Бих искал да споделя два примера!1. Уличката до блока ми е разбита,никога не е полаган асвалт и респективно след строежа на новия блок в градинката зад нашия,стана като оффроуд трасе! Писахме в общината но... Решихме да си я препокрием с трошляк за сметка на живущите във входа и на магазина на първия етаж! Решихме остатъка да насипем върху едно каре,което не става за градинка... за да си направим 3,4 паркоместа,които са дефицит покрай новите мега луксозни блокове без паркинги! Следователно столичния инспекторат веднага цъфна! Актове глупости, как сме могли да го правим ние това... 2. Един мой приятел си строи вила в едно китно пернишко село, пред къщата е имало страхотна улица,която никой не ползва,защото той е единственият, строящ, другите парцели са запуснати! Улицата беше на 80% покрита с трева,която решихме да махнем за с багер, за сметка на приятелчето! Кметицата дойде, когато приключвахме и ние доволни и показахме какво сме сършили като подарък за селото. Нейният отговор беше...<< Абе това не беше редно да го правите, сега ще зачестят кражбите наоколо.>> Логиката и е,че по добър път по-лесно се минава с кола или камион и мургавите са улеснени в тарашенето!!! Коментара го оставям на вас!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nikolovvd написа:Борисов, обаче, е обвиняван в сериозна криминална дейност в миналотоBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Какви факти бе колега? Тя работата е някой чул, че друг казал, че бил прочел някъде в Интернет, че ..... незнам какво.Преди 40 години тази игра се наричаше развален телефон. Направо се чудя на младите като кажат - "Това го пишеше в Интернет!". Никой не мисли, че всеки, който може да седне пред клавиатурата, може да си напише каквото си иска, където си иска и за когото поиска. Всеки втори средно интелигентен си прави блог, защото било модерно. Бе вие глава на раменете си нямате ли, че чакате някой да публикува някъде поредната простотия, скалъпена от 5% истина и 95% откровини лъжи. Само по ЕГН-то могат да те разнищят и ако искаш може и 24 часово задържане в МВР за разпространение на наркотици да ти уредят.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Какви факти бе колега? Тя работата е някой чул, че друг казал, че бил прочел някъде в Интернет, че ..... незнам какво.Преди 40 години тази игра се наричаше развален телефон. Направо се чудя на младите като кажат - "Това го пишеше в Интернет!". Никой не мисли, че всеки, който може да седне пред клавиатурата, може да си напише каквото си иска, където си иска и за когото поиска. Всеки втори средно интелигентен си прави блог, защото било модерно. Бе вие глава на раменете си нямате ли, че чакате някой да публикува някъде поредната простотия, скалъпена от 5% истина и 95% откровини лъжи. Само по ЕГН-то могат да те разнищят и ако искаш може и 24 часово задържане в МВР за разпространение на наркотици да ти уредят.
Коментар
-
Мисля, че ви бях писал как при сглобяването на записи от охранителни камери, останах втрещен.Като гледах записите от отделните камери си беше чист обир, но когато пуснах филма, където синхронно до 1/100 от секундата вървяха и четирите запиза заедно с звука стана очевадно, че обира е нагласен. Крупието врещеше, като че го колят и свидетелите потвърждават, защото не са били в помещението, а пред вратата от страх (престъпника бе пандисчия освободен преди 2 дни и доста якичък). От тогава знам, че дори да съм бил на място пак може да не съм обективен. Както се казва - "Не вярвайте на нищо, дори да виждате със собствените си очи!" или т.нар. ІІІ-то правило.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
geo_g написа:Orcinus написа:geo_g написа:nikolovvd написа:........... .
Коментар
-
Принципно си прав, но в една система, колкото и да е добра не може да бъде избегнат субективният, човешкият фактор.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
... много голяма станала дискусията тука по темата, а аз толкова много да мразя политиката, че няма на къде повече ... но днес попаднах на една интересна статия във връзка с Лук и мисля тука да я споделя с Вас, въпреки, че не заемам страна в споровете ...: [url=http://www.besove.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/26212/%D0%9E%D0%B2%D1%87%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D0%B2-%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81-%D0%9D%D0%B5-%D1%87%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B0%D 1%82%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D0%9B%D0%A3%D0%9A%D0%BE%D0%B9%D0%BB-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B8-%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE]besove.com - Не чакайте проверката срещу ,,ЛУКойл
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар