Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бих искал да споделя два примера!1. Уличката до блока ми е разбита,никога не е полаган асвалт и респективно след строежа на новия блок в градинката зад нашия,стана като оффроуд трасе! Писахме в общината но... Решихме да си я препокрием с трошляк за сметка на живущите във входа и на магазина на първия етаж! Решихме остатъка да насипем върху едно каре,което не става за градинка... за да си направим 3,4 паркоместа,които са дефицит покрай новите мега луксозни блокове без паркинги! Следователно столичния инспекторат веднага цъфна! Актове глупости, как сме могли да го правим ние това... 2. Един мой приятел си строи вила в едно китно пернишко село, пред къщата е имало страхотна улица,която никой не ползва,защото той е единственият, строящ, другите парцели са запуснати! Улицата беше на 80% покрита с трева,която решихме да махнем за с багер, за сметка на приятелчето! Кметицата дойде, когато приключвахме и ние доволни и показахме какво сме сършили като подарък за селото. Нейният отговор беше...<< Абе това не беше редно да го правите, сега ще зачестят кражбите наоколо.>> Логиката и е,че по добър път по-лесно се минава с кола или камион и мургавите са улеснени в тарашенето!!! Коментара го оставям на вас!
    Fiat Marea Weekend ELX 1.6 16V /// Lancia Delta 2 LE 1.6 16V /// Renault 21 GTS 1.7mpi

Коментар

Струва си да се прочете.

Коментар

нищо ново под слънцето...
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Борисов, обаче, е обвиняван в сериозна криминална дейност в миналото
          И къде спаха Станишев и Доган та неможаха да го хванат?
          Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
            Борисов, обаче, е обвиняван в сериозна криминална дейност в миналото
            И къде спаха Станишев и Доган та неможаха да го хванат?
            Нали и те са свързани с БКП и ДС?Много странно реагира българският народ.Все търсим под вола теле.Не гледаме какви са фактите,а кой допуснал да се случи еди какво си.Пример въпросът на колегата и скандала с Мишо бирата.Не е важно какво се казва в разговора,а е важно кой го бил изнесъл...
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Какви факти бе колега? Тя работата е някой чул, че друг казал, че бил прочел някъде в Интернет, че ..... незнам какво.Преди 40 години тази игра се наричаше развален телефон. Направо се чудя на младите като кажат - "Това го пишеше в Интернет!". Никой не мисли, че всеки, който може да седне пред клавиатурата, може да си напише каквото си иска, където си иска и за когото поиска. Всеки втори средно интелигентен си прави блог, защото било модерно. Бе вие глава на раменете си нямате ли, че чакате някой да публикува някъде поредната простотия, скалъпена от 5% истина и 95% откровини лъжи. Само по ЕГН-то могат да те разнищят и ако искаш може и 24 часово задържане в МВР за разпространение на наркотици да ти уредят.

Коментар

nikolovvd написа:
                Какви факти бе колега? Тя работата е някой чул, че друг казал, че бил прочел някъде в Интернет, че ..... незнам какво.Преди 40 години тази игра се наричаше развален телефон. Направо се чудя на младите като кажат - "Това го пишеше в Интернет!". Никой не мисли, че всеки, който може да седне пред клавиатурата, може да си напише каквото си иска, където си иска и за когото поиска. Всеки втори средно интелигентен си прави блог, защото било модерно. Бе вие глава на раменете си нямате ли, че чакате някой да публикува някъде поредната простотия, скалъпена от 5% истина и 95% откровини лъжи. Само по ЕГН-то могат да те разнищят и ако искаш може и 24 часово задържане в МВР за разпространение на наркотици да ти уредят.
                Ок,ама на кое тогава да вярваме.Да не вярваме на интернета,на ТВ,на вестници.На кое да вярваме коега,на тая кОмУнистическа подлога дето си я сложил за аватар ли?

Коментар

Нали си чувал, че имената на глупците висят по стените. Те затова тоя е там. Да стои да ме стряска, че винаги ще се намери някой като него да ни лъже.

Коментар

nikolovvd написа:
                    Нали си чувал, че имената на глупците висят по стените. Те затова тоя е там. Да стои да ме стряска, че винаги ще се намери някой като него да ни лъже.
                    Ааааа добре,приема се.

Коментар

Информацията в Wikileaks е толкова достоверна колкото тази в вестник ШОУ.Само приказки,без никъкво покритие.Един казал на друг нещо,оня написал доклад,пък го дал на друг и така.Пълна смешка.
                      Fiat Tipo
                      Corsa b комби !

Коментар

Мисля, че ви бях писал как при сглобяването на записи от охранителни камери, останах втрещен.Като гледах записите от отделните камери си беше чист обир, но когато пуснах филма, където синхронно до 1/100 от секундата вървяха и четирите запиза заедно с звука стана очевадно, че обира е нагласен. Крупието врещеше, като че го колят и свидетелите потвърждават, защото не са били в помещението, а пред вратата от страх (престъпника бе пандисчия освободен преди 2 дни и доста якичък). От тогава знам, че дори да съм бил на място пак може да не съм обективен. Както се казва - "Не вярвайте на нищо, дори да виждате със собствените си очи!" или т.нар. ІІІ-то правило.

