikin_n написа:Stefan Hadjov написа:nnikin_n написа:Според мен ГЕРБ вече се о...ха тотално и въпроса би трябвало да бъде,не дали ще се справят а до кога ще ги търпим.
Коментар
-
Ами например на мен ми е полезна. Съжалявам ако на теб не ти е полезна, но това не е причина да се заключва. Все пак е и в раздел ’Общи приказки’ и все още отговаря на заглавието си, а не се е изродила в боричкания като други теми. Просто не я отваряй щом те дразни. Или ти ей така, принципно, не просто не искаш да я четеш ами не искаш и да съществува?
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:nnikin_n написа:И моля,не ми говорете за магистрали.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
VesMil написа:Няма серизона Алтернатива, ако ще е само да гласуваме напук ,винаги ще се нмери за кой. За кой серизоно да гласуваме за крадливите комуняги дето при 20 млн ,крадът 19.5 или за мазния Доган може би. Като се казва алтернатива говорим за сериозна такава, но Аз не виждам такива на този етап. Бях и продължавам да твърдя че Бойко не става ,но няма други на този етап.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
nnikin_n написа:VesMil написа:Няма серизона Алтернатива, ако ще е само да гласуваме напук ,винаги ще се нмери за кой. За кой серизоно да гласуваме за крадливите комуняги дето при 20 млн ,крадът 19.5 или за мазния Доган може би. Като се казва алтернатива говорим за сериозна такава, но Аз не виждам такива на този етап. Бях и продължавам да твърдя че Бойко не става ,но няма други на този етап.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:nnikin_n написа:VesMil написа:Няма серизона Алтернатива, ако ще е само да гласуваме напук ,винаги ще се нмери за кой. За кой серизоно да гласуваме за крадливите комуняги дето при 20 млн ,крадът 19.5 или за мазния Доган може би. Като се казва алтернатива говорим за сериозна такава, но Аз не виждам такива на този етап. Бях и продължавам да твърдя че Бойко не става ,но няма други на този етап.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Хаджов - подписвам се и аз под писаното от колегата - и като ме гледаш, че съм от Кюстендил - ясен ли съм ти за кого ще гласувам?А малко си зАтрай - не ставай за смех!
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:kiro_of_the_day написа:Хаджов - подписвам се и аз под писаното от колегата - и като ме гледаш, че съм от Кюстендил - ясен ли съм ти за кого ще гласувам?А малко си зАтрай - не ставай за смех!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар