Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се справи или ще се изложи Бойко Борисов и неговата ГЕРБ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    Начина ти на "мислене" искрено ме забавлява. :D
    Много се радвам, че има положителен ефект
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Кирчо, забавлението е взаимно . :D Аз също се забавлявам с някои твои писания. :D Просто сме живели в две различни епохи.А колкото до заглавието на темата ще се справи ли Бойко с власта ,смело мога да кажа че ще се справи . Следя му изкъсо дейноста и виждам че най после след 20 години налучкахме човека който прави на бъзе и коприва опонентите си само с делата които върши . Да ни е жив и здрав още десетина години и България ще е рай. :D :D :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
        ..... най после след 20 години налучкахме човека който прави на бъзе и коприва опонентите си само с делата които върши . Да ни е жив и здрав още десетина години и България ще е рай. :D :D :D
        човече, спри да мислиш с телевизора си. Твоите думи напомнят Библията с нейното: ’по делата им ще ги познаете’,но за съжаление ти си олицетворение на телевизионната мъдрост, че " Ако нещо не е отразено по новините - то не се е случило" и разбира се:"Ако са казали нещо по ТЕЛЕвизоро - то е Истина"

Коментар

Взимам си поука и почвам да мисля с главата си, а не с телевизора .

Коментар

коцев написа:
            Кирчо, забавлението е взаимно . :D Аз също се забавлявам с някои твои писания. :D Просто сме живели в две различни епохи.
            Не г-н или д-рю Коцев!Живели сме и в двете епохи и двамата.От различната ни възраст ли от какво ли обаче сме си направили различни изводи. Ако хората на твоята възраст последните 20 години не бяха ходили да гласуват, както искренно съм молил всеки такъв човек, сега нямаше да сте мнозинство в "държавата".Вие ни насадихте на това кукувиче гнездо с вярата си! Ту в тоя, ту в оня!Последните 10 години и родния ми баща започна да не ме слуша и гтласува за цАро и за БойкО!И до година след това псуваше...Теми и дилеми като тази: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=74334 нямаше да ги има.
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day, и твоят лидер ли е Костов?
              Alfa 159 SW 2.4 Ti
              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

В момента съм в Полша и бих казал,че искам и в БГ да е така ,но това в близките 50 год. няма да стане.Явно повечето от Вас не са излизали извън БГ,че пишат пълни глупости и видите ли тук е супер място.Мога да кажа че мита за красива България е разбит отдавана .П.П. Днес Петък 20 май всичко живо в офиса на фирмата в Полша почна да се изнася още в 15 часа,та кой работил повече да попитам,в същото време жжена ми казва че утре пак ще е на работа цял ден!Коментара е Ваш.

Коментар

Социолозите Мирослава Радева, Кънчо Стойчев и Цветозар Томов коментираха в .............. обясненията на премиера Бойко Борисов по-рано в предаването относно изненадващите оставки и смени в кабинета.Това правителство продължава да губи подкрепа и постепенно изпада в международна изолация. Промените в кабинета са по-скоро знак, насочен навън към стратегическите ни съюзници Брюксел и Вашингтон, че изпълнителната власт се опитва да прави нещо, но много закъсняло и според мен без надежди за успех, е на мнение Цветозар Томов.По думите му проблемът на България е Бойко Борисов или тройната коалиция
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

[quote:c18193cc5e="kiro_of_the_day"]Социолозите Мирослава Радева, Кънчо Стойчев и Цветозар Томов коментираха в .............. обясненията на премиера Бойко Борисов по-рано в предаването относно изненадващите оставки и смени в кабинета.Това правителство продължава да губи подкрепа и постепенно изпада в международна изолация. Промените в кабинета са по-скоро знак, насочен навън към стратегическите ни съюзници Брюксел и Вашингтон, че изпълнителната власт се опитва да прави нещо, но много закъсняло и според мен без надежди за успех, е на мнение Цветозар Томов.По думите му проблемът на България е Бойко Борисов или тройната коалиция
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Защото не усещаме цитираното влошаване на положението, а виждаме позитиви
                      Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

