Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Orcinus написа:
    Хлъц, но си в грешка. Той гласувал ли е за тях, за да иска това? Не, ти гласувал ли си за тях, за да изискваш? Не? Критикарите, които не сте гласували за ГЕРБ, сядате и почвате да мислите какво ще правите след като спечелите изборите после.
    Аз гласувах за ГЕРБ. Имам ли право да критикувам?!? По твоята логика - да.П.П. Поне на мажоритарния вот де... ама все пак.

Коментар

Orcinus написа:
      ls1 написа:
      Горното мнение ми напомня на реакцията на Милен Велчев като го питат за едно обръщане от долари в евро. "Е, това е толкова повтаряно че няма какво да го говорим". И толкоз.Какво значи ’предложи’? Човека не иска нищо повече от това да се изпълни каквото е обещано. Така че няма какво да се предлага, то каквото трябва да се направи е ОБЕЩАНО. И сега в тая тема констатираме колко от обещаното е направено.
      Хлъц, но си в грешка. Той гласувал ли е за тях, за да иска това? Не, ти гласувал ли си за тях, за да изискваш? Не? Критикарите, които не сте гласували за ГЕРБ, сядате и почвате да мислите какво ще правите след като спечелите изборите после. Защото не си спомням някой да беше пускал подобна тема за Триглавата Ламя, явно всички са били доволни от управлението И.Много грешки има това управление, обаче най-голямата му грешка е, че не успя да се създаде през 2007 година, когато икономиката на СВЕТА вървеше напред.
      Гласувах за ГЕРБ на мажоритарния вот . Тогава си мислех че между Микев и Пламен Галев избирам по-малката злина.Само два месеца след изборите се убедих лично, че съм сгрешил.Споделял съм защо и тук във форума.Но ако искаш - обади се да пием по бира в Кюстендил и ще ти раздухам случката.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

http://lev.bg/view_article.php?artic...toryid=1121100
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Orcinus написа:
          Хлъц, но си в грешка. Той гласувал ли е за тях, за да иска това? Не, ти гласувал ли си за тях, за да изискваш? Не? Критикарите, които не сте гласували за ГЕРБ, сядате и почвате да мислите какво ще правите след като спечелите изборите после. Защото не си спомням някой да беше пускал подобна тема за Триглавата Ламя, явно всички са били доволни от управлението И.Много грешки има това управление, обаче най-голямата му грешка е, че не успя да се създаде през 2007 година, когато икономиката на СВЕТА вървеше напред.
          Извинявай, с доста постове си ми направил впечатление на интелигентен човек, но това удебеленото, е глупост на квадрат. Дори на куб.Попрочети нещо за демокрацията, защото с това само се излагаш. По темата - скоро имаше сравнително добър анализ в Капитал.Моето лично мнение е, че Цв. Цв. е срам и позор дори и за българската политическа система.Не съм вярвал, че ще го кажа, но май Дянков се очертава сред отличниците в кабинета. И, пак лично мое мнение, най-големият им провал, макар да не е точно провал, а по-скоро най-голямата вреда от ГЕРБ, е тоталната профанизация на политическото говорене, безочието и потъпкването ( публично и безпардонно ) на независимостта на властите, по-точно съдебната.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

по-точно съдебната.
            Тая система не само че трябва да се стъпче ,ами направо да се смачка из основи. Всичките злини дойдоха от нея. Защото ако си изпълняваше стриктно задълженията ,то нямаше да ги имаме днешните резултати. Ама нали Красю Черния им казва какво да правят съдии и прокурори то такава ще си остане тази система.Че кой съдия остана само с едно панелно жилище ?Какви палати си накупиха по море и планина ?Ами маститите адвокати дето играят заедно със съдиите ?Всичко това да върви на дръвника . За това Цветанов е оплют от всички . Лекарите го оплюха че има смелоста да им покаже кирливите ризи.Всички ревем от здравното обслужване но се дигна вой срещу Цветанов.Цветанов е неудобен за всички парламентарни групи че извади на яве золумите им.Нещастника Костов има пък и гьон сурата да му иска оставката. Да ,ама не . Пак ще гласуват да се запази правителството ,защото знаят на какъв хал ще бъдат ако вземат власта.
            Фиат Панда 1.2 2006година
            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Коцев, уважавам годините ти, но времето на марксизма-ленинизма мина.Как ще стъпчеш съдебната власт? Какви глупости приказваш? Ако там има проблеми, то задължение на правителството и на обществото е да се направи необходимото, в рамките на разделението на властите, за да се оправят нещата. Няма демокрация без независима съдебна система. Няма. Разбери го. Ако има корумпирани нека да съберат доказателства, но годни. Ако са се окопали и по закон не могат да ги пипнат нека променят закона, но не да ми излиза с идиотски изказвания. Не може да насъскваш обществото срещу съдебната власт. Направи обществен дебат за промени, направи референдум, но...Хайде, не ми се спори за това посред нощ.Знам, че няма да си промениш мнението.П.С.Ако кадрува Красьо Черния е скандал, а ако кадрува Цв. Цв. не е, така ли?

Коментар

коцев написа:
                по-точно съдебната.
                Тая система не само че трябва да се стъпче ,ами направо да се смачка из основи. Всичките злини дойдоха от нея. Защото ако си изпълняваше стриктно задълженията ,то нямаше да ги имаме днешните резултати. Ама нали Красю Черния им казва какво да правят съдии и прокурори то такава ще си остане тази система.Че кой съдия остана само с едно панелно жилище ?Какви палати си накупиха по море и планина ?Ами маститите адвокати дето играят заедно със съдиите ?Всичко това да върви на дръвника . За това Цветанов е оплют от всички . Лекарите го оплюха че има смелоста да им покаже кирливите ризи.Всички ревем от здравното обслужване но се дигна вой срещу Цветанов.Цветанов е неудобен за всички парламентарни групи че извади на яве золумите им.Нещастника Костов има пък и гьон сурата да му иска оставката. Да ,ама не . Пак ще гласуват да се запази правителството ,защото знаят на какъв хал ще бъдат ако вземат власта.
                Направо ва Молотовките и у гората, а?
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Колега ,щом съдебната система си позволява лукса да я кадрува Цветанов, значи не е никаква съдебна система . Какво стана с Вальо топлото ??? Доказателства ли нямаше ?Какво стана с тоя Ковачки на партия Лидер дето ясно е доказано злоупотреба за 13 милиона лева а е осъден условно ? За Стависки да не споменавам Какви закони да се правят като по сега съществуващите тия измекяри трябваше да са до живот в затвора за назидание на останалите .

Коментар

коцев написа:
                    Колега ,щом съдебната система си позволява лукса да я кадрува Цветанов, значи не е никаква съдебна система . Какво стана с Вальо топлото ??? Доказателства ли нямаше ?Какво стана с тоя Ковачки на партия Лидер дето ясно е доказано злоупотреба за 13 милиона лева а е осъден условно ? За Стависки да не споменавам Какви закони да се правят като по сега съществуващите тия измекяри трябваше да са до живот в затвора за назидание на останалите .
                    + 1
                    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Lane Staley написа:
                      Orcinus написа:
                      Извинявай, с доста постове си ми направил впечатление на интелигентен човек, но това удебеленото, е глупост на квадрат. Дори на куб.Попрочети нещо за демокрацията, защото с това само се излагаш.
                      Демокрацията у нас, ти иначе, както искаш го окачествявай моето мнение, се прилага изключително като представителна такава. А не пряка, самата ни система е построена с грешки, които бъди сигурен, че ги виждат и без нужда от микроскоп, но просто са удобни за всички власти. Глупост на куб, на квадрат и други математически величини, е да гласуваш за Сульо и после да се сърдиш на Пульо, дето не си го избрал Ти. При каквато си искаш демокрация или система. Можеш да си недоволен, а можеш и да не си, критиките на опозицията се виждат на избори. И най-тъпанарската позиция на опозицията е "ама ние казахме ли ви", щото нищо не сте/са направили, за да докажат/покажат, че са/сте различни. В конкретната ситуация ми се струва, че колегата Киро много добре е вникнал в това, което съм се опитал да му кажа. И учудващо за мен коректно е реагирал, за което може да получи само моите адмирации. Не мога да избера НДСВ, а после да се сърдя на БСП, че не са НДСВ. Примерът е абсолютно свободно избран, не коментирам за кого съм гласувал. А всъщност всичките са маскари, нали, рече Алеко

Коментар

коцев написа:
                        Какво стана с тоя Ковачки на партия Лидер дето ясно е доказано злоупотреба за 13 милиона лева а е осъден условно ?
                        А кой ще спонсорира МВР ако го тикнат ефективно колега.

Коментар

Orcinus написа:
                          Демокрацията у нас, ти иначе, както искаш го окачествявай моето мнение, се прилага изключително като представителна такава. А не пряка, самата ни система е построена с грешки, които бъди сигурен, че ги виждат и без нужда от микроскоп, но просто са удобни за всички власти. Глупост на куб, на квадрат и други математически величини, е да гласуваш за Сульо и после да се сърдиш на Пульо, дето не си го избрал Ти. При каквато си искаш демокрация или система. Можеш да си недоволен, а можеш и да не си, критиките на опозицията се виждат на избори. И най-тъпанарската позиция на опозицията е "ама ние казахме ли ви", щото нищо не сте/са направили, за да докажат/покажат, че са/сте различни. В конкретната ситуация ми се струва, че колегата Киро много добре е вникнал в това, което съм се опитал да му кажа. И учудващо за мен коректно е реагирал, за което може да получи само моите адмирации. Не мога да избера НДСВ, а после да се сърдя на БСП, че не са НДСВ. Примерът е абсолютно свободно избран, не коментирам за кого съм гласувал. А всъщност всичките са маскари, нали, рече Алеко
                          Разбира се, че демокрацията у нас е представителна. Навсякъде е така, като изключим Швейцарските референдуми.Това е по-правилното, по-функционално решение. Ако за всяко нещо питаш народа излиза скъпо, бавно и не винаги могат да се вземат решения с широк хоризонт. Колкото до това, че само този, който е гласувал за управляващите има право да ги критикува, пак ти казвам, това е глупост. Управляващите не управляват само тези, които са гласували за тях, а всички нас. Техните решения оказват влияние върху живота на цялото общество. Значи ако утре Б. Б. и Цв. Цв. решат да назначават за държавни слувители само хора гласували за ГЕРБ ние трябва да възкликнем "Правилно, точно така!". Това ли искаш да ми кажеш?Демокрацията е право на изразяване на мнение. Ще те помоля, ако намериш стойностен източник, в който се казва, че само гласувалите за управляващите имат право на мнение, да го споделиш с нас. Много би ми била интересна подобна трактовка.

Коментар

Спомних си как навремето, като се приемаше ТАЗИ конституция - 39 наши депутати излязоха на палатков лагер пред парламента, като твърдяха, че с ТАКАВА конституция нищо добро не ни чака.Тогава ги обявиха за луди, отцепници, агенти на ДС...Каквито и да са били - оказаха се прави.

Коментар

Immortal написа:
                              Спомних си как навремето, като се приемаше ТАЗИ конституция - 39 наши депутати излязоха на палатков лагер пред парламента, като твърдяха, че с ТАКАВА конституция нищо добро не ни чака.Тогава ги обявиха за луди, отцепници, агенти на ДС...Каквито и да са били - оказаха се прави.
                              Съвсем прав си,така беше.Само разликата е,че агентите на ДС създадоха конституцията и гласувха за нея.Да не изброявам кои са...........

Коментар

Обаче какво общо има тук Конституцията след като имаме закони и независим съд да тикнат до живот Ковачки в затвора и конфискуват всичкия му имот?

Коментар

Working...
                                X