Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    За последните 10 години в Гърция се направиха над 700 км магистрали (от Кипи на турската граница до Игуменица на Адриатическия бряг, половината в планински терен, вкл. и десетина тунела). Не съм чул техния премиер да се хвали с това.
    Не бих давал за пример държава, направила всичко това и много други неща плюс изкуствено, но мощно завишаван с годините жизнен стандарт на цената на 550 милиарда дълг днес, което прави на калпак дълг по 49 000 евро от пеленачето до стареца. Е, и на мен щеше да ми е добре последните 30 години да ги бях живял там, иначе, душата си не кривя Както и да карам по техните, а не нашите магистрали.

Коментар

Orcinus написа:
      Immortal написа:
      За последните 10 години в Гърция се направиха над 700 км магистрали (от Кипи на турската граница до Игуменица на Адриатическия бряг, половината в планински терен, вкл. и десетина тунела). Не съм чул техния премиер да се хвали с това.
      Не бих давал за пример държава, направила всичко това и много други неща плюс изкуствено, но мощно завишаван с годините жизнен стандарт на цената на 550 милиарда дълг днес, което прави на калпак дълг по 49 000 евро от пеленачето до стареца. Е, и на мен щеше да ми е добре последните 30 години да ги бях живял там, иначе, душата си не кривя Както и да карам по техните, а не нашите магистрали.
      Не е луд този който яде зелника , а този който му го дава
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Orcinus написа:
        Immortal написа:
        Акцентът на поста ми беше, че премиерът им не обещава да прави магистрали и не се хвали с откриването им, но въпреки това те се случват.Докато у нас ББ не спря да приказва колко магистрали почнал, колко свършил, а аз все още не пътувам по магистрала ни до София, ни до морето.

Коментар

След няколко години когато свърши и втория мандат на бат Бойко ще пътуваш по магистрала не само до морето, ами и до планината . :D
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Immortal написа:
            ББ не спря да приказва колко магистрали почнал, колко свършил, а аз все още не пътувам по магистрала ни до София, ни до морето.
            виж на 1-ва страница кво пише:4. Завършване на магистралите "Тракия", "Люлин" и "Марица" до края на мандата на ГЕРБ - Росен Плевнелиев 08.07.2009г. п.п. края на мандата е след 2 г.
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Акцентът на поста ми беше, че премиерът им не обещава да прави магистрали и не се хвали с откриването им, но въпреки това те се случват.......Дидо , нагистралите ги правят . Не говори като малограмотен журналист по БъТъВъ-то

Коментар

Пред очите ми е как ги правят... всеки ден ги виждам... даже днес може да ида да ги наснимам, да видите как ги правят.С 2-3 допотопни фадроми, 1-2 багера и 5-6 камиона. Така и селски път не се прави.П.П. И заплати на работещите - нъцки.

Коментар

Immortal написа:
                  Пред очите ми е как ги правят... всеки ден ги виждам... даже днес може да ида да ги наснимам, да видите как ги правят.С 2-3 допотопни фадроми, 1-2 багера и 5-6 камиона. Така и селски път не се прави.П.П. И заплати на работещите - нъцки.
                  Исках да кажа , че не се ,, случват ’’ , ами се ,, правят ’’ или ,, строят ’’ , човеко

Коментар

Дидко само разлайва кучетата в тая жега Иначе се кефи на магистралата за Бургас , сега го гледам че се стяга и за Милеви скали да дойде . :D :D :D

Коментар

ако говориш за магристалата Карнобат- Бургас..няма такъв потрес.. няма такава крива нова магистрала.

Коментар

Крива е защото я строи Станишев. Бати Бойко ги изправя кривите работи . ПП. Аз пък не забелязах кривина ,но може като се кара със скорост 90-100км въобще да не се забелязва. :D :D

Коментар

аз предлагам на Дидо, ние с него да си гледаме Топлотехникатаа да оставим хората да строят
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Maгистралата до морето ще стане до края на 2012 колкото и да не ви се вярва.ББ неможе да си позволи да не стане.А и не виждам защо да не се хвали ако е постигнал нещо.Като не се хвали гръцкият премиер голямо важно.Те гърците щото са голямата работа ги виждаме сега на какъв хал са.Е някой ще каже по-добре са от нас ,е по добре си мислим ние,че са.Спрямо нашия стандарт са добре,ама спрямо техния си и това което им се случва-затъват.Ако ББ хване втори мандат много хора ще си променят мнението.Аз съм от хората които не гласуват и затова не мрънкам за нищо.И,че е безработица-безработица е,ама не чак толкова.В фирмата в която работя търсят персонал и идват младежи седяли по няколко месеца без работа и като им кажат началниците 700лв и те се мръщят.Ами вярно,че живота е скъп и 700 не са много пари,ама по добре с 700 от колкото с никъкви.Тука метрото ни го правят с години,а в чужбина го правят за месеци.Хората недоволсват от задръстванията шума и пукотевиците покрай строежа.По ломското всички магазинерчета и бутки смардяха,че им е паднал оборота и са пред фалит.Ама сега като го пуснаха що не излезнат да смърдят.Каква цигания беше преди и каква е сега.Искам да кажа,че по добре бавно да става отколкото нищо да не става.
                            Fiat Tipo
                            Corsa b комби !

Коментар

pecata написа:
                              Maгистралата до морето ще стане до края на 2012 колкото и да не ви се вярва.
                              Нямаш си и представа колко искам да стане. Кеф ти София - кеф ти морето...Но очите и разума ми говорят съвсем друго: ще стане някога, дай боже до 4-5 години... но в никакъв случай няма начин да стане до края на 2012.Въпреки това, ще приемем, че магистралите все пак някак си се строят.Ама останалите неща?!?

Коментар

Ама останалите неща?!?
                                Останалите неща са в нашите ръце Дидко . :D :D

Коментар

Working...
                                X