dudulia, погрешно си разбрал аз какво казвам. Никъде не твърдя, че това правителство е велико, то е най-доброто, което БГ е имала до момента и което може да има за момента. Според теб, като дойдат предсточни избори, кой мислиш, че има ресурс да ги спечели? БСП (най-вероятно в коалиция с ДПС)? Те ще са по-добри, дето се правеха на ударени ЕС като ни размахва сума време пръст и най-накрая ни спря парите ли? Или Доган, който се крие като мишка и се показва да изръси някоя глупост на заблудените овце, дето го поддържат? Костов или СДС, които едва минават границата? Вярно е, че Костов има много добри идеи, но е изключително лош дипломат, не виждам да е прекарал нещо - все сърдитата му физиономия виждам и ръсещ заплахи, щото никой не му връзва. Тоя въпрос и бай Иван, и аз го задаваме от сума време и... не си спомням някой да е дал някакъв задоволителен отговор. Аз съм реалист и мисля, че това правителство постигна доста и доста има да се постига, но поне има някаква воля нещо да се прави. Не мисля, че в момента има други лица на политическата сцена, които имат и капацитета и волята да правят нещо. А както казах по-горе, ако някой не е успял в професионален план, редно е да потърси вината и в себе си. Кризата не отмина нито една държава и БГ не е единствената държава в света, в които хора губеха не само работа, но и домовете си. Жалко е, ако сте си мислили, че демокрацията е вид комунизъм, ами не е - хората са отговорни на 99% от това, което става в живота им.
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Бе вие тия социолози ги вземате много навътре :D Ами и те като политиците плещят врели и некипели .Аз ако съм на местото на Бойко веднага закривам БАН. Какви учени са като Ахмет Доган с неговите познания по хидроинжинерство взема хонорар от милион и половина лева , а те горките ми професори в тая област не могат и по 10 лв да си изкарат хонорар. Какво се пищи по Христина Митрева ? Ми не става за нищо . Какво се оплакват от КАТ София уволнените шефове??? Ами като не ги бива за нищо само уволнение ги очаква .А сега бай ви Иван лекичко ще ви подскаже че наближаващите избори ще бъдат мана небесна на това правителство . Ще се поизръсят с парички за това онова и ще лустросат имича си . Второ , бат Бойко с радост би направил изборите три в едно и нека Костов и костовщината ги спечелят та да го видим от къде ще извади пари за народа .Но едва ли някои от политиците които сега са опозиция вътрешно би искал да спечели изборите и да махнат Бойко от власт, защото знае какъв го очаква . То е най лесно да критикуваш,да даваш акъл, но да не носиш отговорност.Тъй че Бойко е понесъл кръста на раменете си и ще си изпълни казаното от него .А че на много хора им наруши хатъра и почнаха да го плюят това е факт.Затова му пада рейтинга според думите на такива хора ,а се вдига от такива които виждат в него последна надежда.Тия които го плюят сега са същите като Касим Дал . Той 20 години защитаваше и хвалеше Доган навсякъде и сега когато го настъпиха и мина в опозиция и взе да го плюе. Абе тараланкооло , къде беше през тия 20 години ????Яне и Костов бяха първите лакеи на Бойко след изборите и бръщолевиха хвалби по негов адрес само и само да се докопат до министерства и власт и щом Бойко ги отряза веднага минаха от другата страна на барикадата и започнаха да го плюят.Мислите ли че ако Бойко им беше дал по едно министерство и те да са министри щяха така да плюят по Бойко и правителството ? Не , щяха да леят само хвалби и да казват колко е велико това правителство.Др.Коцев обича да казва: в един цирк играем и номерата си ги знаем. Нищо ново под слънцето.

Коментар

ele написа:
                            dudulia, погрешно си разбрал аз какво казвам. Никъде не твърдя, че това правителство е велико, то е най-доброто, което БГ е имала до момента и което може да има за момента. Според теб, като дойдат предсточни избори, кой мислиш, че има ресурс да ги спечели? БСП (най-вероятно в коалиция с ДПС)? Те ще са по-добри, дето се правеха на ударени ЕС като ни размахва сума време пръст и най-накрая ни спря парите ли? Или Доган, който се крие като мишка и се показва да изръси някоя глупост на заблудените овце, дето го поддържат? Костов или СДС, които едва минават границата? Вярно е, че Костов има много добри идеи, но е изключително лош дипломат, не виждам да е прекарал нещо - все сърдитата му физиономия виждам и ръсещ заплахи, щото никой не му връзва. Тоя въпрос и бай Иван, и аз го задаваме от сума време и... не си спомням някой да е дал някакъв задоволителен отговор. Аз съм реалист и мисля, че постигтова правителство постигна доста и доста има да се а, но поне има някаква воля нещо да се прави. Не мисля, че в момента има други лица на политическата сцена, които имат и капацитета и волята да правят нещо. А както казах по-горе, ако някой не е успял в професионален план, редно е да потърси вината и в себе си. Кризата не отмина нито една държава и БГ не е единствената държава в света, в които хора губеха не само работа, но и домовете си. Жалко е, ако сте си мислили, че демокрацията е вид комунизъм, ами не е - хората са отговорни на 99% от това, което става в живота им.
                            Тук мога да поспоря с теб. Доста бързо забравихме времето ,когато Жан Виденов бе на власт.Кой дойде след него и стабилизира положението в страната?Кой прокара пътя на България към ЕС?Костов не само има идеи,но е един от най-добрите български политици.Лошото е,че не можа да спре действията на БКП и да прокара закона за лустрацията.Тук очаквам бай Иван да скочи срещу мен и да започне сипе приказки,че той извършил масовата приватизация и разсипал предприятията.Да,по негово време се извърши приватизацията,но нека не забравяме в чий ръце са приватизираните предпиятия?Ако бяха в ръцете на Костов,то повярвай ми комунистите нямаше да управляват след това.Друг е въпросът,че поради късопаметността на нашият народ и очернянето му пред народа,Костов е политически труп.По въпроса за кризата,то според управляващите първо в България нямаше да има криза.След това кризата щеше да е приключила април месец 2010г.Сега се говори,че сме излизали от кризата,а според мен затъваме жестоко в блатото.Никой не споменава в последно време какво се случва с дълговете на България и бюджетния дефицит.Какво се случва с държавният резерв?Признавам,не съм в България повече от месец и може да съм пропуснал някоя информация. Сега ще ти кажа как се отразява кризата в САЩ през последните няколко години.Аз лично не намирам абсолютно никаква разлика,като изключа цената на горивата.Казват,че е по-трудно да си намериш работа,но всеки работи.Това ,че инвестиралите в акции загубиха,че цените на имотите паднаха и че може би малко е спаднало потреблението,то аз не мога да го усетя.Според мен тук кризата не е засегнала масата от хора,докато в България почти няма човек,който да не е засегнат от нея.Намалиха заплатите на държавните служители,намалиха се заплатите в частните фирми,много хора останаха без работа,увеличиха се драстично цените на горивата,хранителните стоки и всичко останало.Единствено спаднаха цените на имотите,но това не е голям плюс. В този ред на мисли за мен единственото нещо,което е направило правителството на ББ е да възстанови спрените по времето на Станишев средства от ЕС за земеделието и ликвидирането на групата за отвличания.Откритата отсечка от магистрала Люлин и започнатото строителство на магистрали по никакъв начин не са подобрили социлно-икономическото състояние на хората,като изключа собствениците на фирмите извършващи строежите и подписалите договорите чиновници. Умолявам бай Иван и еле да напишат какво направиха ББ и компания с конкретни факти,а не с фрази от рода:"това правителство постигна доста и доста има да се постига".

Коментар

Умолявам бай Иван и еле да напишат какво направиха ББ
                              Ами погледнато от моята камбанария ,доста неща направиха.Факта ,че много търтеи които бяха на хранилка до сега са изчушкани . Пак казвам, колкото е по голяма опозицията срещу Бойко значи толкова по добре си върши работата и е зсегнал бая интереси. Лошото е че той пое държавата в разгара на най голямата икономическа криза в света и всичко това се отрази на намеренията му. Голямо пищене се пищи сега по Бойко ,че се е вгледал само в магистралите . Ако погледнете по внимателно ще разберете че повече от две трети от парите за тяхното изграждане са европейски пари и с нищо не ни нарушават бюджета.Кои правителства направиха многото заменки кон за кокошка по Черноморието и по курортите ??? Сега да има направена такава заменка ???Кои правителства раздадоха пари на свои хора и им натикаха собственост в ръцете ей така за без нищо ?И ред много неща .Държавата беше и е така съсипан, че въздигането и няма да стане за година две . Кои правителства вземаха кредити на висока лихва и сега настъпва връщането им ? Можем да бъдем благодарни на Дянков и Борисов че слава богу не посегнаха да вземат заем и после да се изплаща на двойна цена .

Коментар

коцев написа:
                                Умолявам бай Иван и еле да напишат какво направиха ББ
                                Ами погледнато от моята камбанария ,доста неща направиха.Факта ,че много търтеи които бяха на хранилка до сега са изчушкани . Пак казвам, колкото е по голяма опозицията срещу Бойко значи толкова по добре си върши работата и е зсегнал бая интереси. Лошото е че той пое държавата в разгара на най голямата икономическа криза в света и всичко това се отрази на намеренията му. Голямо пищене се пищи сега по Бойко ,че се е вгледал само в магистралите . Ако погледнете по внимателно ще разберете че повече от две трети от парите за тяхното изграждане са европейски пари и с нищо не ни нарушават бюджета.Кои правителства направиха многото заменки кон за кокошка по Черноморието и по курортите ??? Сега да има направена такава заменка ???Кои правителства раздадоха пари на свои хора и им натикаха собственост в ръцете ей така за без нищо ?И ред много неща .Държавата беше и е така съсипан, че въздигането и няма да стане за година две . Кои правителства вземаха кредити на висока лихва и сега настъпва връщането им ? Можем да бъдем благодарни на Дянков и Борисов че слава богу не посегнаха да вземат заем и после да се изплаща на двойна цена .
                                Сега не се правят заменки.Просто разкарваме хората,които ни пречат и освобождаваме терените за наши хора.Пример: Събарят къщите на рибарите край Бургас.Били незаконни,а държавата им е определила да бъдат там преди много години!Показаха как събарят 1-2 хубави къщи по телевизията и нахраниха хорската жажда за мъст на "богатите" .Да са съборили на големи риби къщи някъде?Весело село и тем подобни си стоят непокътнати.В замяна на това местата на рибарските лодкостоянки ще бъдат застроени от инвеститор,който ще направи милиони,а иначе територията влезна в Натура 2000 преди няколко години.И какво става?Махаме бедните хора,погазваме законите и раздаваме места и терени на наши хора.Те това е истината бай Иване.Респект към годините ти и опита ти,но си отвори очите!

Коментар

Working...
                                X