Коментар

geo_g написа:
                          Orcinus написа:
                          geo_g написа:
                          nikolovvd написа:
                          ........... .
                          ................................
                          Давай сега да чуем какво предлагаш, както и някое брилянтно аргументирано изложение кои от предишните ходеха на политически интервюта с неодобрени и предварително неподготвени въпроси и отговори. Но повече ме интересува първото, щото това, ако позволиш да перифразирам - "и тия са маскари", сме го чували.
                          Най-ужасното за мен е, че не мога да предложа алтерантива за момента. Единственото смислено предложение, което мога да измисля е, да спрем да се правим, че им вярваме. Да спрем и да ги величаем, да ги свалим на земята и да започнем да изискваме да си вършат работата като хората и да си носят отговорността за действията!п.с. Не помня през близките години някой да е писал "Оди за бащицата", или да е давал на деца да пишат есе на тема "Колко са прекрасни управляващите", както и в ефир да спира проверки от институции, а после да се прави на жертва и т.н.
                          Мисля че гледате на проблема от погрешна гледна точка. Нека обясня.Напоследък все повече чувам ’Добре де, а за кого да гласувам тогава? И тез такива и онез такива’. Само че те не са такива и онакива. Истината е че и аз, и вие да сте във властта и да дойде някой да каже ’Давам ти половин милион за едно телефонно обаждане’ - ще се навием. Може да не е от първия път, но четири години не са малко време. Като видиш около теб какво се случва (във властта) ще си кажеш ’Абе половин милион...не е малко, ще си оправя семейството две поколения напред’. Справка - господина с характеристики на фашист, който обаче за сто долара на ден е готов да търпи и негри, и мексиканци, и всякакви (и по дяволите приказките как мразим индианците). След като и вие, и аз, и всеки би бръкнал в кацата, значи проблема е в системата. Тя е така направена, че властимащия не просто да бърка в меда, а да е до лактите в него. Не защото е лош, не защото е гад и престъпник, а просто...такава е системата. А нея сме я правили (макар и индиректно чрез депутати) преди 20 години, когато идея не сме имали за последствията. Спомнете си ентусиазма, трогателната (от сегашна гледна точка) наивност и, хм, дръзновение. Само че ДНЕС сме вече други. Опарили сме се с кашата, духали сме (кашата и не само) и сме събрали достатъчно ако не мъдрост, то поне инстинкт за самосъхранение. И можем да променим системата. Дали излизайки на улицата, дали иначе - но има неща които могат да се сменят и те не са 240-те тикви в парламента. Можем да преценим дали да не дадем повече правомощия на президента. Дали да не разделим парламента на две камари. Дали да не намалим депутатите до 120 човека. Дали да не въведем пряко избираема длъжност на шериф. Дали да не сме с изцяло мажоритарна система, за да се налага депутата да се бори за нас, а не да забравя отде е избран два дни след изборите. Дали да не въведем улеснена процедура за предизвикване на референдум. Дали социални помощи да не се дават само на хора платили си данъците и/или с основно образование. И много много други идеи ’извън кутията’ на сегашната система, които могат да се обсъдят и премислят.Обаче нас ни тласкат постоянно в посоката ’Няма избор братче, ако не тез кои ще избереш?!’. Пускат ни тук там фитили я от Атака, я от ДПС, да си кажем ’Брейййй....чакай да не рипаме че виж каква бела ще стане’. Някакви псевдо скандали които минават и заминават, за да стане синината в душата на българина на мазол и да спре да усеща кое е правилно и кое не. Така че въпроса не е да изметем тези и да дойдат онези ама дай да не метен тези, че няма вече онези, те тези са онези и онези са тези. Въпроса е как да променим нещата така, че да няма значение дали си този или онзи, щом си във властта начина ти на работа щеш не щеш да е на ползу роду (а не джобу). И тогава във властта ще дойдат възрожденци и чак тогава ще дойде и надеждата.

Коментар

Принципно си прав, но в една система, колкото и да е добра не може да бъде избегнат субективният, човешкият фактор.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

http://www.meotv.bg/?p=3012
                              Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

... много голяма станала дискусията тука по темата, а аз толкова много да мразя политиката, че няма на къде повече ... но днес попаднах на една интересна статия във връзка с Лук и мисля тука да я споделя с Вас, въпреки, че не заемам страна в споровете ...: [url=http://www.besove.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/26212/%D0%9E%D0%B2%D1%87%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D0%B2-%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B0%D1%81-%D0%9D%D0%B5-%D1%87%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B0%D 1%82%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D0%9B%D0%A3%D0%9A%D0%BE%D0%B9%D0%BB-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B8-%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE]besove.com - Не чакайте проверката срещу ,,ЛУКойл
                                Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                                X