Orcinus написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Orcinus написа:ls1 написа:Горното мнение ми напомня на реакцията на Милен Велчев като го питат за едно обръщане от долари в евро. "Е, това е толкова повтаряно че няма какво да го говорим". И толкоз.Какво значи ’предложи’? Човека не иска нищо повече от това да се изпълни каквото е обещано. Така че няма какво да се предлага, то каквото трябва да се направи е ОБЕЩАНО. И сега в тая тема констатираме колко от обещаното е направено.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Orcinus написа:Хлъц, но си в грешка. Той гласувал ли е за тях, за да иска това? Не, ти гласувал ли си за тях, за да изискваш? Не? Критикарите, които не сте гласували за ГЕРБ, сядате и почвате да мислите какво ще правите след като спечелите изборите после. Защото не си спомням някой да беше пускал подобна тема за Триглавата Ламя, явно всички са били доволни от управлението И.Много грешки има това управление, обаче най-голямата му грешка е, че не успя да се създаде през 2007 година, когато икономиката на СВЕТА вървеше напред.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
по-точно съдебната.
Коментар
-
Коцев, уважавам годините ти, но времето на марксизма-ленинизма мина.Как ще стъпчеш съдебната власт? Какви глупости приказваш? Ако там има проблеми, то задължение на правителството и на обществото е да се направи необходимото, в рамките на разделението на властите, за да се оправят нещата. Няма демокрация без независима съдебна система. Няма. Разбери го. Ако има корумпирани нека да съберат доказателства, но годни. Ако са се окопали и по закон не могат да ги пипнат нека променят закона, но не да ми излиза с идиотски изказвания. Не може да насъскваш обществото срещу съдебната власт. Направи обществен дебат за промени, направи референдум, но...Хайде, не ми се спори за това посред нощ.Знам, че няма да си промениш мнението.П.С.Ако кадрува Красьо Черния е скандал, а ако кадрува Цв. Цв. не е, така ли?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
коцев написа:по-точно съдебната.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Колега ,щом съдебната система си позволява лукса да я кадрува Цветанов, значи не е никаква съдебна система . Какво стана с Вальо топлото ??? Доказателства ли нямаше ?Какво стана с тоя Ковачки на партия Лидер дето ясно е доказано злоупотреба за 13 милиона лева а е осъден условно ? За Стависки да не споменавам Какви закони да се правят като по сега съществуващите тия измекяри трябваше да са до живот в затвора за назидание на останалите .
Коментар
-
коцев написа:Колега ,щом съдебната система си позволява лукса да я кадрува Цветанов, значи не е никаква съдебна система . Какво стана с Вальо топлото ??? Доказателства ли нямаше ?Какво стана с тоя Ковачки на партия Лидер дето ясно е доказано злоупотреба за 13 милиона лева а е осъден условно ? За Стависки да не споменавам Какви закони да се правят като по сега съществуващите тия измекяри трябваше да са до живот в затвора за назидание на останалите .== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Orcinus
Lane Staley написа:Orcinus написа:Хлъц, но си в грешка. Той гласувал ли е за тях, за да иска това? Не, ти гласувал ли си за тях, за да изискваш? Не? Критикарите, които не сте гласували за ГЕРБ, сядате и почвате да мислите какво ще правите след като спечелите изборите после. Защото не си спомням някой да беше пускал подобна тема за Триглавата Ламя, явно всички са били доволни от управлението И.Много грешки има това управление, обаче най-голямата му грешка е, че не успя да се създаде през 2007 година, когато икономиката на СВЕТА вървеше напред.
Коментар
-
Orcinus написа:Демокрацията у нас, ти иначе, както искаш го окачествявай моето мнение, се прилага изключително като представителна такава. А не пряка, самата ни система е построена с грешки, които бъди сигурен, че ги виждат и без нужда от микроскоп, но просто са удобни за всички власти. Глупост на куб, на квадрат и други математически величини, е да гласуваш за Сульо и после да се сърдиш на Пульо, дето не си го избрал Ти. При каквато си искаш демокрация или система. Можеш да си недоволен, а можеш и да не си, критиките на опозицията се виждат на избори. И най-тъпанарската позиция на опозицията е "ама ние казахме ли ви", щото нищо не сте/са направили, за да докажат/покажат, че са/сте различни. В конкретната ситуация ми се струва, че колегата Киро много добре е вникнал в това, което съм се опитал да му кажа. И учудващо за мен коректно е реагирал, за което може да получи само моите адмирации. Не мога да избера НДСВ, а после да се сърдя на БСП, че не са НДСВ. Примерът е абсолютно свободно избран, не коментирам за кого съм гласувал. А всъщност всичките са маскари, нали, рече Алекоlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Immortal написа:Спомних си как навремето, като се приемаше ТАЗИ конституция - 39 наши депутати излязоха на палатков лагер пред парламента, като твърдяха, че с ТАКАВА конституция нищо добро не ни чака.Тогава ги обявиха за луди, отцепници, агенти на ДС...Каквито и да са били - оказаха се прави.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар