Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Orcinus
-
Orcinus написа:Immortal написа:За последните 10 години в Гърция се направиха над 700 км магистрали (от Кипи на турската граница до Игуменица на Адриатическия бряг, половината в планински терен, вкл. и десетина тунела). Не съм чул техния премиер да се хвали с това.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Orcinus написа:Immortal написа:За последните 10 години в Гърция се направиха над 700 км магистрали (от Кипи на турската граница до Игуменица на Адриатическия бряг, половината в планински терен, вкл. и десетина тунела). Не съм чул техния премиер да се хвали с това.
Коментар
-
Immortal написа:ББ не спря да приказва колко магистрали почнал, колко свършил, а аз все още не пътувам по магистрала ни до София, ни до морето.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Акцентът на поста ми беше, че премиерът им не обещава да прави магистрали и не се хвали с откриването им, но въпреки това те се случват.......Дидо , нагистралите ги правят . Не говори като малограмотен журналист по БъТъВъ-тоFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Immortal написа:Пред очите ми е как ги правят... всеки ден ги виждам... даже днес може да ида да ги наснимам, да видите как ги правят.С 2-3 допотопни фадроми, 1-2 багера и 5-6 камиона. Така и селски път не се прави.П.П. И заплати на работещите - нъцки.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Maгистралата до морето ще стане до края на 2012 колкото и да не ви се вярва.ББ неможе да си позволи да не стане.А и не виждам защо да не се хвали ако е постигнал нещо.Като не се хвали гръцкият премиер голямо важно.Те гърците щото са голямата работа ги виждаме сега на какъв хал са.Е някой ще каже по-добре са от нас ,е по добре си мислим ние,че са.Спрямо нашия стандарт са добре,ама спрямо техния си и това което им се случва-затъват.Ако ББ хване втори мандат много хора ще си променят мнението.Аз съм от хората които не гласуват и затова не мрънкам за нищо.И,че е безработица-безработица е,ама не чак толкова.В фирмата в която работя търсят персонал и идват младежи седяли по няколко месеца без работа и като им кажат началниците 700лв и те се мръщят.Ами вярно,че живота е скъп и 700 не са много пари,ама по добре с 700 от колкото с никъкви.Тука метрото ни го правят с години,а в чужбина го правят за месеци.Хората недоволсват от задръстванията шума и пукотевиците покрай строежа.По ломското всички магазинерчета и бутки смардяха,че им е паднал оборота и са пред фалит.Ама сега като го пуснаха що не излезнат да смърдят.Каква цигания беше преди и каква е сега.Искам да кажа,че по добре бавно да става отколкото нищо да не става.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:Maгистралата до морето ще стане до края на 2012 колкото и да не ви се вярва.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар