Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nnikin_n написа:
    И моля,не ми говорете за магистрали.
    Aма разбира се за какво са ти магистрали,те не могат да се ядът.Важното е да има какво да прекараш през задника си.Всичко останало няма стойност.Ти още ли не си разбрал, че как живееш зависи основно от тебе.Ако не можеш да се оправиш в БГ,пътя за цял свят е пред теб.Само че напоследък нещо много започнаха да се завръщат.

Коментар

nnikin_n написа:
      Stefan Hadjov написа:
      nnikin_n написа:
      Според мен ГЕРБ вече се о...ха тотално и въпроса би трябвало да бъде,не дали ще се справят а до кога ще ги търпим.
      И ако ги разкараме,с кои да ги смениме.Има ли неосрани??
      След последните две години при това управление си мисля,че който и друг/нов или стар политически субект/да изберем ще е по добре.Вече ми писна от това,че нямало алтернатива.Такава винаги има но трябва да се огледаме.Аз не искам да променям политически възгледи,но кажете ми освен тоталното обедняване на работещото "население"/или електорат/за какво друго спомогнаха ГЕРБ.И моля,не ми говорете за магистрали.
      Няма серизона Алтернатива, ако ще е само да гласуваме напук ,винаги ще се нмери за кой. За кой серизоно да гласуваме за крадливите комуняги дето при 20 млн ,крадът 19.5 или за мазния Доган може би. Като се казва алтернатива говорим за сериозна такава, но Аз не виждам такива на този етап. Бях и продължавам да твърдя че Бойко не става ,но няма други на този етап.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
        ...Само че напоследък нещо много започнаха да се завръщат.
        Тука нещо си в грешка.

Коментар

Таа тема е за ключ чесно
          Bravo 1.2 16v
          Lancia Dedra 1.8 16v
          Suzuki GSXR250R

Коментар

Не съм съгласен. Вярно че понякога има увличане, но темата е полезна.

Коментар

ls1 написа:
              Не съм съгласен. Вярно че понякога има увличане, но темата е полезна.
              Мдам от най-полезните!Полезна за кой?
              Bravo 1.2 16v
              Lancia Dedra 1.8 16v
              Suzuki GSXR250R

Коментар

Ами например на мен ми е полезна. Съжалявам ако на теб не ти е полезна, но това не е причина да се заключва. Все пак е и в раздел ’Общи приказки’ и все още отговаря на заглавието си, а не се е изродила в боричкания като други теми. Просто не я отваряй щом те дразни. Или ти ей така, принципно, не просто не искаш да я четеш ами не искаш и да съществува?

Коментар

И аз не знам какво искам,нема значение
                  Bravo 1.2 16v
                  Lancia Dedra 1.8 16v
                  Suzuki GSXR250R

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                    nnikin_n написа:
                    И моля,не ми говорете за магистрали.
                    Aма разбира се за какво са ти магистрали,те не могат да се ядът.Важното е да има какво да прекараш през задника си.Всичко останало няма стойност.Ти още ли не си разбрал, че как живееш зависи основно от тебе.Ако не можеш да се оправиш в БГ,пътя за цял свят е пред теб.Само че напоследък нещо много започнаха да се завръщат.
                    Никъде не съм писал,че нормалните хора трябва да ядЪт магистрали/или асфалт/но не е нормално онкологично болни да измират за да може Той да си прави магистралите.Не знам дали има хора които да вярват,че тези магистрали ще бъдат платени от ЕС.Както казах и в предния си пост,не желая да променям политически възгледи.Все още имаме право на свобода,която е въпреки ГЕРБ.За това какво прекарвам през "задника" си не се притеснявай,гладен няма да умра.Внимавай на теб какво могат да ВКАРАТ от там.Това не е заяждане но ме провокира с писанията си.Ако съм обидил някой,моля за извинение.
                    Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

VesMil написа:
                      Няма серизона Алтернатива, ако ще е само да гласуваме напук ,винаги ще се нмери за кой. За кой серизоно да гласуваме за крадливите комуняги дето при 20 млн ,крадът 19.5 или за мазния Доган може би. Като се казва алтернатива говорим за сериозна такава, но Аз не виждам такива на този етап. Бях и продължавам да твърдя че Бойко не става ,но няма други на този етап.
                      По тая логика да си държим ГЕРБ които освен,че при 20 млн.ще откраднат 25 но освен това имат и само една цел - диктатура.Извини ме но не желая да бъда съден от физкултурник-вътрешен министър.Не съм фен на тройната коалиция но след двете години властване на Амон Ра /ББ /вече ми стават симпатични.И както писах в предния пост,все още имаме право на мнение.Тия примати АЕЦ Белене няма да построят но нали се сещаш какво могат да открият там?
                      Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

nnikin_n написа:
                        VesMil написа:
                        По тая логика да си държим ГЕРБ които освен,че при 20 млн.ще откраднат 25 но освен това имат и само една цел - диктатура.Извини ме но не желая да бъда съден от физкултурник-вътрешен министър.Не съм фен на тройната коалиция но след двете години властване на Амон Ра /ББ /вече ми стават симпатични.И както писах в предния пост,все още имаме право на мнение.Тия примати АЕЦ Белене няма да построят но нали се сещаш какво могат да открият там?
                        Като ти чета разсъжденията и като виждам че си от Кърджали,си ясен.Гласувай си за Доган,той ще те оправи.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                          nnikin_n написа:
                          VesMil написа:
                          Като ти чета разсъжденията и като виждам че си от Кърджали,си ясен.Гласувай си за Доган,той ще те оправи.
                          Хаджов - подписвам се и аз под писаното от колегата - и като ме гледаш, че съм от Кюстендил - ясен ли съм ти за кого ще гласувам?А малко си зАтрай - не ставай за смех!
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                            Хаджов - подписвам се и аз под писаното от колегата - и като ме гледаш, че съм от Кюстендил - ясен ли съм ти за кого ще гласувам?А малко си зАтрай - не ставай за смех!
                            За тебе не се съмнявам че ще се разпишеш,ти си недоволен от който и да управлява.Мърморан си номер едно.И щом мнението ми не съвпада с твоето трябва да си зАтрая само защото да не ставам за смях в твоите и някои други очи.Ами представи си че някои тебе те посъветват да си зАтраеш,за да не ставаш за смях.Бъди сигурен, че не са малко тези хора,но според теб трябва да си траят,защото ти се вживяваш в последната инстанция на истината.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                              kiro_of_the_day написа:
                              За тебе не се съмнявам че ще се разпишеш,ти си недоволен от който и да управлява.Мърморан си номер едно.И щом мнението ми не съвпада с твоето трябва да си зАтрая само защото да не ставам за смях в твоите и някои други очи.Ами представи си че някои тебе те посъветват да си зАтраеш,за да не ставаш за смях.Бъди сигурен, че не са малко тези хора,но според теб трябва да си траят,защото ти се вживяваш в последната инстанция на истината.
                              Или наистина не вдяваш какво ти се говори - или се правиш на улаф... И в двата случаи - не говори добре за теб.
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Лс1 са пак ли са ти полезни колегите
                                Bravo 1.2 16v
                                Lancia Dedra 1.8 16v
                                Suzuki GSXR250R

Коментар

Working...
                                X