kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Кирчо, забавлението е взаимно . :D Аз също се забавлявам с някои твои писания. :D Просто сме живели в две различни епохи.А колкото до заглавието на темата ще се справи ли Бойко с власта ,смело мога да кажа че ще се справи . Следя му изкъсо дейноста и виждам че най после след 20 години налучкахме човека който прави на бъзе и коприва опонентите си само с делата които върши . Да ни е жив и здрав още десетина години и България ще е рай. :D :D :D
Коментар
-
u_bo
коцев написа:..... най после след 20 години налучкахме човека който прави на бъзе и коприва опонентите си само с делата които върши . Да ни е жив и здрав още десетина години и България ще е рай. :D :D :D
Коментар
-
коцев написа:Кирчо, забавлението е взаимно . :D Аз също се забавлявам с някои твои писания. :D Просто сме живели в две различни епохи.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
В момента съм в Полша и бих казал,че искам и в БГ да е така ,но това в близките 50 год. няма да стане.Явно повечето от Вас не са излизали извън БГ,че пишат пълни глупости и видите ли тук е супер място.Мога да кажа че мита за красива България е разбит отдавана .П.П. Днес Петък 20 май всичко живо в офиса на фирмата в Полша почна да се изнася още в 15 часа,та кой работил повече да попитам,в същото време жжена ми казва че утре пак ще е на работа цял ден!Коментара е Ваш.
Коментар
-
Социолозите Мирослава Радева, Кънчо Стойчев и Цветозар Томов коментираха в .............. обясненията на премиера Бойко Борисов по-рано в предаването относно изненадващите оставки и смени в кабинета.Това правителство продължава да губи подкрепа и постепенно изпада в международна изолация. Промените в кабинета са по-скоро знак, насочен навън към стратегическите ни съюзници Брюксел и Вашингтон, че изпълнителната власт се опитва да прави нещо, но много закъсняло и според мен без надежди за успех, е на мнение Цветозар Томов.По думите му проблемът на България е Бойко Борисов или тройната коалицияVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
[quote:c18193cc5e="kiro_of_the_day"]Социолозите Мирослава Радева, Кънчо Стойчев и Цветозар Томов коментираха в .............. обясненията на премиера Бойко Борисов по-рано в предаването относно изненадващите оставки и смени в кабинета.Това правителство продължава да губи подкрепа и постепенно изпада в международна изолация. Промените в кабинета са по-скоро знак, насочен навън към стратегическите ни съюзници Брюксел и Вашингтон, че изпълнителната власт се опитва да прави нещо, но много закъсняло и според мен без надежди за успех, е на мнение Цветозар Томов.По думите му проблемът на България е Бойко Борисов или тройната коалицияBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia, погрешно си разбрал аз какво казвам. Никъде не твърдя, че това правителство е велико, то е най-доброто, което БГ е имала до момента и което може да има за момента. Според теб, като дойдат предсточни избори, кой мислиш, че има ресурс да ги спечели? БСП (най-вероятно в коалиция с ДПС)? Те ще са по-добри, дето се правеха на ударени ЕС като ни размахва сума време пръст и най-накрая ни спря парите ли? Или Доган, който се крие като мишка и се показва да изръси някоя глупост на заблудените овце, дето го поддържат? Костов или СДС, които едва минават границата? Вярно е, че Костов има много добри идеи, но е изключително лош дипломат, не виждам да е прекарал нещо - все сърдитата му физиономия виждам и ръсещ заплахи, щото никой не му връзва. Тоя въпрос и бай Иван, и аз го задаваме от сума време и... не си спомням някой да е дал някакъв задоволителен отговор. Аз съм реалист и мисля, че това правителство постигна доста и доста има да се постига, но поне има някаква воля нещо да се прави. Не мисля, че в момента има други лица на политическата сцена, които имат и капацитета и волята да правят нещо. А както казах по-горе, ако някой не е успял в професионален план, редно е да потърси вината и в себе си. Кризата не отмина нито една държава и БГ не е единствената държава в света, в които хора губеха не само работа, но и домовете си. Жалко е, ако сте си мислили, че демокрацията е вид комунизъм, ами не е - хората са отговорни на 99% от това, което става в живота им.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Бе вие тия социолози ги вземате много навътре :D Ами и те като политиците плещят врели и некипели .Аз ако съм на местото на Бойко веднага закривам БАН. Какви учени са като Ахмет Доган с неговите познания по хидроинжинерство взема хонорар от милион и половина лева , а те горките ми професори в тая област не могат и по 10 лв да си изкарат хонорар. Какво се пищи по Христина Митрева ? Ми не става за нищо . Какво се оплакват от КАТ София уволнените шефове??? Ами като не ги бива за нищо само уволнение ги очаква .А сега бай ви Иван лекичко ще ви подскаже че наближаващите избори ще бъдат мана небесна на това правителство . Ще се поизръсят с парички за това онова и ще лустросат имича си . Второ , бат Бойко с радост би направил изборите три в едно и нека Костов и костовщината ги спечелят та да го видим от къде ще извади пари за народа .Но едва ли някои от политиците които сега са опозиция вътрешно би искал да спечели изборите и да махнат Бойко от власт, защото знае какъв го очаква . То е най лесно да критикуваш,да даваш акъл, но да не носиш отговорност.Тъй че Бойко е понесъл кръста на раменете си и ще си изпълни казаното от него .А че на много хора им наруши хатъра и почнаха да го плюят това е факт.Затова му пада рейтинга според думите на такива хора ,а се вдига от такива които виждат в него последна надежда.Тия които го плюят сега са същите като Касим Дал . Той 20 години защитаваше и хвалеше Доган навсякъде и сега когато го настъпиха и мина в опозиция и взе да го плюе. Абе тараланкооло , къде беше през тия 20 години ????Яне и Костов бяха първите лакеи на Бойко след изборите и бръщолевиха хвалби по негов адрес само и само да се докопат до министерства и власт и щом Бойко ги отряза веднага минаха от другата страна на барикадата и започнаха да го плюят.Мислите ли че ако Бойко им беше дал по едно министерство и те да са министри щяха така да плюят по Бойко и правителството ? Не , щяха да леят само хвалби и да казват колко е велико това правителство.Др.Коцев обича да казва: в един цирк играем и номерата си ги знаем. Нищо ново под слънцето.
Коментар
-
ele написа:dudulia, погрешно си разбрал аз какво казвам. Никъде не твърдя, че това правителство е велико, то е най-доброто, което БГ е имала до момента и което може да има за момента. Според теб, като дойдат предсточни избори, кой мислиш, че има ресурс да ги спечели? БСП (най-вероятно в коалиция с ДПС)? Те ще са по-добри, дето се правеха на ударени ЕС като ни размахва сума време пръст и най-накрая ни спря парите ли? Или Доган, който се крие като мишка и се показва да изръси някоя глупост на заблудените овце, дето го поддържат? Костов или СДС, които едва минават границата? Вярно е, че Костов има много добри идеи, но е изключително лош дипломат, не виждам да е прекарал нещо - все сърдитата му физиономия виждам и ръсещ заплахи, щото никой не му връзва. Тоя въпрос и бай Иван, и аз го задаваме от сума време и... не си спомням някой да е дал някакъв задоволителен отговор. Аз съм реалист и мисля, че постигтова правителство постигна доста и доста има да се а, но поне има някаква воля нещо да се прави. Не мисля, че в момента има други лица на политическата сцена, които имат и капацитета и волята да правят нещо. А както казах по-горе, ако някой не е успял в професионален план, редно е да потърси вината и в себе си. Кризата не отмина нито една държава и БГ не е единствената държава в света, в които хора губеха не само работа, но и домовете си. Жалко е, ако сте си мислили, че демокрацията е вид комунизъм, ами не е - хората са отговорни на 99% от това, което става в живота им.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Коментар
-
Умолявам бай Иван и еле да напишат какво направиха ББ
Коментар
-
коцев написа:Умолявам бай Иван и еле да напишат какво направиха ББBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар